Tablet pc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatoscuruk

Üye
    Konu Sahibi
Tablet pc
Merhaba ben facebook oyunlarini oynayabilecegim bir tablet almak istiyorum fiyatlari uygun bi kac tane buldum fakat bana yardimci olurmusunuz facebook oyunlarini oynayabilecegim tabletin ozelliklerinin nasil olmasi gerekiyor?
Yardimlarinizi bekliyorum sevgiler.

teknolocix_777

teknolocix_777

Üye
Exper Easy Pad önerebilirim.1.2 ghz tegra çift çekirdek.Android 2.2 işletim sistemi 512 mb ram vs vs.Fiyatı 499 tl dir.Bu fiyata alınabilecek en iyi ve performanslı ürün diyebilirim.Tablet ile rahat bir şekilde facebook uygulaması olan Texas Holdem Poker uygulamasını oynayabiliyorum.Bir araştır derim. :)

fatoscuruk

Üye
    Konu Sahibi
merhaba cevabin icin tesekkur ederim bende poker oynuyorum ama su anda oynadigim oyun big busuniss fena guzel ama cok genis kapsamli ve her saniye gelismeye hazir,zaman zaman film izliyorum ve bazende cep tlf araciligi ile internete baglaniyorum.tek istedigim beni kasmasin =) peki genel olarak nasil ozelliklere sahip olmali bi tablet?
Ben pc tüm herseyinden anlarim ama is pc aciklamasi yada gerekli ozellik olsa iste bunu aciklayamiyorum,tesekkur ederim...

teknolocix_777

teknolocix_777

Üye
İlk öncelikle tabletin facebok ya da herhangi bir sitede flash uygulamaları çalıştırabilmesi için flash desteği olan bir tablet lazım.Eğer tabletinizin flash desteği yoksa flash destekli bir uygulamayı açamazsınız.Birde sitelerde genelde reklam amaçlı olan flash içerikleri de göremezsiniz.İkinci olarak işlemci.İşlemci tabletin hızını belirleyen bileşenden bir tanesidir.Şu an piyasada 1.2 ghz çift çekirdekli nvidia tegra işlemci kullanılıyor.Üçüncü olarak ram.Piyasadaki uygun fiyatlı tabletlerde ram max. 512 mb oluyor diyebilirim.Bunlar performansı belirleryen parçalardı.Bundan ayrı tablette kamera var tabiki.Ancak uygun fiyatlı tabletlerde sadece bir ön kamera mevcut.Bazen o bile olmayabiliyor.Kısacası flash destekli uygulamaları çalıştırmak istiyorsanız,performanslı olmasını istiyorsanız,uygun fiyatlı olmasını istiyorsanız Exper'in size söylediğim ürünü güzeldir.Yalnız ufak bir ayrıntı var.Tabletlerin bazılarında sim kart girişi bulunmayabilir.Size söylediğim bu üründe sim kart girişi yok.Experin bir üst modelinde sim kart girişi var.Sim kart girişi olmayan tabletlere usb girişinden (vınn,vodem vb) 3g modemler takılabiliyor;ama her model modemi çalıştıramayabilir haberiniz olsun.Eğerki sim kart girişsiz bir tablet alırsanız ve 3g modeminizde yoksa internete sadece wireless ile bağlanabilirsiniz.Onun için size tavsiyem sim kart girişli bir tablet almanız.Exper marka tabletler uygundur.Bir de Samsung'un bir tableti var ama;işlemcisi 1ghz tek çekirdeklidir.Performansı experden düşüktür.Tabi bütçenizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt