T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ekibimizin gücü ortada artık ;)

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:good:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
özellikler tam istediğim gibi. emeğine sağlık. şu an işteyim. yarın eve gider gitmez mutlaka deneyeceğim inşallah. özellikle speedy teması çok hoş görünüyor. yalnız şu seçenekler ve menü vs. yazılarda simge olsaydı daha iyi olurdu. simgeler sende varsa buraya yükleyip, rofs da nerelere yükleyeceğimi yazabilir misin?

openstar

openstar

Üye
Hayırlı olsun arkadaşım...

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
Andrey.

Andrey.

Üye
Anıl ben simdi kurdum CFW .. açılışda beyaz ekran olarak kaldı . sonra format attım tele . suan beyaz ekran olarak 3-4 saniye duruyo sonra geliyor pin kodu kilit kodu vs ülke sorması falan 3-4 saniye beyaz ekran kalıyo geçişlerde acaba sendede oluyor mu ?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
özellikler tam istediğim gibi. emeğine sağlık. şu an işteyim. yarın eve gider gitmez mutlaka deneyeceğim inşallah. özellikle speedy teması çok hoş görünüyor. yalnız şu seçenekler ve menü vs. yazılarda simge olsaydı daha iyi olurdu. simgeler sende varsa buraya yükleyip, rofs da nerelere yükleyeceğimi yazabilir misin?

malesef bende yok.Zaten ilk başta dedim ekstra mod olmayacak.Çook sade bi cfw olucak demiştim :oke:

----------Eklendi @ 22:32:19 ---------- Yazıldı @ 22:31:27 ----------

Hayırlı olsun arkadaşım...

sagolasın levent abim :sarıl:

----------Eklendi @ 22:33:57 ---------- Yazıldı @ 22:32:19 ----------

Anıl ben simdi kurdum CFW .. açılışda beyaz ekran olarak kaldı . sonra format attım tele . suan beyaz ekran olarak 3-4 saniye duruyo sonra geliyor pin kodu kilit kodu vs ülke sorması falan 3-4 saniye beyaz ekran kalıyo geçişlerde acaba sendede oluyor mu ?

yooo bizde yok öyle bişi.Hani senin pc den kaynaklı bi olay vardı ondan olabilr.Ayrıca önce hafıza kartına format at sonra telefona hard format at.Hani ovi suit yuzunden bişi oluyodu belki ondandır :oke:

Andrey.

Andrey.

Üye
evet local mode de kalıody ondan galiba :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
aynen pc ye bi ara format at derim dostum.Kaç defadır sende oluyor çünki bu sorun :)

Andrey.

Andrey.

Üye
1 Hafta once Format Attım : )

----------Eklendi @ 22:42:02 ---------- Yazıldı @ 22:40:13 ----------

bi de bi sorun war . Tuş kilidini aşagı çekip bekleyince tuşu kilitleyip acıyor başka FW lerde olmuyordu sebebi belli mi acaba ? :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
1 Hafta once Format Attım : )

----------Eklendi @ 22:42:02 ---------- Yazıldı @ 22:40:13 ----------

bi de bi sorun war . Tuş kilidini aşagı çekip bekleyince tuşu kilitleyip acıyor başka FW lerde olmuyordu sebebi belli mi acaba ? :D

bende öyle bi sorun yokki :D

Andrey.

Andrey.

Üye
ama benim de telefonda sorun olsa diger yazılımlarda da olurdu :D şimdi kaldık arada :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ya bende yok ama :) tuş kilidi aşagıya çekip beklele ozman . Bak oraya keylock gömdüm. Yandaki kilidi kulkanma diye . O tuş eskimesin diy e koydum . Onu kullan bence :D

Andrey.

Andrey.

Üye
Buna bir çözüm bulalm :D :D bi de ram'i nasıl çok görecem ben :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
valla nerden de buluyon he fw de kendin bi sorun :D yarın ki video da görürsün rami :D ev ekranını boşalt ,temefektini kapa.sensör kapat. Teli kapat aç işte :D

unfors

Üye
Az önce kurulumu yaptım. Yanlız xpress music tuşu çalışmıyo bende.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Az önce kurulumu yaptım. Yanlız xpress music tuşu çalışmıyo bende.

çünki dedigim hiç bişeyi yapmadın demekki . :nono: boşuna mı yazdım ben onu. Yeniden başlat teli . Olmadı kapat aç.

Andrey.

Andrey.

Üye
neyse tamam bunada razıyım arkadaşlar :D :D ama kilit tuşu telden mi benden mi yazılımdan mı anlamam lazım icime oturdu :D Ev ekranı olmasa napim ben CFW yi anıl ya :D :D :D neyse 37 RAM idare eder :D

Üst Alt