takaslik 4 s 64 gb siyah simfree onaylanmis kayitli

Sponsorlu Bağlantılar

kronikyorgun

kronikyorgun

Üye
    Konu Sahibi
takaslik 4 s 64 gb siyah simfree onaylanmis kayitli

aklima akilli telefonlar ile takas yapabilirim cihazim cok temiz kirik ezik yoktur donanimhaberden profilimi ve referanslarimi arastirabilirsiniz

evarietyw

evarietyw

Üye
htc 8s üstüne ne kadar istersin ?

erhan14321

erhan14321

Üye

aklima akilli telefonlar ile takas yapabilirim cihazim cok temiz kirik ezik yoktur donanimhaberden profilimi ve referanslarimi arastirabilirsiniz
dün aveadan almış olduğum samsung galaxy s4 active cihazımla takas düşünürmüsün?

alical33

alical33

Üye
fiyat ne kadar ?

MR.SERVET

MR.SERVET

Üye
N9 ile takas düşünürsen görüşelim

kronikyorgun

kronikyorgun

Üye
    Konu Sahibi
kronikyorgun

kronikyorgun

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar tekliflerinizi pm ile yaparsaniz daha hizli iletisime geceriz

MR.SERVET

MR.SERVET

Üye
pm atamıyoruz msj kutun dolu..

kronikyorgun

kronikyorgun

Üye
    Konu Sahibi
alical33

alical33

Üye
ikinci bir telefonum olmadigi icin takas yapmak istiyorum aslinda ama son fiyatim satarsam 1200 tl

kayıt durumu nedir ? pasaport kaydı yaptırdınızmı ? yaptırdığınıza dair belge nin kopyasını gönderebilirseniz alıcıyım

kronikyorgun

kronikyorgun

Üye
    Konu Sahibi

kayıt durumu nedir ? pasaport kaydı yaptırdınızmı ? yaptırdığınıza dair belge nin kopyasını gönderebilirseniz alıcıyım

pasaport kaydi onaylanmis sekilde imei numarasi kayitli ibaresi gozukuyor btk sitesinde evraklari yok ama omur boyu kapanmamaya garanti veriyorum onaylanmis kayit cunku istersen imei nunarasini vereyim btk yi arayip sor kaydini

alical33

alical33

Üye
pasaport kaydi onaylanmis sekilde imei numarasi kayitli ibaresi gozukuyor btk sitesinde evraklari yok ama omur boyu kapanmamaya garanti veriyorum onaylanmis kayit cunku istersen imei nunarasini vereyim btk yi arayip sor kaydini

tamam hocam pm at sorgulayım

kronikyorgun

kronikyorgun

Üye
    Konu Sahibi
lutfen ciddi alicilar iletisime gecsin soru sormak icin veya vakit gecirmek istiyenler mesgul etmesin lutfen

kronikyorgun

kronikyorgun

Üye
    Konu Sahibi
guncel satis devam ediyor

kronikyorgun

kronikyorgun

Üye
    Konu Sahibi
cihaz satilmadi guncel ..

dmatias

Üye
hangi şehirdensn almayı düşünüyorum ama yüzyüze görüşmek daha mantıklı

DustoJniK

DustoJniK

Üye
18 ay daha garantili faturalı Full kutulu BlackBerry z10 ile takas düşünürmüsünüz?

Üst Alt