Tabletphone'umun Yanına Bir Tanede N9 Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi
Tabletphone'umun Yanına Bir Tanede N9 Aldım
Telefon almayı ertelemem üzerine bir arkadaşımın yaklaşık 1 yıl önce kurcalamak için aldığı ve kurcalamaktan sıkılıp satmaya karar verdiği N9'unu kurcalamak için neredeyse bedavadan aldım.Tabi bunun üzerine 3 cihaz taşımamak için HTC Titan'ımı geri verdim ve Note ile N9'umu seve seve kullanıyorum.Yarından itibaret deli gibi kurcalamaya başlayacağım açıkçası MeeGo'yu zaten 1-2 saatlik kullanımlarda çok beğenmiştim şuan iyice hayran kaldım.Yarın ilk işim Nitroit'i kurmak ve Apkenv'i deneyeceğim.MeeGo'sunun güzelliğinden tut özgürlüğüne şu sıralar tam ihtiyacım olan zaman geçirmelik cihazı buldum diyebilirim.Hatta kurcaladıkça o kadar hoşuma giden yanlarını gördümki Jolla'yı sabırsızlıkla bekliyorum diyebilirim.Hadi şimdi bunu kutlayalım :ehe

:thumbup::smdance::dansöz::halay2::halay1::halay3::disko:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
wow. Hayırlı olsun

Mufche

Mufche

Üye
Hayırlı Olsun :alkis:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hayırlı olsun

Türe

Türe

Üye
Nerde benim telefonum abey ! :ehe sopa:

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Hayırlı olsun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun kardeşim,her türlü yardım için buradayız :)

doctorrr

doctorrr

Üye
e hayırlı olsun diyelim çulsuz öğrencinin gene ağzının suları akıyor halimi görsen )):

• Beğen
Tepkiler: HacKLess ve iyavuzoz
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi
wow. Hayırlı olsun

Hayırlı Olsun :alkis:

[ENGİN];5423956' Alıntı:

hayırlı olsun kardeşim,her türlü yardım için buradayız :)

Sağolun :tebessüm:

e hayırlı olsun diyelim çulsuz öğrencinin gene ağzının suları akıyor halimi görsen )):

Yapma be Yunus Emre benide ağlatıcaksın somuru: Süleyman'la beraber sanada bi tane yollarız :ehe

Nerde benim telefonum abey ! :ehe sopa:

Zaten başka bir yerde hal hatır sormazsın konu telefona gelince nerde nerde hemen :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
eyvallah abi :op: sonraki bahara kaldı :dry:

doctorrr

doctorrr

Üye
o değilde n9 da ne anasının gözü telefon bea :pro2:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi
o değilde n9 da ne anasının gözü telefon bea :pro2:

Daha terminal falan uğraşmadım yarına kaldı onlar.Ne anasının gözüymüş yarına göreceğim artıkın :D

Tamam bütün forum üyelerine kendime alacağım telefondan yollayacağım bi tane :naughty:

eyvallah abi :op: sonraki bahara kaldı :dry:

Sayılı zaman çabuk geçermiş (tamamen yalan) :ehe Bu arada boş durma harçlıklarından para biriktir derim ben.Sonra birikince çok mutlu oluyorsun :kıskıs:

Symbianize

Symbianize

Üye
Hayırlı olsun

doctorrr

doctorrr

Üye

Daha terminal falan uğraşmadım yarına kaldı onlar.Ne anasının gözüymüş yarına göreceğim artıkın :D

Tamam bütün forum üyelerine kendime alacağım telefondan yollayacağım bi tane :naughty:

Sayılı zaman çabuk geçermiş (tamamen yalan) :ehe Bu arada boş durma harçlıklarından para biriktir derim ben.Sonra birikince çok mutlu oluyorsun :kıskıs:
hayırlısı be abi...

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

:anlas: :ehe

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
x-scarface

x-scarface

Üye
hayırlı olsun güle güle kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt