MrCommanDTr
Emekli Yönetici
o zaman işin rengi değişiyor tabicahilliğime ver abi kullanmadığımdan bilemiyorum daha doğrusu pek heves etmiyorum araştırmıyorumda...

o zaman işin rengi değişiyor tabicahilliğime ver abi kullanmadığımdan bilemiyorum daha doğrusu pek heves etmiyorum araştırmıyorumda...

Hayırlı olsun
eğer sıkılırsanız c6-01'i verebilirim kurcalamanız için![]()

Hayırlı olsun,güzel cihaz güle güle kullan,umarım beyazdır![]()
Neyse başka sefere artık.
Yapma be Yunus Emre benide ağlatıcaksınSüleyman'la beraber sanada bi tane yollarız
Zaten başka bir yerde hal hatır sormazsın konu telefona gelince nerde nerde hemen![]()

Oldu mu simsi bu laf bu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valla öyle bir hale geldimki herkes benden telefon istiyor
Komşular, akrabalar sen dayanamazsın telefon değiştirirsin yakında eskisini bize sat senin kullandığın telefon iyidir diyorlar 
Olmadı dimiValla öyle bir hale geldimki herkes benden telefon istiyor
Komşular, akrabalar sen dayanamazsın telefon değiştirirsin yakında eskisini bize sat senin kullandığın telefon iyidir diyorlar
![]()

Olmadı dimiValla öyle bir hale geldimki herkes benden telefon istiyor
![]()

Yok sağol ben almim
- - - Eklendi - - -
Tabiki cyan ^.^ Gerek Lumia 900-800'de gerekse N9'da en sevdiğim renkti.Şu sıralar aşırı şanslıyım N9'un mavisi yerine bir arabanın falan mavisini bu kadar övseydim o gelecekmiş demekkiNeyse başka sefere artık.
Cyan 
hayırlı olsun
- - - Eklendi - - -
bende mağazada kullandım tarayıcısı vs vs çok güzel stabil ve akıcı bi cihaz. Ama 4 mb boyutunda 808 ile çekilmiş fotoğrafı attım boyutu büyük uyarısıyla açmamıştı![]()
Bilmiyorum daha önce hiç 808'den fotoğraf atmayı denemedim 
N9 ları değiştirelim miCyan
![]()

Millet bana ne zaman telefon degistirecen ya da yine mi degistirecen diyo telefon muhabbeti actigimda![]()

aman satma abi boşver abi sıkıntı çıkarsa başının etini yerler![]()

SağolBilmiyorum daha önce hiç 808'den fotoğraf atmayı denemedim
Biraz kullanayım hırsımı alimde cyandan daha sonra istersen neden olmasın
Nedir şu milletten çektiğimiz dimi
Zaten pek gönüllüde değilim.En fazla kuzenime ya da bir arkadaşıma.Akrabalara fazla bulaşmamak lazım sonra güncelleme için bile yanıma geliyorlar![]()

şaka yaptım yahu benim cihazın daha 22 ay garantisi var![]()
Maviyi siyahla değiştirecek göz var mı bende