Tabletphone'umun Yanına Bir Tanede N9 Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve doctorrr

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Hayırlı olsun :)

eğer sıkılırsanız c6-01'i verebilirim kurcalamanız için :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun :)

eğer sıkılırsanız c6-01'i verebilirim kurcalamanız için :ehe

Yok sağol ben almim :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun,güzel cihaz güle güle kullan,umarım beyazdır:)

Tabiki cyan ^.^ Gerek Lumia 900-800'de gerekse N9'da en sevdiğim renkti.Şu sıralar aşırı şanslıyım N9'un mavisi yerine bir arabanın falan mavisini bu kadar övseydim o gelecekmiş demekki :( Neyse başka sefere artık.

Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi

Oldu mu simsi bu laf bu :cry: :D :zuhaha: :kop2: :hih:

Olmadı dimi somuru: Valla öyle bir hale geldimki herkes benden telefon istiyor :D Komşular, akrabalar sen dayanamazsın telefon değiştirirsin yakında eskisini bize sat senin kullandığın telefon iyidir diyorlar :kıskıs:

doctorrr

doctorrr

Üye

Olmadı dimi somuru: Valla öyle bir hale geldimki herkes benden telefon istiyor :D Komşular, akrabalar sen dayanamazsın telefon değiştirirsin yakında eskisini bize sat senin kullandığın telefon iyidir diyorlar :kıskıs:

aman satma abi boşver abi sıkıntı çıkarsa başının etini yerler :evet:

Türe

Türe

Üye

Millet bana ne zaman telefon degistirecen ya da yine mi degistirecen diyo telefon muhabbeti actigimda :kac:

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Yok sağol ben almim :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Tabiki cyan ^.^ Gerek Lumia 900-800'de gerekse N9'da en sevdiğim renkti.Şu sıralar aşırı şanslıyım N9'un mavisi yerine bir arabanın falan mavisini bu kadar övseydim o gelecekmiş demekki :( Neyse başka sefere artık.

N9 ları değiştirelim mi somuru: Cyan :(

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hayırlı olsun :)

- - - Eklendi - - -

bende mağazada kullandım tarayıcısı vs vs çok güzel stabil ve akıcı bi cihaz. Ama 4 mb boyutunda 808 ile çekilmiş fotoğrafı attım boyutu büyük uyarısıyla açmamıştı :allalla:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun :)

- - - Eklendi - - -

bende mağazada kullandım tarayıcısı vs vs çok güzel stabil ve akıcı bi cihaz. Ama 4 mb boyutunda 808 ile çekilmiş fotoğrafı attım boyutu büyük uyarısıyla açmamıştı :allalla:

Sağol :) Bilmiyorum daha önce hiç 808'den fotoğraf atmayı denemedim :hmmm

N9 ları değiştirelim mi somuru: Cyan :(

Biraz kullanayım hırsımı alimde cyandan daha sonra istersen neden olmasın :tebessüm:

Millet bana ne zaman telefon degistirecen ya da yine mi degistirecen diyo telefon muhabbeti actigimda :kac:

Nedir şu milletten çektiğimiz dimi :ehe

aman satma abi boşver abi sıkıntı çıkarsa başının etini yerler :evet:

Zaten pek gönüllüde değilim.En fazla kuzenime ya da bir arkadaşıma.Akrabalara fazla bulaşmamak lazım sonra güncelleme için bile yanıma geliyorlar :kıskıs:

Türe

Türe

Üye
Aynen bea :hih:

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Sağol :) Bilmiyorum daha önce hiç 808'den fotoğraf atmayı denemedim :hmmm

Biraz kullanayım hırsımı alimde cyandan daha sonra istersen neden olmasın :tebessüm:

Nedir şu milletten çektiğimiz dimi :ehe

Zaten pek gönüllüde değilim.En fazla kuzenime ya da bir arkadaşıma.Akrabalara fazla bulaşmamak lazım sonra güncelleme için bile yanıma geliyorlar :kıskıs:

şaka yaptım yahu benim cihazın daha 22 ay garantisi var :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt