T20 için CepTsonic v3 ROM Fotoğraflar içeride.

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
T20 için CepTsonic v3 ROM Fotoğraflar içeride.

Özellikleri:
-Android 2.3.5 sürümü
-Root işlemi
-Mavi button ve statusbar ikonları
-Donanım hızlandırması aktif edildi
-3d grafik bozulmaları düzeltildi
-Golauncher ve ics teması
-Başlangıç resmi değiştirildi
-Turkcell uygulamaları silindi
-DSPManager ekolayzır
-Spareparts,Hisuite,Allbackup
-FMRadio
-Market 3.4.4
-Google Music
-Youtube bağlantı sorunu düzeltildi
-130 mb boş alan
-Overclock edilmedi (Nedeni ise 780 mhzde dahi sorun yaşayanların olması)

Öneriler:

-Pencere animasyonlarını hızlandırmak için menüdeki Spare Parts dosyasını açın “windows animations” ve “transtion animations” a girerek fast seçeneğini seçin ve uygulamadan çıkın

-Ics teması için menüdeki “Gotheme” dosyasını açın ardından sağ menüye geçin ve “Ice cream sandwich” üstüne tıklayıp “uygula” deyin.

Rom görüntüleri :

“Ayarlar-kablosuz özelliği ve ağlar-kablosuz ayarları” na girin menü tuşuyla “gelişmiş” bölümüne girin ve aşağıdaki resimdeki yazanları uygulayın ve sorun çözülecektir.

Rom linki:

(95.83 mb)

ALINTIDIR...

• Beğen
Tepkiler: Firew0rk, M.F.Ö ve RobertsoN

M.F.Ö

M.F.Ö

Üye
Ben amatör bir android kullanıcısıyım acaba denesem bunu yapabilir miyim yardım lütfen

----------Eklendi @ 22:38:31 ---------- Yazıldı @ 21:00:19 ----------

yardımlarınızı bekliyorum biraz anlatır mısınız nasıl yapıldığını t20 kullanıyorum her zaman yeterli alan yok demesinden bıktım artık

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim önce cw 4 yüklemen gerek T20 ne onuda google da arat bulursun. Sonra o zipli rom u indir ve açmadan direk sd kartın kök dizinine at. Hatta sen alt taraflarda t20 için cyanogen mod konusu var oraya gir orda cw de rom yüklenimide anlatılıyor. Oradan bak.

• Beğen
Tepkiler: M.F.Ö
M.F.Ö

M.F.Ö

Üye
teşekkürler kardeş ama bir resimli anlatım yükleyebilir misin bu root işini çözdüm gibi ilk defa yapacağım gün boyu bunun hakkında araştırma yaptım ama ne yazıkki daha önceden bunu yapan arkadaşım olmadığı için sadece netten araştırdım :(

aspenger

Üye
nasıl yapıldığını yazılı yazarsanız çok sevinirim cw4 ne oluyor sitede nerden indirmeliyiz aşama aşama yazarsanız çok mennun kalıcaz

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
cw 4 telefonun recovery menüsünü değiştiriyor çok uğraştıran bir aşama. Şuan müsait değilim ama boş olduğum bir zaman anlatırım. Veya araştırabilirsin google a yazarak. :)

Utku

Utku

Üye
Uyarı diye yaz Wifi sorunu var bunda internette yükleyen herkes öyle diyor

Kǔr Şâd

Üye
Wireless sorunumu var acaba, bunumu demek istediniz? Ayrıca Recovery menüsünü değiştirmeden bunları uygulayamıyormuyuz acaba ?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Kǔr Şâd;4178645' Alıntı:
Wireless sorunumu var acaba, bunumu demek istediniz? Ayrıca Recovery menüsünü değiştirmeden bunları uygulayamıyormuyuz acaba ?

Recovery değiştirmeden uygulayamıyoruz. Evet romda wireless sorunu var fakat çözümü bulundu sanırım fotoğrafta gösterttiğim gibi. Ben o yöntemi görmeden denemiştim wireless yüzünden tekrar sildim. Tekrar yüklemeyi düşünüyorum. :)

tamer2186

Üye
merhaba wireless problemi yukardaki şekilde çözüldü ama başka modemde wireless görüyor ama bağlanamıyor neden acaba

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
merhaba wireless problemi yukardaki şekilde çözüldü ama başka modemde wireless görüyor ama bağlanamıyor neden acaba

Ben tam bilmiyorum konu alıntı sadece bir kaç şey ekledim. O problem sanırım internet ayarlarından yani ttnet, superonline gibi şeylerden kaynaklanıyor olması gerek.

Kǔr Şâd

Üye
Dostum o değilde, bunu yapmak için telefonun Root olması gereklimi. Ben Turkcell'den aldığım gibi herşeyi. Benim yapmam için önce Recovery değiştirmem sonrada bunumu yüklemem gerekmekte.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Recovery değiştirip yükle root'a yükleme sırasında gerek yok.

