takaslık 100 mb turkcell internet paketi

Sponsorlu Bağlantılar

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
e_r_EN arkadasımıza 1 adet satılmıstır. devam....

sweety_boy_43

Üye
bende alcam kardes ayır demıstım alcam zaman sana yazarım...
he normalde 10 mb 75 kontor deıl.90 kntr.
yanı cok avantajlı satıyor ama bıraz daha ındırsen dıyorum ...

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
hocam gayet uygun farkındasın. ama daha uygun olsun dersen 2nci sayfadaki tekliflere bi bak derim. 1 internet paketinin 5 kntre denk geldiği teklif bile var :D

atakanki

Üye
kardeş,150 kontör verip 6 150 internet paketi ve 20 kontör istiyorum.tabii kabul edersen

s.volkan

s.volkan

Üye
Varmı paket arkadaşım

s.volkan

s.volkan

Üye
00 turkcell kontör kart - karşılığında : 90 kontör ve 1 adet 100 mb internet paketi verecem

İstiyorum ben :)

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
00 turkcell kontör kart - karşılığında : 90 kontör ve 1 adet 100 mb internet paketi verecem

İstiyorum ben :)

pm attım

--------------- Ekleme ---------------

atakanki arkadasımıza 6 adet internet paketi satışmıstır. hayırlı olsun.

devam....

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
s.volkan arkadasımıza 100 kontör karşılığı 1 adet internet paketi ve 90 kontör transfer yolu ile yollanmıstır. hayırlı olsun.

devammmmmmmmmm

-----------------------------------

turkcell transfer limitim dolmustur bu ay için, teklifler aynı sekilde sadece avea için geçerlidir.

yada 4 tane internet paketi için 100 kontör kart sifresi ile takas olur.

1 adet 35 kontör teklifi hala gecerlidir.

mC aLtIn

Üye
bu paketlerin son kullanma tarihi var mı?

sweety_boy_43

Üye
var paketı aldıktan 1 ay sonra ıptal olur.

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
aldıktan sonra değil de telefonla yükleme ile ilgili msjı attıktan sonra 1 ay ve 100 mb sınırı ile aktif olur. hangisi önce biterse bedava kullanım biter.

mC aLtIn

Üye
hayır yani ben bu pakete atıyorum 2 ay sonra da başlatsam başlar değil mi o yönden son kullanma tarihini sormuştum?

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
elbette elinizdeki sifreyi 2 ay sonra da baslatabilirsiniz cünkü 31 temmuz son kullanma tarihi :yuru

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
bu paketlerin son kullanma tarihi var mı?

Evet üstteki arkadaşım a katılıyorum paketler 1aylıktır ve iptal etme söz konusu olmayıp kendiliğinden iptal olmaktadır..Paketinde ki mb bittiğinde tekrar bu paketlerden alamazsın ancak turkcell in sunduğu günlük haftalık ve 9o kontor ücretiyle satılan 1oo mb paketleri kullanabilirsin

mC aLtIn

Üye
cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
Evet üstteki arkadaşım a katılıyorum paketler 1aylıktır ve iptal etme söz konusu olmayıp kendiliğinden iptal olmaktadır..Paketinde ki mb bittiğinde tekrar bu paketlerden alamazsın ancak turkcell in sunduğu günlük haftalık ve 9o kontor ücretiyle satılan 1oo mb paketleri kullanabilirsin

1 yıl içinde 1 hat için 2 defa kullandıktan sonra aynı hat için bu paketlerden kullanılamaz. eger dogru bilgi vermiyecekseniz hiç bilgi vermeyin :nono:

--------------- Ekleme ---------------

cenkozgen hocam pm attım bakarmısın

35 kntr karşılığında 1 adet internet paketi verilmiştir arkadasımıza. hayırlı olsun.

mC aLtIn

Üye
sağolun hocam tekrar elinizde olursa alabilirim elimdeki bitince:oke:

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
sağolun hocam tekrar elinizde olursa alabilirim elimdeki bitince:oke:

mc altın arkadasımıza pm den söyledim burda herkese söyliyeyim alma niyetindeyseniz bence şimdi alın lazım olunca kullanın cünkü bu paketlerin geldiği kaynak kurudu !! elimdekiler bitince yenisi gelmeyebilir. bilgilerinnize.

Üst Alt