Tablet Mi alsam Telefon mu??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrExpert

Üye
Tablet olarak İpad3 mobil ise s3...

Konu Sahibi
Tablet alacaksanız Galaxy Note 10.1 i tavsiye ederim. Yaklaşık 1.5 haftadır kullanıyorum. Gayet memnunum.

malesef bütcemi aşıyor

- - - Eklendi - - -

Tablet olarak İpad3 mobil ise s3...

ipad 3 düşündüm hemde amerikadan getirttirmek. fakat amerika çikişli apple ürünlerinin hepsi son güncelleme ile geliyor ve şuan en güncel sürüm bildigime göre 6.0.1 ve bune jailbreak yapilmiyor. uygulamayada para veremem daha doğrusu bedava varken para vermem

R.A.M

Üye
istanbul bilişim güvenli bende tablet aldım 2 günde geldi

Galaxy note 1 alabilirsin o paraya 0 ve telpa garantili satılıyor.

caglar b

Üye

bütceme uymuyor

- - - Eklendi - - -

bende nexus 7 düşünüyorum. fakat kamera olmamasi biraz düşündürücü

tablette kamera bence gereksiz o boyutta bir şeyle fotograf çekmek bence görmemişlik olur (lafım tunalı tikkylerine )zaten telefonunun kamerası yeterli
not :tabletim var kamerası kılıfın altında kalıyor :

Konu Sahibi
tablette kamera bence gereksiz o boyutta bir şeyle fotograf çekmek bence görmemişlik olur (lafım tunalı tikkylerine )zaten telefonunun kamerası yeterli
not :tabletim var kamerası kılıfın altında kalıyor :

haha kılıf olayı iyimiş büyük iht. nexus 7 alıcam. google destekli bi 1.5 2 sene destek kesilmez diye düşünüyorum.

Hocam asus transformer prime tf201 öneririm sana ben de onu alacam... 1 haftaya filan... 2. El uygun olursa ben 64 gb alıcam sen bulamazsın ama ben 64 gb buldum 800 tl ye 1 yıl garantili adamla anlaştım 1 haftaya cihazın siparişini vericem... Sende al 32 sana yeter inanmazsın ama donanımhaberdede araştır istersen playstation kumandaları bağlayıp oyun bile oynayabiliyorsun... 10.1 inç ekran tegra 3 1.5 ghz 4+1 çekirdek işlemci 8mp kamera (flaslı) 1080 p video kaydetme oynatma olanagı... Bence onu al 2 tanese kumanda al( playstation özEl kumandalarıda uyuyor) tv ye bagla ister kendi ekranında oyna hem playstation 3 hem tablet yani...

Kardeş Nexus 4 de olur güncelleme sıkıntısı olmaz.Adreon 320 var ama 16 Gb yeter mi sana kalan 12-13

Bende tablet ve telefon arasında kaldım Android uygulama geliştirmek için kullanmak istiyorum genelde bir telefondan çok bir PC olarak kullanmayı düşünüyorum hangi ürünleri önerirsiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...