Kǔr Şâd

Üye
En sonunda Root olabildim. Fakat telefonda veri aktarımı bulamadım, şimdi bunu indiriyorum size en kısa zamanda bilgi vereceğim.

legolas29

legolas29

Üye
bendede var ugrasmıorum normal hali yeter bana

----------Eklendi @ 13:30:06 ---------- Yazıldı @ 13:28:03 ----------

root ne işe yarıo ki?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve aviotor1

ufuk.karagul

Üye
Wifi probleminde bir ilerleme yok galiba... Çözüm bulabilen var mı acaba?

astraufuk

Üye
wifi sorunu romla ilgili market kendini kapatiyo yeni versiyon marketleride denedim sonuc ayni suan cozumsuz gibi duruyo tekrar rom degistiricez istemesemde rom aslinda harika ama sorunlari giderilirse....

serhatulker1

Üye
Arkadaslar T20 de Yuklemedıgım Rom Yok Bugune Kadar Cıkmıs Cıkmıs Her Romu Yukledım Emin Olun En Stabil En Duzgun Rom Ceptsonic tir Ama Gel Gelelımkı Wi-fi Sorununa Evet Dhcp den İp Almıyor Bu Romun Tek Sorunu Bu Bunuda Nasıl Cozerız Wi-fi Ayalarına 192.168.1.1 verin falan filan degil o network clasına gore degisir sizde biliyorsunuzki Sonic yukleyın sonra marketten dns programı ındırın dnsi ordan degişin kolay oluyor he ben modemin dhcpden ne clasda ip dagıttıgını nerden bılecem dıyorsanız o da sole cmd programı var marketten networke dahil olduktan sonra bi ipconfig komuduna bakar ıkıncı bı olay ıse nfc sadece bu romda tam anlamı ıle calısıyor etiket paylas dediinizde kart okumalı kapı sıstemlerı vardır pdks ler vardır pdks parmak okuyusu zımbırtı t20 ıle ben bu cıhaza etıketıı paylasıp ıstedıgımı kısının gırısını yapıyorum omu nasıl oluyor o da basıt cıhazın arayuzune gırın parmak ızı okutanlar kart tutanlar hepsının bır kodu vardır karsılıgında ıd kısmında onu t20 ya etıketlere yazın paylas degın cıhazı yaklastırın okudugunu goreceksını madem actık konuyu faceden arkadas olma muhabetıne gelelım oda mumkundur profıl urlsını etıket olarak paylar ornegın http:\\ gibi diyelim bunu paylasın facede acık bulunacak tabı artı bı networke baglı olun wifi veya veri akısı fark etmez acık olacak muhabbetıde ben widget de deneim diger bir t 20 de aynı bu sekılde etıketını paylasacak tabıkı daha yaklastırmadan ıstek gelıyor ve oto kabul edıyor bide cep-t cuzdana gelelm oda soyle trkcllden alın bı cepte para kart ben garanti aldım tanımlattırın hıc etikete saga sola gırmeyın uygulamada gereksız trkcell menuden odeme secenegı gelıyor onuda denedım carrefourda 28 tllik alısverıs yaptım sorunsuz ama neden dırkı 32 tl olmadı nedenıde suymus trkcll 30 tlye kadar destek verıyor uzerıne guvenlık sebebı dıyıp ıptal ettırıyor olay bu arkadaslar cynagen mod aralarında en dandıgıdır unutmayın androıd surumunuz 9.9999 bile olsa sıstemı sısırmekten baska bı ıse yaramaz ha birde :D bi turlu bıtmedı ne telefonmus :D bataryanın altında ılave edılebılır temas noktaları var bakırdan onuda arastırdım oda sole bataryanın altına ınce bır kart takılıyor oralarada pımlerı denk gelıyor oda neye yaıyor hanı tanıtımında altta bı ekran var t 20 gorsel shaw yaparken ekranla butunlesıyor oda ona yarıyormus bırden fazla t20 yı o sekılde bırbırıne tanıtıp bır oruntuyu elınızle ıtınce dıger cıhaza gecıyor bunu nfc ıle yapmaya calıstım ama yemedı olay bu tlf ıyı ama ıslemcı ram cok kotu ama androıd olarak baslangıc ve orta duzey ıcın tavsıye ederım

akcaglar

Üye
Hocam rom çok güzel tüm gömülü uygulamalardan arındırarak telefonu kullanma şansı tanıyor, FM Radyo çalışıyor ve hızlı. Fakat benim bir sorunum var fotograf çekerken ekranda (kareli defter gibi) grid oluşuyor ve fotoğrafı da öyle çekiyor. Bu sorun ile ilgili bir çözüm öneriniz var mı?

brkbarutcu

Üye
arkadaşlar rom linkleri silinmiş ceptsonic v3 veya v2 kullanan arkaşdaşlardan biri romu yükleyebilir mi?

Üst Alt