takaslık 100 mb turkcell internet paketi

Sponsorlu Bağlantılar

lordlook

lordlook

Üye
arkadaşım ben istiyorum internet paketini numaranı ver kontor yollayayım

sportrebul

Üye
Merhaba bende 100mb internet paketi alıcam msn adresini pm den yollarsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler !

lordlook

lordlook

Üye
ÜSTAT çok saol sana msj attım anında cvp verdin kontorü yolladım anında şifreyi gönderdin.Ben daha ne diyim böyle hizmete,seninle alışveriş yapmak güzeldi.ALLAHA emanet ol.Biz daha seninle çok kontor transferi yaparız :)))) ALAN MEMNUN SATAN MEMNUN :)))

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
ÜSTAT çok saol sana msj attım anında cvp verdin kontorü yolladım anında - gönderdin.Ben daha ne diyim böyle hizmete,seninle alışveriş yapmak güzeldi.ALLAHA emanet ol.Biz daha seninle çok kontor transferi yaparız :)))) ALAN MEMNUN SATAN MEMNUN :)))

biraz fazla sabırsız bir arkadas ama iyi niyetli olduğu kesin :D alışverişimiz sorunsuz sekilde hallolmustur hayırlı olsun.

saint22

Üye
merhaba telefon no'nuzu gönderirmisiniz? turkcell bende 100 mb'lik paketten rica ediyorum

--------------- Ekleme ---------------

sizin için de uygunsa 35 konör karşılığı 1 adet istiyorum şimdilik pm atamıyorum

sizin içinde uygunsa 35 kontör karşılığı 1 adet istiyorum varmı elinizde

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
merhaba telefon no'nuzu gönderirmisiniz? turkcell bende 100 mb'lik paketten rica ediyorum

sizin için de uygunsa 35 konör karşılığı 1 adet istiyorum şimdilik pm atamıyorum

sizin içinde uygunsa 35 kontör karşılığı 1 adet istiyorum varmı elinizde

pm cevaplandı.

ayrıca paypal üzerinden satış başlamıstır 3.5 dolar karşılığında.

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
sayı az ama hala günceldir arkadaslar.

silop_kms

silop_kms

Üye
süpermiş aslında ben telde çok internet kullanırım.sağol

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
1 adet pm atıp iletişime geçebilriz :D

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
beyler bu adam telefonlardaki internet kartları alıp öle satıyo isteyen alır ama ne kadar güvenmek gerek

catalfleg

catalfleg

Üye
qüsel bi drum alacaklar için :) alanlarn hayrnı gormesı dıleqıyle :)

yego

Üye
senle bi konuşalım kardeş

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
pm ile msn yoladım

alipalip

Üye
1 tane 100 lük alabilir miyim

kanka5000

kanka5000

Üye
s.a kardeş ben pm atamıyorum lutfen bana pmden ulasırmısın msn fılan gonder goruselım

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
s.a kardeş ben pm atamıyorum lutfen bana pmden ulasırmısın msn fılan gonder goruselım

cok enterasan, son 2-3 gündür "pm atamıyorum msn inizi yazarmısını" gibi seyler yazmıs olan bütün yeni üyelere msn gönderdim ama ekleyen olmadı, spam üye mi bunlar :D

lebron_james

Üye
yaa hocam bende 100 mb internet paketi almak istiyorum nasıl olucak sitede biraz yeniyim de

minecikcik

Üye
bunu ben yapmıştımda nası iptal edecem bilen varmı?

Üst Alt