tam ekran resim yapma

Sponsorlu Bağlantılar

sorry3131

Üye
    Konu Sahibi
tam ekran resim yapma
arkadaşlar ben güzel bi tema indirdikten sonra ana ekranda kendi koyduğum resimi seçiyorum ama tam ekran olmasını istiyorum alttan ve üstten kesiyo yani öyle nası yaparım ? tel 6630 şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: cesur.22, hırçınadam, ilkar_1 ve 2 diğerleri

by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
telefonun 6630 böyle birşey mümkün değilsimbian s60 larda tam ekran resim yapamazsın

lord74

lord74

Üye
Evet benimde N73 var ondada Tam ekran sorunum var. Tam ekran yapman imkansız. Şuanlık :mahcup:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Evet benimde N73 var ondada Tam ekran sorunum var. Tam ekran yapman imkansız. Şuanlık :mahcup:
1.si imkansız diye bişey yoktur
2.si bu konunun yeri burası değil symbian destek bölümü
3.sü kendi temanızı ' dan kendi koyduğunuz resimlerle yaparsanız tam ekran temanız olmuş olur istediğiniz resimle :oke:
ama tabiki bunu telefondan halletmek şimdilik zor

sertac80

sertac80

Üye
3.sü kendi temanızı ' dan kendi koyduğunuz resimlerle yaparsanız tam ekran temanız olmuş olur istediğiniz resimle

CryDaqqeR bilgi için saol gercekten. sadece tema indirelebiliyor sanırdım o siteden :)

sorry3131

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi için teşekkürler çok iyi oldu. Bir sorum daha var bunun başka alternatif yolu yada başka program&site war mı ?

hiko6630

hiko6630

Üye
bendede 6630 war 4 senedir çözemedim kardeş ancak arkadaşın werdiği tema sitesinden yaparsın o durumdada simgeler kötü oluyr.symbian 60 serisinin sewmediğm tek özelliği.konuya yer werdiğiniz için teşekkürler herkese

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
CryDaqqeR bilgi için saol gercekten. sadece tema indirelebiliyor sanırdım o siteden :)
önemli değil...

Bilgi için teşekkürler çok iyi oldu. Bir sorum daha var bunun başka alternatif yolu yada başka program&site war mı ?
başka program & siteler forumumuzda mevcut birazcık arama yaparsak :oke: mutlaka buluruz böyle konu açıp armut piş ağzıma düş tarzı oluyo örneğin http://www.maxicep.com/yararli-bilgiler-ve-dokumanlar/ burası veya Sizlerden Gelen Yararlı Kaynaklar burdan araştırın mutlaka var :oke:

bendede 6630 war 4 senedir çözemedim kardeş ancak arkadaşın werdiği tema sitesinden yaparsın o durumdada simgeler kötü oluyr.symbian 60 serisinin sewmediğm tek özelliği.konuya yer werdiğiniz için teşekkürler herkese
o sitede simgeler de değiştirilebiliyor :oke:

bekirbirim

bekirbirim

Üye
sağol

berkan216

Üye
kardes photorite diye program onu kullan ıstedıgın resım tam ekran olsun duvar kagıdında

lord74

lord74

Üye
zati imkansız dedım ama suanlık

zkr

zkr

Üye
evt bnde kendi resmim olan bi tema yaptım o siteden şuanda üyeyim herkese tavsiye edrim o siteyi ayrıca o siteden tema harketli ve harketsiz telefonunuza uygun duvar kağıtları bulabilirsiziz oyun da var ama ücretli:ehe

mtnymn

mtnymn

Üye
saol gardaş

Üst Alt