t20 telefonumu bir kereye mahsus kuzenime verdim.
turkcellden normal yani para ile bağlanarak facebook a girdi.
işlem bittiğinde
ve artk kendi hesabımla kullanmaya başladığımda kuzenimin kendi hesabı ile katıldığı gruptan sürekli bilgi mesajı geliyor.
zaten bu bildirime tıkladığımda da kendi hesabımın bilgilendirmesi açıldı ve yeni bir haber tabiki yoktu.
bundan kurtulmak için
telefonun içindeki facebook güncellemesini kaldırdım ve hesabımdan da çıktım yani sign out yaptım.
şimdi m.facebook kullanıyorum.
telefondaki facebook programını nasıl düzeltebilirim.bilginiz var mı?