takip sistemi ile ilgili sorum var(tüm oparatörler)

Sponsorlu Bağlantılar

fatih530

Üye
    Konu Sahibi
takip sistemi ile ilgili sorum var(tüm oparatörler)
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum var
Avea kim nerede servisi kullanmaktayım. Aylık 5 tl karşılığı 1 kişinin nerede olduğunun konumunu öğrenmekteyim. Ama konumuza gelelim aveanı hiç bir tarifesi bana uymamaktadır. Diğer oparatörlere geçmeyi düşünüyorum fakat bu kim nerede servisinden vazgeçiyorum.Bu servisi kullanmam gerek / gerekiyor. Şimdi diğer oparatörler hattımı taşıtacağım.Diğer oparatörlerde böyle bir uygulama varmı? Buna benzer bir uygulama varsa çok güzel olacak. Turkcell vodafone farketmez yeterki aveadan kurtalayım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
turkcellin böyle bir sistemi vardı işe yarıyorsa geçersin

Servise nasıl üye olurum?
Turkcell hattınız ile KAYIT yazıp 7017'ye kısa mesaj gönderiniz. Telefonunuza gelecek mesajı kullanıcı adı ile birlikte onaylayınız. Örnek: EVET AHMET34 Bu üyelik sonucunda ihtiyacınız olduğunda sadece kendi konumunuzu sorgulayabilirsiniz. NEREDEYIM yazarak 7017'ye kısa mesaj göndererek bulunduğunuz konuma ait adres bilgilerini görebilirsiniz.

Sevdiklerimin konumunu görmek istiyorum
TamNerede servisini kullanarak yakınlarınızın konumlarını görmek için onlarında servise üye olmalaını sağlamanız gerekmektedir. Servise yukarıdaki şekilde kayıt olan bir sevdiğinizi, kendi takip listenize eklemek için onun kullanıcı adına ihtiyacınız vardır. Göndereceğiniz örnek mesaj şu şekilde olacaktır: EKLE SENEM10 yazıp 7017'ye gönder.

Sevdiklerimin nerede olduğunu SMS ile nasıl öğreneceğim?
Servise üye olduktan sonra, listenizdeki onaylı kişilerden herhangi birinin nerede olduğunu öğrenmek istiyorsanız NEREDE yazıp boşluk bıraktıktan sonra sevdiğinizin kullanıcı adını yazarak 7017'ye kısa mesaj göndermeniz yeterlidir.

Örnek: NEREDE SENEM10

Servis kapsamında cevap olarak gönderilecek mesaj içerisinde, sevdiğinizin konum bilgisi olarak, sokak, mahalle, il/ilçe, ve en yakın bilinen bir bilgi noktası referans gösterilecektir. Ayrıca bu mesajın sonunda bulunan WAP bağlantısına tıkladığınızda harita üzerinde de görsel konum bilgisi alacaksınız.

İnternet üzerinden konum sorgulama
Tamnerede.com internet sitesine kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra sayfanızın sol tarafında listenize eklenmiş ve onaylanmış olan sevdiklerinizi göreceksiniz. Nerede olduğu görmek istediğiniz kişiyi, kullanıcı adının yanında bulunan Nerede yazısı üzerine tıklayarak, harita üzerinde görsel konum bilgisini alabilirsiniz.

fatih530

Üye
    Konu Sahibi
Başarılı sonuç dönen Mobil Uygulamalar veya Turkcell 7017 kısa numarası üzerinden çalışan SMS hizmeti veya Internet sitesi üzerinden yapılacak her lokasyon sorgusu, 44 Kuruş olarak ücretlendirilir.

kardeş öncelikle teşekkür ederim ama çok çok pahalı aveada aylık 5 tl veriyorum ne kadar sorgularsan sorgula ek ücret yok bu sorgu başına 44 kuruş alıyor.günde ben en az 10 kez sorgulama yapıyorum 44*10=4,4 Tl günde bunu aya çarparsak 4,4*30 =132 tl yapıyor aylık anlayacağın çok çok pahalı peki VODAFONE de yokmu böyle bir uygulama?

fatih530

Üye
    Konu Sahibi
yokmu arkadaşlar şimdi?

u_cosar

u_cosar

Üye
turkcell harbiden de fazla alıyor muş sen avea da kal

fatih530

Üye
    Konu Sahibi
avea da çok sorun yaşıyorum taşıtmam lazım en acilinden

phasan

phasan

Üye
vodafonda var

kalkan3434

Üye
Turkcell çok pahalı gerçekten zengin hattı :D Vodafonda var mı??? Hiç görmedik.

fatih530

Üye
    Konu Sahibi
HaKaN™;3717225' Alıntı:
Turkcell çok pahalı gerçekten zengin hattı :D Vodafonda var mı??? Hiç görmedik.

bende görmedim?

ecmnrcmc

Üye
teşekkürler bilgi için

Üst Alt