T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
evde degilim şuan .6 ya dogru evde olurum herhalde.Kar yagıyor burda.Bi aksilik çıkmassa eve varıcam.Sonra upload a başlıcam falan filan işte :D

tayfunhan

Üye
anıl kardeşim 3 haftadır telefonuma cfw yüklesemmi diye düşünüyordum açıkcası çok fazla anlamadığım içinde yapmaya biraz korkmuyorum desem yalan olur :) 5800 kullanıyorum telefonu güzelleştirmek için yapmadığım kalmadı kendi çapımda basit programlarla tabi ... telefonda smiley yok mesajlaşmak için free-isms yükledim onunla idare ediyorum görsellik yok spb shell yükledim vs vs işte ... telefon çok yavaş kalan ram oranı 15 mb felan :) en son karar verdim cfw yükleyecem ama hoşuma giden birşey bulamadım baktım herkes seni bekliyor haliyle bende tabi ilk deneyim olacak kurulum açısından açıklamalı bir şeylerde yaparsan sevinecem :) en fazla telefon heder olup elimde kalcak yapamazsam :) oda senin cfw den olsun :) şimdiden teşekkürler

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
anıl kardeşim 3 haftadır telefonuma cfw yüklesemmi diye düşünüyordum açıkcası çok fazla anlamadığım içinde yapmaya biraz korkmuyorum desem yalan olur :) 5800 kullanıyorum telefonu güzelleştirmek için yapmadığım kalmadı kendi çapımda basit programlarla tabi ... telefonda smiley yok mesajlaşmak için free-isms yükledim onunla idare ediyorum görsellik yok spb shell yükledim vs vs işte ... telefon çok yavaş kalan ram oranı 15 mb felan :) en son karar verdim cfw yükleyecem ama hoşuma giden birşey bulamadım baktım herkes seni bekliyor haliyle bende tabi ilk deneyim olacak kurulum açısından açıklamalı bir şeylerde yaparsan sevinecem :) en fazla telefon heder olup elimde kalcak yapamazsam :) oda senin cfw den olsun :) şimdiden teşekkürler

tamam hallederiz dostum :)

• Beğen
Tepkiler: tayfunhan
esqalsiz

esqalsiz

Üye
Knu duzenlemesnı ne ara guncellycen,

auruoluk

Üye
hadi upload istiyoruzzzz

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anıl istersen flash atamayan arkadaşlara söyle teamviewer kursunlar ben yapayım onlarınkini de.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Anıl istersen flash atamayan arkadaşlara söyle teamviewer kursunlar ben yapayım onlarınkini de.

bakarız :oke:

----------Eklendi @ 18:01:57 ---------- Yazıldı @ 18:01:22 ----------

uploud a başladım yeni geldik eve.Konuyu yavaş yavaş duzenlıcem

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Hmm.Evet su program ;) evet cok mantklı uyelere yarmda snır tanımamak :D

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
uploud a başladım yeni geldik eve.Konuyu yavaş yavaş duzenlıcem
Sonunda saat kaçta biter ortalama upload?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yarısı bitti

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
6 yı 45 geçe falan biter herhalde bitince hemen vercen mi linki yoksa konuyu düzenleyip mi vercen?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
20 dk sonra bıter sanırsam.EN geç yedi de indirmeye başlarsınız

ali_63kal

Üye
eyvallah ustam uzun zaman oldu c6 kullanmayalı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Anıl 5230 için yaptın mı :pro:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
yayında

----------Eklendi @ 18:59:00 ---------- Yazıldı @ 18:58:21 ----------

701 için yaptım :D

701 kullanıcılar dolmasın buraya :D

----------Eklendi @ 19:01:32 ---------- Yazıldı @ 19:00:30 ----------

Hayırlı olsun herkese.

hasan0692

Üye
indiriyorum kardeş şimdi hemen kurum yorumu söylerim teşekkürler ellerine sağlık :d:

• Beğen
Tepkiler: anılbaran

Üst Alt