Tavsiye tablet pili bi anda %3 oluyor

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
tablet pili bi anda %3 oluyor
arkadaşla android tabletimin şarji %50 den bi anda %3 düşüyor bu arada tabletin markası EXPER H7G alalı daha 1 ay oldu lütfen yardım edin maxicep ailesi

Kapatıp açınca mı, yoksa her zaman mı 50 den 3 e düşüyor?

Tepkiler: CANGO97

NEXUS

Üye
arkadaşla android tabletimin şarji %50 den bi anda %3 düşüyor bu arada tabletin markası EXPER H7G alalı daha 1 ay oldu lütfen yardım edin maxicep ailesi
yüklediğin programlardan olabilir ben bi program yüklemiştim pil arttırıcı yazıyordu yükledim bi baktım şarz %80'den %30'a 3 dakikada indi hemen sildim sonra eskisine döndü

Format at bence. Yazılımsal olabilir.

MaxipmaN

Üye
Hep sarjda oyun oynadıysan olmus olabilir

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
yok hiç sarjda oyun oymadım yardım edin lutfennnnn

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
yazılım attım şimdi izlenimlerimi yazıcam oldu sanırım yine bittiyor ama bu sefer %100 doldurduğumda 10 dk sonra %3 düşüyüyor kapatıp açtıgım zaman tableti %3 olan sarj %55 yükseliyor anlamadım gitti YARDIM EDİN ÇÖZÜM YOLU YOK MU ????help me

kardeş anladığım kadarıyla 1 ayda bataryayı pert etmişsin başka açıklaması yok gibi batarya değişimi yap garantisi vardır yeni almışın zaten

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
kardeş anladığım kadarıyla 1 ayda bataryayı pert etmişsin başka açıklaması yok gibi batarya değişimi yap garantisi vardır yeni almışın zaten
yarın bi batarya alıp takıcaz artık şimdi 20 gün kim bekleyecek garantiyi yardımcı olan herkese teşekkür ederim bu arada nasıl bi pil almalıyım bilgisi olan var mı ???

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
sorun bataryadadır büyük ihtimalle orjinal pilinden al birde garantinin vermesi lazım benim bildigim

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
sorun bataryadadır büyük ihtimalle orjinal pilinden al birde garantinin vermesi lazım benim bildigim
teşekkürler pazartesi bi garantiye vericem baktım para istiyorlar ben alır takarım artık

Tepkiler: Silinen Üye 1145465