Symbiyan olsa

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben anladım. Haklısın hiç video yönünden değerlendirmedim. Sadece fotoğraf çekimi yönünden değerlendirdim.
Düşün Normalde Kullandığın Hafıza Kartları Sanıyede En Fazla 10 MB Yazma Yapabiliyor Senin Çektiğin Bİr Resim 20 MB Haliyle Cihaz 1 2 Sn Duraksıyor Resmin Kaydedilmesini Bekliyor Biraz Karişik :D Başa Bela Aynı Zamanda PCde Paintte Açayım Oynama Yapayım Diyosun Kasıyo Geçen 41 Mplık 4 Tane Resim Açttim Paintle Dondu Pc :D

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Düşün Normalde Kullandığın Hafıza Kartları Sanıyede En Fazla 10 MB Yazma Yapabiliyor Senin Çektiğin Bİr Resim 20 MB Haliyle Cihaz 1 2 Sn Duraksıyor Resmin Kaydedilmesini Bekliyor Biraz Karişik :D Başa Bela Aynı Zamanda PCde Paintte Açayım Oynama Yapayım Diyosun Kasıyo Geçen 41 Mplık 4 Tane Resim Açttim Paintle Dondu Pc :D
ben kullandığım zamanlar hep 8 mp kullanırdım çok çok özel resimlerde 41 seçerdim. kart kullanmazdım bu nedenle kasmıyordu kaydederken direkt 16gb hafızasına atıyordu. onun dışında aynı şekilde 41 lik bir resmi pc ye atmak ayrı bela, fotoğraf görüntüleyicisinin onu açması ayrı bela, lightroom ve diğer düzenleme programlarının açıp üzerinde oynayıp kaydetmesi ayrı belaydı :D

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
Polymath

Polymath

Üye
Symbiana eyvallah ama nokia ile asla. Geride birşey bırakmadı ki ileride nokia alırım diyeyim. Nokia 603ten sonra tövbe ettim.

Baydırman

Baydırman

Moderator
android beyazıt öztürkse symbian kadir çöpdemirdir. :halay2:

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Symbiana eyvallah ama nokia ile asla. Geride birşey bırakmadı ki ileride nokia alırım diyeyim. Nokia 603ten sonra tövbe ettim.

Dün yapılan Windows 10 etkinliğini izlemeni tavsiye ederim. Nokia hayatının doğrusunu yaptı işleri Microsoft'a devrederek.

Polymath

Polymath

Üye
Dün yapılan Windows 10 etkinliğini izlemeni tavsiye ederim. Nokia hayatının doğrusunu yaptı işleri Microsoft'a devrederek.

Dostum wp kolay kolay android seviyesine gelemeyecek artık malesef. Nokia microsofta sattı kendini. O büyük ismini yerle bir etti.
Bundan 2 sene öncede aynısını söyledim. Halen birşey değişmedi.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Dostum wp kolay kolay android seviyesine gelemeyecek artık malesef. Nokia microsofta sattı kendini. O büyük ismini yerle bir etti.
Bundan 2 sene öncede aynısını söyledim. Halen birşey değişmedi.
Yine tekrar ediyorum dünkü etkinliği izle ve Kasım ayına kadar takip et Windows Phone'u. :10numara:

maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasa benim icin yaptıgı teknolojik acıklama icin tesekkurler. Yuksek mp kamera kullanmamaya karar verdim. Performansı dusurup teli pc kastıktan sonra boyle kaliteyi istemem. Bekleyip gorelim bakalım. Coğu tel. Markaları guncelleme sorunu varmıs veya nette oyle gosteriliyor. Orta sınıf tellerdeki yorumlar birbirinin kopyası sanki turk filmlerindeki orta direk tabirini yok sayıyorlar. Alıcaksan amiral gemisi alıcan yoksa diğerlerini takoz muamelesi goruyor. Yinede onlara tesekkurler. Cunku N97 telefonu 200:tl: almamı sagladı. Degistirecegim zaman en cok kotuledikleri telin fiyatını dusucegi icin onu alırım. Ozelliklerini performansını keseyi dusunen yok...
1 sene sonra samrung s5 200 :tl: alırım bu sayede. Yorumcuların parmaklarına saglık. Simdi ısınıyor diye kotulemeye baslasınlar 9 ay 10 gun sonra telefon cepte...
:zuhaha:

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Bugunku amiral gemisi android sistemli telefonlardan her hangi birisinin ozellikleri symbiyan isletim sistemli olsa hızı ne olurdu?
Mesela Piyasadaki symbiyan teller genelde dusuk ram kullanıyor. Androidlerde 1000 mb ram altindakiler nerdeyse takoz muamelesi goruyor.
Şuan bir çok insanın kullandıgı android yarın symbiyan gibi biter ve belki başka işletim sistemleri gelir. Teknoloji bu geliştikçe yenilikler çıkıyor ortaya.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Symbian güzel sistemdi. 128 mb ram'li cihazla 55 tane uygulama çalıştırıyordu. Gerçi uygulamaların kalitesiz olması da önemli bir etken. Biraz donanım desteklese idi çok daha güzel olabilirdi. Ayrıca öyle Ram düşmanı bir sistem değil.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Yüksek kameralı cihaz istiyorsan Lumia cihazlar işini görür (920,925,1520,930) bu cihazlar kamerada kasma yapmaz. Bahsettiğimiz cihaz işlemcisi olsun diğer parçaları olsun teknolojinin gerisinde kalmış bir cihaz ondan bu yorumlar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt