T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
o olmassa olmuyomu vacum :D

Myömer

Myömer

Üye
Sağ Sola Kadırma Demek İstemiştim yani VMenu uyglaması benzer

gkhn321

Üye
en assa sadece keylock koycam onun icin lazm :D

gkhn321

Üye
pcde var da kullanmadim hic :D

Myömer

Myömer

Üye
:) Sadece olabilir mi demek isteiştim,demek olmazmış. Teşşekkür ederim yardımcı olduğun için :)

speedy cfw indireceğim yakın zamanda

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
3 gün zaman ver bana. Sen yabancı sayılmassn.O yüzden sana kıyak geçebilirim.Bizım maxıpowerdan bilıyom seni.Flash atıp fikrını yazıyodun.İyişın yani.2 gün kullan fw yi gerçeklerı yaz.Memmun kalırsan.Sana vacumlu rofs benden :D kısacasi uzun süre kullancaksan yapıyım senin için .1 hafta kullanıp sıkılcaksan ugraşmayım :)

----------Eklendi @ 01:36:08 ---------- Yazıldı @ 01:35:10 ----------

:) Sadece olabilir mi demek isteiştim,demek olmazmış. Teşşekkür ederim yardımcı olduğun için :)

speedy cfw indireceğim yakın zamanda
rica ederım kardeşim :)

----------Eklendi @ 01:37:28 ---------- Yazıldı @ 01:36:08 ----------

Kim alıştırdı böyle kötü alışkanlığa :ehe

ben bilıyom :ehe

gkhn321

Üye
furkan saolsun D:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
karar senin gkhn123 ;)

gkhn321

Üye
de bulamadik ki vacum u :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ben bulurum diyosam bulurum . Sen dediklerimi anladın n umarım . :D

gkhn321

Üye
bak soyle dusun sıkılmıs olsam umitin cfw yi 2 aydir kullanmam :D sennkini de kullandim frkaninkini de :D bilirsin yeniligi herzaman test ederim :D yarn birgun umit cikarrsa onun kinide kurup test edicem kafama hangisi daha ii gelirse onu kullancam ama suan senn yaptgn ucak gibi o ayri :D tus klidi ac a basiorm snyesnde ekran gelio :D bide 12 program yukledm :D ole dusun :D

bide suana kadar senn yaptigin cfw ye kadar umitn cfw deydim hic degismedim onda bi sorun vardi onu duzeltmesi icin onla irtibata gectim de onun hat avea mis senn hat ne ? :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
turkcell

gkhn321

Üye
hah bak bu gzl haber :D su 3g nin gonderdigi haberler var ya ntv spor felan filan videolu olanlarda umitinkinde video acilio ama karincalar film ceviriodu sennkinde de bole bi sorun varmi bilmiorm daha msj gelince bakcam :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
evet sanırsam var o problem . Ama nedeni yok. Nedensiz yani . Maxipower da 2. cfw de yoktu sanırsam. Bunda niye öyle yapıyo anlamış degilim. Yakında çözerim onuda .2.0 a kaldı artık :D

gkhn321

Üye
Pesindeyiz :sarıl:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:spr

gkhn321

Üye
su smile i cok sevdim ya habire atasim gelior :sarıl:

----------Eklendi @ 03:06:40 ---------- Yazıldı @ 02:27:31 ----------

anil bi sorun var kablosuz baglanmiyor sifreyi girdigim halde baglanio fakat site felan acmior ne yapim ? telefona res atior kapatior cok tuaf seyler yapio telefon

----------Eklendi @ 04:33:10 ---------- Yazıldı @ 03:06:40 ----------

saniyorum sorn czuldu :D simdi stabil

Üst Alt