T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

RIF@T

RIF@T

Üye
eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten emeğin için teşekkürler

dj_onur

dj_onur

Üye
Kardes komple 58 gibi guncellendi ben az oynama yapmstm qt olsun muzik olsun mağaza yı felan kurdum tlfnun kendı guncellemesı ckmadı..Yalnz menu duzenini sevmedm 2 saat ona ugrastm brde klasörlerde resım göstermyr oyun ofis falan bunlara nasıl resmlı klasör entegre ederim.

----------Eklendi @ 10:08:08 ---------- Yazıldı @ 10:03:09 ----------

Basta senşörler tutukluk yaptı sonradan düzeldi rehber,msj.İslem k arkada ack olsa daha iyi olurmus, ayarlara grerken fazla beklyr hele tema efekti ackken :D c5 tus kldni attm calstı calsmayan bır ksm bulamadm smdlk ama bu klasör olaynda resm koyablrsem fw ye atacam magaza yi da gömmek lazm 2 saat aradm. :D

xenon56

xenon56

Üye
Performanstan kasit i7 performansı mi beklyn? :D

----------Eklendi @ 15:26:57 ---------- Yazıldı @ 15:26:34 ----------

T9 da ne war sende calsmyr mu

Çalışıyor ama sözcük sayısı çok az mesaj yazma hızımı düşürüyor...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Kardes komple 58 gibi guncellendi ben az oynama yapmstm qt olsun muzik olsun mağaza yı felan kurdum tlfnun kendı guncellemesı ckmadı..Yalnz menu duzenini sevmedm 2 saat ona ugrastm brde klasörlerde resım göstermyr oyun ofis falan bunlara nasıl resmlı klasör entegre ederim.

----------Eklendi @ 10:08:08 ---------- Yazıldı @ 10:03:09 ----------

Basta senşörler tutukluk yaptı sonradan düzeldi rehber,msj.İslem k arkada ack olsa daha iyi olurmus, ayarlara grerken fazla beklyr hele tema efekti ackken :D c5 tus kldni attm calstı calsmayan bır ksm bulamadm smdlk ama bu klasör olaynda resm koyablrsem fw ye atacam magaza yi da gömmek lazm 2 saat aradm. :D

ben dedim ama . Oynama yapılan fw benim garantimden çıkmıştır. Bundan siz sorumlusunuz demiştim sana hatırlatayım ;)

dj_onur

dj_onur

Üye
Oynamadan kasıt c5 tusu attm bi mavi renk modunu attm sensörler hc calsmaz oldu :D aldgm guncellemeden dolayı mı acaba?

dj_onur

dj_onur

Üye
Tama kardes normal fw de sensör kullanmadgm icin kullanmayı blmedgmden kaynaklanyrmus diktutunca calsyr menu duzenlememe yardmcı ol bi internet ve ofis,vs gbi klasör olustrup ikon eklemem icin ne yapmalym maxi de wardi klasör duzenini flas atmadan nasl yaparm sana zahmet anlat hele

dj_onur

dj_onur

Üye
Genclik ilk defa fw yukledm ama hata gôremedm ilk basta braz yabanci kaldm ama alsmaya basladm.. :D 58 e dair guncellemeleri yukleyeblrsnz menu duzeni 3*4 ten mi kaynaklanyo blmyrmda karsk duzenlemesı zaman alyr.Görsel olarak uygulamalar harıc diger oyun vs. Klasör göruntusu yok blgsı olan warsa belrtsn.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
nası la :hmmm

dj_onur

dj_onur

Üye

Oyun medya vs klasörlerde tema yukledgm zaman orjnaldki gbi degsmyor atıyorum medya klasörü normal olarak görunuyor saddece uygulamalarn ki degsyr bunu nasl hallederz?

----------Eklendi @ 15:21:49 ---------- Yazıldı @ 15:15:32 ----------

Gps klasöründe harita resmi falan göstermyr normal klasör olarak gösteryo anlatabldm mi

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Oyun medya vs klasörlerde tema yukledgm zaman orjnaldki gbi degsmyor atıyorum medya klasörü normal olarak görunuyor saddece uygulamalarn ki degsyr bunu nasl hallederz?

----------Eklendi @ 15:21:49 ---------- Yazıldı @ 15:15:32 ----------

Gps klasöründe harita resmi falan göstermyr normal klasör olarak gösteryo anlatabldm mi

bilmiyorum.Ama temadan kaynaklanıyor.Her temada öyle yapmıyor .

dj_onur

dj_onur

Üye
Sende degsymu?

dj_onur

dj_onur

Üye
Du bi format ataym yandsn temasnda degsrse değisir..Menuyu duzenleyemez myz? Nfe ile falan

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
meneyu neyını duzenlıcen . |-)

dj_onur

dj_onur

Üye
Yok bsy yapmadm be c5 tus kldı attm saddce ondan bozukcanı sanmyrm dene kendnde

anılbaran

anılbaran

Üye