Haber Taksitlendirme Bitti !

phasan

Üye
Arkadaslar ev kurda senet le calışıyorBen asla tam anlamıyla kullanmadıgım telefonu para verıpte almam

Tepkiler: boran9999

Invoke

Üye
Arkadaslar ev kurda senet le calışıyorBen asla tam anlamıyla kullanmadıgım telefonu para verıpte almam

Ya senet ile alıyorsunuz 3se 5 ödüyorsunuz hayati bir ihtiyaç değilse ben 3 yerine 5 veremem ki bunlar da hayati olmadığına göre...

Tepkiler: H.TOGAN, .caner. ve boran9999
evkuru tavsiye etmiyorum ben c6-01 600 tl'ye kredi kartına taksitle almıştım türkcellden evkurda 1000 tl idi

Tepkiler: .caner.

UpOneTR

Üye
Evkur ucuz cihazlar icin iyi oluyo 100-150 civari max 20-30 lira fark ödemis oluyorsunuz mesela ben yazıcı aldım 95lira elden ödemeli taksitle 110 liraya denk geldi
Kücük paralar göze batmyo ama 1000liralık bilgsayarı 1400 liraya satyolar

DiaBLoS

Admin
Ne ev kur u , bu bildigin ev boz yahu ...
Hayatta oradan alisveris yapmadim , yapmam da ...

Ben geçiyorumda transit geçiyorum taksidi birkaç gün geciktirin yeşilli kırmızılı savcı arabası icra ile birlikte geliyor kapıya komşuma gelmişti

Tepkiler: Dede ve .caner.

DiaBLoS

Admin
Ben geçiyorumda transit geçiyorum taksidi birkaç gün geciktirin yeşilli kırmızılı savcı arabası icra ile birlikte geliyor kapıya komşuma gelmişti

Al işte buyur buradan yak...
Boşa demiyorum, EVKUR değil, EVBOZ diye...

Tepkiler: Mad EagLe ve .caner.

.caner.

Üye
Bunların yaptığını kimse yapmaz

Son düzenleme:

mcnpl4

Üye
ben evkur odemesini on gunde fazla geciktirdim bi kere ama gecikme bedeli bile almadilar taksit yapmasan da normalinden pahaliya satiyorlar urunleri

supragt

Üye
12 taksit olayı bitti ama 9 taksite kadar yapılıyor diye biliyorum yoksa yanlış mı duydum

Keşke komple kaldırmasalardı ben mesela ilk telefonumu öyle almıştım 1000 liraydı 700 ünü peşin 300 ünü taksit yaptırmıştım.
En azından 2-3 taksit olsaydı iyiydi.

nsren

Üye
Bu olay açık hesap (senetli) ile satış yapanların işine yaradı. Nasıl olsa alacaklar diye fiyatları ucurmuslar resmen. Örnek: note 3 2800 lira 12 ay taksitle :-):-) fiyata bak. Fırsatçılara gün doğdu resmen.

.caner.

Üye
Elektronik esyalar için gecerli mi? Benim 3 tb portable hdd almam lazım