SyPhone (Ücretli Uygulama)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pLay4wiN

pLay4wiN

Üye
    Konu Sahibi
SyPhone (Ücretli Uygulama)
Tasarım harikası bir uygulama olan syPhone'un en hoşuma giden özelliği bir Türk yazılımcı olan Selçuk YILMAZ tarafından kodlanmış ve dizayn edilmiş olması.

Özellikleri saymakla bitmeyen uygulamayı iPhone'un ana ekranı gibi düşünebilirsiniz. Çünkü içerisinde tarih, saat ve hava durumu dışında not alabileceğiniz, RSS akışlarını takip edebileceğiniz, elektronik posta atabileceğiniz hatta internette gezebileceğiniz bir tarayıcısı dahi var. AppStore'da syPhone'un sadece bir özelliğini barındıran programlar bile yüksek ücretlere satılırken belli ki uzun süre emek verilmiş ve görsel açıdan özenle çalışılmış bu uygulama ise sadece 1.99 $'den satılıyor. Selçuk YILMAZ'a bu güzel uygulaması için kendi adıma teşekkür ediyorum ve sizi uygulamanın resimleriyle baş başa bırakıyorum. :)

Resimlerle syPhone



"ToDo" bölümüne ufak notlar alabilir "RSS" bölümüne de takip ettiğiniz web sayfaların RSS adreslerini ekleyerek güncellemelerden anında haberdar olabilirsiniz. "RSS" bölümünün zemininde "Shake to Refresh" yazıyor. Yani; yenilemek için sallayın. iPhone'u her salladığınızda RSS akışlarınız yenilenmiş/güncellenmiş olacaktır.







Uygulamanın AppStore linki aşağıdadır.

 
cptalperen

cptalperen

Üye
saol
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt