T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

unfors

Üye
çünki dedigim hiç bişeyi yapmadın demekki . :nono: boşuna mı yazdım ben onu. Yeniden başlat teli . Olmadı kapat aç.

Yapmadığımı nerden biliyorsun. Kurulumu yaptım ardından da format attım telefona. Aynı şekilde önce ve sonra hafıza kartınıda formatladım. Tekrardan kapatıp açıyorum.

sevdaseyda

Üye
neyse tamam bunada razıyım arkadaşlar :d :d ama kilit tuşu telden mi benden mi yazılımdan mı anlamam lazım icime oturdu :d ev ekranı olmasa napim ben cfw yi anıl ya :d :d :d neyse 37 ram idare eder :d

telefondan

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
neyse tamam bunada razıyım arkadaşlar :D :D ama kilit tuşu telden mi benden mi yazılımdan mı anlamam lazım icime oturdu :D Ev ekranı olmasa napim ben CFW yi anıl ya :D :D :D neyse 37 RAM idare eder :D
senide kötü yorumcu ilan ettim :@ 37 miş ev ekranı yap + tema efektini aç . Sensörü aç. En aşagı 45 görürsün :D gta 4 açık galiba . Bide karta format at bi zahmet :D

bluemai

bluemai

Üye
x6 cıları unuttunuz mu? biz ne yapalım ille de speedy isteriz..

unfors

Üye
2-3 kere yeniden başlatmanın ardından sorunum düzeldi. Bu güzel cfw için çok teşekkür ederim.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
ya anıl 3*4 menü koyma mısın ben 5 e 5 i sevmiyom ya :hmmm

Andrey.

Andrey.

Üye

La telefondan olsa diger yazılımlarda da olurdu diyorum
Bu yazılımdan Olsa Anıl Baranda 'da olurdu
Benden Olsa Ne olabilir :D

----------Eklendi @ 23:13:19 ---------- Yazıldı @ 23:12:03 ----------

senide kötü yorumcu ilan ettim :@ 37 miş ev ekranı yap + tema efektini aç . Sensörü aç. En aşagı 45 görürsün :D gta 4 açık galiba . Bide karta format at bi zahmet :D

Afedersin kötülemek istemedim sadece gördügümü sana söledim :D Ev ekranı 2 tane açık :d Tema efecti kapalı :D Shadow :D Sensör Döndürme kapalı :D 37 Ram :D :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Yarın Konuya bi link eklicem . İndirilmesi zorunlu bi link olucak. Menü düzeni ile ilgili. Siz şimdi menü grid swith uygulamasına kullanamıcanız . Biliyom çünki. :D x plore ile c ye atcanız istediginiz menü modu nu flash atmadan kullancanız :spr

----------Eklendi @ 23:15:32 ---------- Yazıldı @ 23:13:56 ----------

La telefondan olsa diger yazılımlarda da olurdu diyorum
Bu yazılımdan Olsa Anıl Baranda 'da olurdu
Benden Olsa Ne olabilir :D

----------Eklendi @ 23:13:19 ---------- Yazıldı @ 23:12:03 ----------

Afedersin kötülemek istemedim sadece gördügümü sana söledim :D Ev ekranı 2 tane açık :d Tema efecti kapalı :D Shadow :D Sensör Döndürme kapalı :D 37 Ram :D :D

dostum sana şu kadar diyorum i-m-k-a-n-s-ı-z :D

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Yarın Konuya bi link eklicem . İndirilmesi zorunlu bi link olucak. Menü düzeni ile ilgili. Siz şimdi menü grid swith uygulamasına kullanamıcanız . Biliyom çünki. :D x plore ile c ye atcanız istediginiz menü modu nu flash atmadan kullancanız :spr

----------Eklendi @ 23:15:32 ---------- Yazıldı @ 23:13:56 ----------

dostum sana şu kadar diyorum i-m-k-a-n-s-ı-z :D
kardes 3*4 menü düzeni yapmamısın? maxi power de vardı?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
x6 cıları unuttunuz mu? biz ne yapalım ille de speedy isteriz..

iyide bu ekibin yaptıgı degil. Bu benim kişisel cfw em . Başında tck yazıyo çünki tck ekibinin üyesiyim. Kişiselcfw bu ekiple bi alakası yok :D ekiple yapacagımız x6 içinde çıkacak :oke:

----------Eklendi @ 23:19:42 ---------- Yazıldı @ 23:18:55 ----------

2-3 kere yeniden başlatmanın ardından sorunum düzeldi. Bu güzel cfw için çok teşekkür ederim.

eyvallah :oke:

----------Eklendi @ 23:20:33 ---------- Yazıldı @ 23:19:42 ----------

kardes 3*4 menü düzeni yapmamısın? maxi power de vardı?

menü gird switcher ı kullan . Yarın bi ayar yapcam ben o işe :oke:

----------Eklendi @ 23:22:33 ---------- Yazıldı @ 23:20:33 ----------

ya anıl 3*4 menü koyma mısın ben 5 e 5 i sevmiyom ya :hmmm

menü gird switcher bu işe yarıyor işte. Ayrıca bu 4x5 oluyor . Yarın yama yayınlıcam. Onu x plore ile c ye atcanız yani tel hafızasına . Sonra istedigin menü modu olucak.

Andrey.

Andrey.

Üye
la anıl tel kapatp actm 63 ram oldu kbkma pardn :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
off andrey sen adamı neyse :D 63 olmaz la o 58 veya 60 ta sabitlenir .

kcsoft

kcsoft

Üye
hayırlı olsun kardesim

Andrey.

Andrey.

Üye
lan yeminle 63 gordum snra 55 e dustu .d

Andrey.

Andrey.

Üye
normalde olur ama ben çok kullanym 45 den yukarı ckmaz bende :D

bluemai

bluemai

Üye
uzun sürer mi bu x6 hikayesi hemşehrim acaba? bu arada balıkesir neresinden ben 1. sakarya

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
normalde olur ama ben çok kullanym 45 den yukarı ckmaz bende :D

senle yarın görüşcez :D

----------Eklendi @ 23:40:19 ---------- Yazıldı @ 23:37:49 ----------

uzun sürer mi bu x6 hikayesi hemşehrim acaba? bu arada balıkesir neresinden ben 1. sakarya

bu kişisel fw oldugü için 5800 dan başka bişeye çıkmaz sanırsam. Ekip işe yapcagımıx tü m telefonlara çıkcak. Yani burda yapacagım pek bişi yok belki ilerde olabilir:) bixim ekibin yapacagını öneririm :) bahçelievler tarafındayım ben :)

Andrey.

Andrey.

Üye
gorusurz kactm by .d

Üst Alt