Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tam ekran resim yapma
Sponsorlu Bağlantılar
sorry3131
Üye
Konu Sahibi
tam ekran resim yapma
arkadaşlar ben güzel bi tema indirdikten sonra ana ekranda kendi koyduğum resimi seçiyorum ama tam ekran olmasını istiyorum alttan ve üstten kesiyo yani öyle nası yaparım ? tel 6630 şimdiden teşekkürler.
by_demiryurek
Üye
telefonun 6630 böyle birşey mümkün değilsimbian s60 larda tam ekran resim yapamazsın
lord74
Üye
Evet benimde N73 var ondada Tam ekran sorunum var. Tam ekran yapman imkansız. Şuanlık
CryDaqqeR bilgi için saol gercekten. sadece tema indirelebiliyor sanırdım o siteden
sorry3131
Üye
Konu Sahibi
Bilgi için teşekkürler çok iyi oldu. Bir sorum daha var bunun başka alternatif yolu yada başka program&site war mı ?
hiko6630
Üye
bendede 6630 war 4 senedir çözemedim kardeş ancak arkadaşın werdiği tema sitesinden yaparsın o durumdada simgeler kötü oluyr.symbian 60 serisinin sewmediğm tek özelliği.konuya yer werdiğiniz için teşekkürler herkese
bendede 6630 war 4 senedir çözemedim kardeş ancak arkadaşın werdiği tema sitesinden yaparsın o durumdada simgeler kötü oluyr.symbian 60 serisinin sewmediğm tek özelliği.konuya yer werdiğiniz için teşekkürler herkese
kardes photorite diye program onu kullan ıstedıgın resım tam ekran olsun duvar kagıdında
lord74
Üye
zati imkansız dedım ama suanlık
zkr
Üye
evt bnde kendi resmim olan bi tema yaptım o siteden şuanda üyeyim herkese tavsiye edrim o siteyi ayrıca o siteden tema harketli ve harketsiz telefonunuza uygun duvar kağıtları bulabilirsiziz oyun da var ama ücretli