T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
silsem yüklendi diyelim . Sonradan yüklenince harita hafızayı çok kaplıyor. Maxipower da benim yaptıgıma yükleniyor . İlk başta onada yüklenmiyodu. Sonra bi gün kendi kendine bişi yapmadan düzeldi . Nokia ile alakalı bı sıkıntı gibi .

yani bilmiyorum ben öyle okumuştum bir de kendi cfw ımda haritaları sildim yüklendi belki onun etkisi vardır diye düşünüyorum

esqalsiz

esqalsiz

Üye
harici olarak bi kac fw de göedüm sanki :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
direk qt yi kurma ımkanın yok mu anıl?

ya qt kuruluyoda . Yani maxicepten indir kur onda bişi yokta asıl sorun..... :hmmm

----------Eklendi @ 23:14:16 ---------- Yazıldı @ 23:11:22 ----------

yani bilmiyorum ben öyle okumuştum bir de kendi cfw ımda haritaları sildim yüklendi belki onun etkisi vardır diye düşünüyorum

oda olabilir belki biliyorum onuda . Neyse ya bakıcaz artık olmassada olmaz artık. Yada maps i silerim belki ama . Neyse ya boşverin işte.

Andrey.

Andrey.

Üye
Süper OLmuş be helal anıl

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:spr

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Nasıl gidiyor bea? :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
iyi :oke:

unfors

Üye
Peki lüzumsuz uygulamalar kaldırıldı mı acaba? Mağaza vs. gibi ?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar test süreci iyi gibi bakalım . Şarj konusunda biraz umutluyum. Yani iyi bi şarj performansı bekliyorum. Umarın yani öyle olur. Kullanıcılardan istedigim ilk 4 şarj ı kapalı olarak koysunlar. Kapalı şekilde şarja koysunlar. Dolunca hemen çeksinler. Anca yeni batarya performansı oturur. Bide herkes şarjının ne kadar gittigini belirtse daha iyi olur . Bide telefonu kullanırken en çok yaptıgını.muzik dinlemek ,wifi ile web te dolaşmak v.s gibi şeyler :oke:

----------Eklendi @ 14:41:20 ---------- Yazıldı @ 14:40:37 ----------

ovi magaza kaldırıldı.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Geri yukleyeblcez heralde orjınal fw de de ilk basta guncelleme istyr,o yuzden kaldrdn sanrm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
evet o yüzden kaldırdım.Geri yükleyebilirsiniz

esqalsiz

esqalsiz

Üye
arkadaşlar test süreci iyi gibi bakalım . Şarj konusunda biraz umutluyum. Yani iyi bi şarj performansı bekliyorum. Umarın yani öyle olur. Kullanıcılardan istedigim ilk 4 şarj ı kapalı olarak koysunlar. Kapalı şekilde şarja koysunlar. Dolunca hemen çeksinler. Anca yeni batarya performansı oturur. Bide herkes şarjının ne kadar gittigini belirtse daha iyi olur . Bide telefonu kullanırken en çok yaptıgını.muzik dinlemek ,wifi ile web te dolaşmak v.s gibi şeyler :oke:

----------Eklendi @ 14:41:20 ---------- Yazıldı @ 14:40:37 ----------

ovi magaza kaldırıldı.

Dedklernı yapmak ıcn fw i yuklememz lazm :D

esqalsiz

esqalsiz

Üye
:D ne zaman yaynda :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hafta sonu :D