ya cahil sürüsü toplanmış bilmemek değil öğrenmemek ayıp yıl olmuş 2013 hala c mi c++ mi symdroid çıkacak mı tartışması yapıyorsunuz. siteye girip incelerseniz zaten aptalın tekinin insanları kandırmak için uğraştığını anlarsınız. bak Ppsspp, adamlar çok güzel çalışıyorlar bağış bile yapardım kredi kartı olsa. site isminden bile fake olduğu anlaşılıyor yahu
olsun ya ppsspp de oyle idi ilk basta fakat simdi cok iyi bazi oyunlarda yine lag oluyo fakat bugun monster jam oyununu oynadim cok az kasio rahat oynaniyooyun hem 3d hemde araba giderken toz cikario falan 200mb
Symbian a birşeyler yapılabilme ihtimali olsaydı şimdiye kadar yapılırdı. artık çok geç, 2014 başında magaza kapanırsa nisan-mayıs aylarında kullanıcıların %50 si telefonunu degiştirir, geriye kalanlar telefonlarını 2015 e kadar elden çıkarır
Symbian a birşeyler yapılabilme ihtimali olsaydı şimdiye kadar yapılırdı. artık çok geç, 2014 başında magaza kapanırsa nisan-mayıs aylarında kullanıcıların %50 si telefonunu degiştirir, geriye kalanlar telefonlarını 2015 e kadar elden çıkarır
o değılde şimdi bu symbian telefonlar elimizde kalacak ona üzülüyorum o kadar para verip, büyük umutlarla almıştık.. Daha nokia nın ipiyle kuyuya inersem iki olsun