Takas yapmayi dusunuyorum ama kararsizim Nokia 5800-SE Satio

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gfb15

gfb15

Üye
    Konu Sahibi
Takas yapmayi dusunuyorum ama kararsizim Nokia 5800-SE Satio
Arkadaslar benim nokiam xm 5800 model tel.var.Bir arkadasimin Sony Ericson satio telefonu ile takas yapmayi dusunuyorum.Sony ericson satio kullananlarin goruslerini almak istiyorum,acaba 5800 gore artilari ve eksileri nedir ogrenmek istiyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hemen yap kardeşim hemen kamerası 5800 den çok çok üstün kapasitif dokunmatik ekranlı yanlış görmediysem satio da 12 mp kamera var hemen takas yap hiç düşünme :oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ama işletim sistemi aynı diye biliyorum.yani donanımı çok fark yapmaz :oke:

gfb15

gfb15

Üye
    Konu Sahibi
ama işletim sistemi aynı diye biliyorum.yani donanımı çok fark yapmaz :oke:
Evet isletim sistemi hemen hemen ayni sadece islemci hizi daha iyi sationun.
hemen yap kardeşim hemen kamerası 5800 den çok çok üstün kapasitif dokunmatik ekranlı yanlış görmediysem satio da 12 mp kamera var hemen takas yap hiç düşünme :oke:
Evet 12mp bir kameraya sahip kardesim
kamerası çok üstün ve ekran kalitesi ben olsam dakika durmaz takas yapardım
Gorusleriniz icin tesekkurler arkadaslar

yunuss.10

yunuss.10

Üye
Elbetteki 5800 verilip Satio alınır. Satio'nun Cortex A8 işlemcisi var bu bile almak için yeterli

eaglehard1

Üye
tlf nu al arkana bıle bakma derim:aha:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yahu telefonun donanımı da önemli ama bu devirde s60v5 işletim sistemli bi cihaz alınmaz.yani alınırda bu kadar donanıma gerek yok :D sonuç olarak 5800 ın daha hızlısı ve degişik grafiklisi.programlar falan aynı.bence android ya da S^3 daha iyi bir seçim olur.mesela n8 de 12 mp kamera var ve S^3 işletim sistemi.n8 e bakabilirsin.

kalkan3434

Üye
Çok güzel bir makina ben olsam değişirim kardeş :D

kazaamjanjan

Üye
Ben satio kullanıyorum gps ve net bağlantı hızı güzel. 12 mp kamerası harika HD video kaydı var. Grafik işlemcileriyle harika oyunlar oynanıyor. tek eksisi şarjının 1,5 gün gitmesi diyebilirim. 5800 in ne kadar gider bilmiyorum. Garmın navi yükle süper gps olur. ben memnunum

talat5361

Üye
5800 artik telefon olarak görünmüyor.satio da kesin sorun var o yüzden takas ediyor eger kafa kafaya ediyorsa ama üstüne para istiyorsa bilemem

Elifhasan

Üye
Ikiside bi etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt