T20 Oyunlarda Ve Uygulamalarda Kaparmaya Zorla Hatası (Yardım pls )

Sponsorlu Bağlantılar

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
T20 Oyunlarda Ve Uygulamalarda Kaparmaya Zorla Hatası (Yardım pls )
Arkadaşlar T20 Mim Var Örneğin Vector Oyunu Menüye Kadar açıyoyorum tıkladığımda hatasız kapanıyo z4root la root yapmaya çalıştım ama olmuyo program kapanıyor bazı uygulamalar hep böye oluyor oyuınlarda böyle oluyo yardım Eddin

Teşekkürler Saygılar.....

Not: Durdurmaya Zorlada İşe Yaramıyor

PremiumLife

PremiumLife

Üye
t20 bolumunde fundowsky var kur swapla sd ni yedekle ama ben yedeki unuttum :aman2: her sey silindi valla bak ne yalan solim tankstatic varya hani super kasan oyun o oyun efektler hight taken oynuyorum arada kasiyo tabiki tavsiyem dir :oke: yada apk share indir yedek al apk leri sonra basa dondur teli fabrikaya yani :fkr: bildiklerim bu :lamer:

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
t20 bolumunde fundowsky var kur swapla sd ni yedekle ama ben yedeki unuttum :aman2: her sey silindi valla bak ne yalan solim tankstatic varya hani super kasan oyun o oyun efektler hight taken oynuyorum arada kasiyo tabiki tavsiyem dir :oke: yada apk share indir yedek al apk leri sonra basa dondur teli fabrikaya yani :fkr: bildiklerim bu :lamer:

Kardeşim Hiçbir Şey anlamadım Yeni kullanıcıyım Sıra ile anlatırmısın gerekli programlar ve sonra yapım işlevi hiçbişey anlamadım

PremiumLife

PremiumLife

Üye
Kardeşim Hiçbir Şey anlamadım Yeni kullanıcıyım Sıra ile anlatırmısın gerekli programlar ve sonra yapım işlevi hiçbişey anlamadım

simdi senin bu dedigin olay ("kapanmaya zorla hatasi vermeden kapanma") telefonun ram azligindan kaynaklanan bi sey bunu http://www.maxicep.com/huawei-android-rom/fundowsky-clean-rom-v4-0-t20-icin-muthis-rom-636972.html

bu konudan cozeceksin yani rom atacaksin sonra swap yapacaksin swap ne oluyor?
swap bos bellek senin sd card (memory card) dan yer alip sana oyunlarda kasmayi azalticak gibi ozelliklere yardimci olur yani bu ekran atma dedigin hatanin olmamasini saglamaktir amac

ama ilk yapicagin sey su

morelecole (ismi tam boyle degil) indir apk yi yedekle
sd card in icinde sadece onemli olanlari pc ye yedekle ( yeni kullaniciyim dedin swap yaparken yanlislikla sd silinirse lazim)
sonra romu kur (orda yaziyor)
swapi yaparken reeboot system now a basmicaksin yani romu kur swapi yap oyle reebot diyeceksin :oke: simdi anladinmi?

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
Denicem teşekkürler

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
Denedim Swap Alanı oluşturdu 450 mb ram oldu toplam ama bounceball 2.5 d açılmıyor kapatmaya zorla diyor onu nası yapalım?

- - - Eklendi - - -

Vector de Açılmıyor

Üst Alt