T.C. Kimlik Numaraları

Sponsorlu Bağlantılar

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Benimde Sonu 26 Hayret Yaa:D

savasqq

Üye
0 İle bitiyorr..

kyoman

kyoman

Üye
çift..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tek olanlarda var onu belirteyim.

Bende okulda bilgisayar hocamla tartıştım bu konuyu. Kendisi Tc. Kimlik Numaralasını ilk ortaya atan insan (Sene 1979) bu süreçte komsiyonda çalışmış vs.

Ve ben inat ettim herkesin çift diye adam çıkarttı sonu 9'du numaranın. Böyle bir şey yok dedi ama falan dedim sen mi bilicen ben mi? Bunu yapan adamlardan biri benim dedi. O noktada bir şey diyemedik. :)

kyoman

kyoman

Üye
Tek olanlarda var onu belirteyim.

Bende okulda bilgisayar hocamla tartıştım bu konuyu. Kendisi Tc. Kimlik Numaralasını ilk ortaya atan insan (Sene 1979) bu süreçte komsiyonda çalışmış vs.

Ve ben inat ettim herkesin çift diye adam çıkarttı sonu 9'du numaranın. Böyle bir şey yok dedi ama falan dedim sen mi bilicen ben mi? Bunu yapan adamlardan biri benim dedi. O noktada bir şey diyemedik. :)
sahte olmasın :hmmm

technonur

technonur

Üye
benimde sonu 2 arkadaş 9demiş ama harbidende sahte olabilir:)

CanceR

CanceR

Üye
benimde 8
ama onun bişi varı daha öncde duymuştum hatırlayamadım ;)

nightdragon35

nightdragon35

Üye
benim 8 ile bitiyor .tek yok galiba hiç:(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
benimde sonu 2 arkadaş 9demiş ama harbidende sahte olabilir:)

Bu projenin Türkiye de yaplmasını sağlayan insanlardan birisi diyorum. Siz sahte olabilir diyorsunuz. Bu biraz abes değil mi?

5 kişilik komisyon hazırlamış bunu Özal döneminde gerçekleştirilecekmiş, Özal'ın vefatı sonrası 2000'lere kadar kalmış. İsimleri de isterim seneye okul açıldığında hocadan bu kadar sorunsa...

brhm32

brhm32

Üye
benimde 8

donunu düşüren kahraman olamaz:ehe:ehe

Silinen Üye 299735

Üye
benim kide çift sayı

ufuk023

Üye
bilgisayarlı sayı sistemine göre tek olan sayı ile biten yok bunu 3 ay önce anahaber bülteninde izlemiştim tamamen normal birsey yinede sağol :ehe

cqrtnyldzz

Üye
hyr ben duydum doqudaki insanların sonu cift sayı batıdakilerin tek sayı oluo

burak9400

burak9400

Üye
sonu 72

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
T.C. Kimlik numaralarının hepsi algoritamları gereği çift sayılar ile biterler. Sağda solda söylenilen "tek numarayla biten fişleniyor" söylentilerine itibar etmeyiniz.
Google'da TC kimlik no algoritması diye arattığınızda çıkıyor karşınıza.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
-2
Teşekkürler Burak :)

s.man58

s.man58

Üye
Benımde 6

tayfundemir6767

tayfundemir6767

Üye