Tabletler İçin Yazılım Arama Yöntemleri

Sponsorlu Bağlantılar

silivriserdar

silivriserdar

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba tabletimde minecraft pe 15.0 paket hatası verip açılmıyordu.Yenimin tabletinde açılıyordu.Bende yenimin tabletindeki ''build.prop'' dosyasını kopyaladım kendi tabletimin ki ile degiştirdim.Yeniden başlatınca tablet Android yazısında kaldı ne yapmalıyım.(Kendi build.prop dosyam tabletimin içinde yedekledim)

Tablete format atmayı deneyin. Olmaz ise yazılım yüklenmesi gerek. Tabletin tam ismini ve modelini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.

mta122003

mta122003

Üye
tabletime format atmıştım zaten olmadı tabletimin Markası Syrox-T703 serino 72 ile başlıyor tabletim 7 inç

• Beğen
Tepkiler: silivriserdar
silivriserdar

silivriserdar

Üye
    Konu Sahibi
tabletime format atmıştım zaten olmadı tabletimin Markası Syrox-T703 serino 72 ile başlıyor tabletim 7 inç

Indirin cihazınıza kurun.

• Beğen
Tepkiler: mta122003
mta122003

mta122003

Üye
malesef daha deminden beri ona ugraşıyorum seri no yazıyorum bulunamadı diyor şu an onlara mesaj gönderdim.****** numaramı isdediler verdim hadi hayırlısı

silivriserdar

silivriserdar

Üye
    Konu Sahibi
malesef daha deminden beri ona ugraşıyorum seri no yazıyorum bulunamadı diyor şu an onlara mesaj gönderdim.ser ial numaramı isdediler verdim hadi hayırlısı

Mail attıysanız onlar size dönüş yapar. Uygun cihazın Rom dosyasını verirler. Sizde yüklersiniz. Yüklemede sıkıntı olursa yardımcı olurum.

mta122003

mta122003

Üye
bu arada cihazım rootlu bişey olurmu yani düzelirmi?
bu arada hızlı cevap verebilirmisiniz vaktim az

silivriserdar

silivriserdar

Üye
    Konu Sahibi
bu arada cihazım rootlu bişey olurmu yani düzelirmi?
bu arada hızlı cevap verebilirmisiniz vaktim az

Burası acil servis değil kardeşim. Herkesin işi gücü var. Sadece sana özel ilgi gösterecek halimiz yok. Burada elimizden geldiğince insanlara yardımcı olmaya Çalışıyoruz. Bizimde işimiz gücümüz var. Soruna gelecek olursak; cihazın şu anda zaten çökmüş vaziyette root falan hepsi gitmiş. Yeni yazılım yüklendikten sonra isteğine bağlı olarak root edebilirsin.

mta122003

mta122003

Üye
ben bi aralar cpu z diye birşey indirdim orda alwinner a23 falan yazıyodu
Burası acil servis değil kardeşim. Herkesin işi gücü var. Sadece sana özel ilgi gösterecek halimiz yok. Burada elimizden geldiğince insanlara yardımcı olmaya Çalışıyoruz. Bizimde işimiz gücümüz var. Soruna gelecek olursak; cihazın şu anda zaten çökmüş vaziyette root falan hepsi gitmiş. Yeni yazılım yüklendikten sonra isteğine bağlı olarak root edebilirsin.
kardeşim kızma özür dilerim

silivriserdar

silivriserdar

Üye
    Konu Sahibi
ben bi aralar cpu z diye birşey indirdim orda alwinner a23 falan yazıyodu

kardeşim kızma özür dilerim

Acele etmeye gerek yok. Siz mail attıysanız onlar size mutlaka dönüş yapacaktır. Cihazı iyice bozmayın. Orginal yazılımını yüklemek daha mantıklıdır.

mta122003

mta122003

Üye
mail geldi diyor 72****** numaraşı cihazın yazılımı paylaşılmamaktadır.cihazın arızası için servise göndermelisiniz ne yapayım

mta122003

mta122003

Üye
ne konusu

mta122003

mta122003

Üye
yani ismini ne yazım ne diye açım konuyu

silivriserdar

silivriserdar

Üye
    Konu Sahibi
Şirket vermiyor ise konudaki yazıları okuyup yazılım aramanız gerek.

İPhone 5s 16 gb iOS 8.4 jailbreak

mta122003

mta122003

Üye
ben böle birşey buldum adamınkide 72 ile başlıyor ama 6 haneli falan yazıyor benim seri numaram 11 haneli olurmuki
ama 72 ile başlayan yazmış olur herhalde
bu arada yükledim onu nasıl yapcam şimdi phoenic usb pro diye birşey var

silivriserdar

silivriserdar

Üye
    Konu Sahibi
ben böle birşey buldum adamınkide 72 ile başlıyor ama 6 haneli falan yazıyor benim seri numaram 11 haneli olurmuki
ama 72 ile başlayan yazmış olur herhalde
bu arada yükledim onu nasıl yapcam şimdi phoenic usb pro diye birşey var

Google ve YouTube kullanarak phoenix kullanımını öğrenebilirsiniz. Dediğim gibi konuda gerekli Herşey anlatılmıştır.

Edit: bu rom'u denermisin. muhtemelen uyacaktır.

Son düzenleme:
mta122003

mta122003

Üye
Google ve YouTube kullanarak phoenix kullanımını öğrenebilirsiniz. Dediğim gibi konuda gerekli Herşey anlatılmıştır.

Edit: bu rom'u denermisin. muhtemelen uyacaktır.
bunlar sadece 82 ile başlayanlar diye biliyorum ben 72 ile ile başlayanı buldum ama 6 haneli diyor

Üst Alt