underysfff
Üye
rom atamıyom kardes ya livesuit yanıt vermiyorBenimde aynisi oldu hepsini denedm olmadi en son rom attim duzeldi kesin cozum rom at
Kardeş sen nasil yaptin anlatsanaİnternette videolar var sd carda dosya atip tablede takiyosun ses kisma + kapama tusuna basiyosun romu yukluyo tablet kapaliyken bi arastir istersen ben oyle yaptm
okİnternetten tabletime uygun guncel surum buldum bos bi sd card aldim indirdigim dosyalari icine attim sonra sd cardi tablete taktim tableti acma tusu+ses kisma tusuna 10 sn basili tutarak actim ekranda yazilar fln cikti dosyalar yuklendi ekran karardi acma tusuyla tableti bi daha actim ve acildi tus kombinasyonlari tabletten tablete degisiyo internetten bak kendi tbletine uygun olani
kardeş bende img dosyası var yeterlimiİnternetten tabletime uygun guncel surum buldum bos bi sd card aldim indirdigim dosyalari icine attim sonra sd cardi tablete taktim tableti acma tusu+ses kisma tusuna 10 sn basili tutarak actim ekranda yazilar fln cikti dosyalar yuklendi ekran karardi acma tusuyla tableti bi daha actim ve acildi tus kombinasyonlari tabletten tablete degisiyo internetten bak kendi tbletine uygun olani