Ellerinize ve emeğinize sağlık, ilk defa fw attım. Söylediklerinizi harfiyen uyguladım ve sorunsuz bir şekilde yükledim. Şuan çok memnunum Tek birşeyi anlamadım; Menu Switch uygulamasını kurdum, programı açınca direk menüye atıyo ama herhangi bir değişiklik olmuyo, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Tekrardan teşekkürler.
Anılbaran öncelikle cfw için teşekkürler. Iki aydır kullanıyorum gayet memnunum. Yalnız şöyle bi sorunum var tuşlar kilitliyken arama gelince önce biraz çalıyo sonra ses kesiliyo sonra tekrar çalmaya devam ediyo. Tuşlar açıkken böyle bişey yok neden olabilir acaba.
daha önce yoktu böyle birşey. sensörlü kilitte kullandım hani cebe filan girince kendi kilitlenen. Ekrana kısayol tuş kilidi yaptım hepsi aynı değişen bişey yok.
speedy ve ımages klasörlerini direk hafıza kartının ana dizinine atınız
en son cfw yi yükledikten hafıza kartına format attıktan sonra mı atıcaz bn önceden attım cfwyi kurdum sonradan hafıza kartına ve telefona format attım doğru mu yapmışım?
ya şu 2. Ev ekranı varya aşağıdaki olan ondaki uygulamalara tıklıyorum açılmıyor üstüne açıkmış gibi görünüyor mesela o ek ekranındaki temaya tıklıyorum ekran siyah oluyo telefonu kapatıp açıyorum yine aynısı oluyo ama ne hikmetse 1. Ev ekranındaki kısa yollar çalışıyor cfw yi harfiyen dediklerinizi uygulayarak yükledim şimdilik 2. Ev ekranını kaldırdım bi çözüm yolu var mi 2. Ev ekranında hatırladığım bi temalar vardı
batarya performansı nasıl? benim için bu çok önemli. uzun bir süre ofw kullanmış biri olarak birkaç gün önce cfw yükledim, batarya ile 5 gün giden cihaz 18 saatte kapanır oldu bunda durum nasıl?