Tablet açılış yazısında kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

underysfff

underysfff

Üye
animasyondan sonra hiç açılmazsa cihazın brick olmuştur. ama arasıra açılmıyorsa ve geç açılıyorsa, telefon dahili hafızası + hafıza kartı + ram bellek ve cashe bellek dolmuş tıkanmıştır. bakım ve temizlik şart. ayrıca açılışta çalışan programları azaltırsanız cihaz biraz nefes alacaktır.

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
yok be birader factory reset attım aynı gene
şarz aleti kendi şarz aleti değil ondanmı acaba

fercel307

fercel307

Üye
tabletin açarken donuyo. reset tusu vardır ya nokta gibi delik şeklinde yada ufak dipbuton ona basıp resetle bunu her öyle dondugunda yapman gerekiyor düzelecek birşey değil çoğu tablette var o ipad samsung dışında çoğunda oluyor.

underysfff

underysfff

Üye
advanced wipe dalvik cache de yapacaktın neyse olmazsa yaparsın, hafıza kartını yedekle ve formatla %80 düzelebilir biiznillâh. yine düzelmezse stock rom yükle zaten stocksa, "launcherda problem olabilir açılışta ve açılınca bile sıkıntı çıkarıyor çoğu. zira üstünde gelen standart basit ücretsiz launcherdan kurtulmak lazım." çok hızlı sorunsuz Holo_Launcher_Plus 'tan tam verim alabilirsin, Nova Launcher son sürüm de performans için tavsiye edilir. ayrıca ROOT'cu_V1.2.0_1 programıyla açılıştaki programların işaretlerini kaldırabilir, hatta yavaşlatan sistem uygulamalarını silebilirsin. daha sorunsuz pürüzsüz çalışabilir.

Son düzenleme:
Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
bugün rom atmayı deneyecem inş düzelir ya

karayipx

Üye
Benimde aynisi oldu hepsini denedm olmadi en son rom attim duzeldi kesin cozum rom at

karayipx

Üye
İnternette videolar var sd carda dosya atip tablede takiyosun ses kisma + kapama tusuna basiyosun romu yukluyo tablet kapaliyken bi arastir istersen ben oyle yaptm

NEXUS

NEXUS

Üye
Yazılımı Tekrar Yükle Veya Format At :)

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
İnternette videolar var sd carda dosya atip tablede takiyosun ses kisma + kapama tusuna basiyosun romu yukluyo tablet kapaliyken bi arastir istersen ben oyle yaptm
Kardeş sen nasil yaptin anlatsana

karayipx

Üye
İnternetten tabletime uygun guncel surum buldum bos bi sd card aldim indirdigim dosyalari icine attim sonra sd cardi tablete taktim tableti acma tusu+ses kisma tusuna 10 sn basili tutarak actim ekranda yazilar fln cikti dosyalar yuklendi ekran karardi acma tusuyla tableti bi daha actim ve acildi tus kombinasyonlari tabletten tablete degisiyo internetten bak kendi tbletine uygun olani

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten tabletime uygun guncel surum buldum bos bi sd card aldim indirdigim dosyalari icine attim sonra sd cardi tablete taktim tableti acma tusu+ses kisma tusuna 10 sn basili tutarak actim ekranda yazilar fln cikti dosyalar yuklendi ekran karardi acma tusuyla tableti bi daha actim ve acildi tus kombinasyonlari tabletten tablete degisiyo internetten bak kendi tbletine uygun olani
ok
kardeş bende img dosyası var yeterlimi

karayipx

Üye
Vallaha yeterlimi tam olarak bilmiyorum ama dene bi istersen

underysfff

underysfff

Üye
vay canına hâlâ yüklemedin mi. kardeş senden sonra biz yeni tablet aldık da custom kitkat 4.4.2 bile yükledik. kart martla değil. usb kablosuyla bilgisayardan batch tool ile. sözün bittiği an.markadan markaya değişir elbette sözüm yok ona cihazını iyi tanımalısın. önce cihaz driverlarını indir cihazı pc ye tanıt sürücülerini eksiksiz yükle. ve custom/stock(+/-) farkeder! kaydadeğer bir stabil ve güncel rom yükle. merakın yoksa işi bilenlere bırak.img >> rom demek ztn img uzantısı (dosya türü)

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
kardeş uzun zamandır köydeydim yenice eve gelebildim ben driver yükleyemiyorum sorun orda

mtc1996

mtc1996

Üye
Çocuk oyuncağı olur fazla kurcalama sistemi hakiki format at yani diyeceğim şu ki cihazinin işlevinin dışında birsey yapma elinde kalır. ..