Symbiyan olsa

Sponsorlu Bağlantılar

maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
Symbiyan olsa
Bugunku amiral gemisi android sistemli telefonlardan her hangi birisinin ozellikleri symbiyan isletim sistemli olsa hızı ne olurdu?
Mesela Piyasadaki symbiyan teller genelde dusuk ram kullanıyor. Androidlerde 1000 mb ram altindakiler nerdeyse takoz muamelesi goruyor.

Son düzenleme:

exp_l0it

exp_l0it

Üye
arkadaşın biri 400 küsür uygulama kurabilmiş biz 1000 uygulamadan fazlasını kurardık :ehe
işletim sistemini modlarken ram sorunumuz olmazdı istediğimiz gibi kullanırdık.
halen piyasadaki en sağlam işletim sistemini ne virüsü var ne bişesi :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407, maviyesil1 ve DeV/AsA
maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
aypon 6 plas telefona symbiyan yuklu olsa super olurdu. (boyle bir sey gercek olsa androidi, ios ve windows phoneyi gomer...)
Çinli gardeslerle konusup bana ozel symbiyan isletim sistemli IPHONE 6 PLUS yapsınlar. Taklit etmeyin yenilikci olun dedimmi tamamdır. :ehe

tek sorun cinceyi ogrenmek.

Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Valla Geliştirilip Tekrar Sunulsa Güzel Olurduda Efektler Vs Mesela Bildirim Ekranına Çeşitli Şeylerin Düşmesi Eksiği Çok Aslında

maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
N97 32 gb hafızası var. Kamera 5 mp...
piyasada 8 ve 13 mp mevcut (satılan android tellerde) symbiyanda kamera problem sayılmaz. Varsa 20mp kamera dahi takılabilir. bir yazılıma bakar. Problem olan ekran goruntusunu suslemek, islemci hızı, rami, cpu hızını artırmak bunları symbiyan sisteminde calısır duruma getirmek. Gerisi n97de ozellikleri var. (wifi, 3g, bluetooth vs.)

Baydırman

Baydırman

Moderator
la bu symbian size netti gardaş

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve DarkredBlue61
maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
Canlandırmak icin fikir uretiyoruz. Tuketici somuren toplum yerine fikir ureten eskiyi gelistirip guncellestirmelerini, piyasada tekelciliği dayamacılığı bozup cesitliliği artırmak istiyorum. Sucmu bu...

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
piyasada 8 ve 13 mp mevcut (satılan android tellerde) symbiyanda kamera problem sayılmaz. Varsa 20mp kamera dahi takılabilir. bir yazılıma bakar. Problem olan ekran goruntusunu suslemek, islemci hızı, rami, cpu hızını artırmak bunları symbiyan sisteminde calısır duruma getirmek. Gerisi n97de ozellikleri var. (wifi, 3g, bluetooth vs.)

Kamera konusunda size katılıyorum. Bakınız 808 PureView 512mb ram 41mpx sensörü rahatlıkla kaldırıyordu. Gel gelelim Lumia 1020 bu sensoru kaldırsın diye 1gb fazladan ve sadece kamera için çalışan ram koydu adamlar. Bazen arıyorum eski telefonumu(808 PV) ancak gerçekten çok çok çok gelişmesi lazımdı symbianın

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
Bende isleri basit sıp diye yaparlar demiyorum.
aypon 6 plas telefona symbiyan yuklu olsa super olurdu. (boyle bir sey gercek olsa androidi, ios ve windows phoneyi gomer...)
Çinli gardeslerle konusup bana ozel symbiyan isletim sistemli IPHONE 6 PLUS yapsınlar. Taklit etmeyin yenilikci olun dedimmi tamamdır. :ehe

tek sorun cinceyi ogrenmek.
son cumlemi espiri olarak soylemedim. Ben nasıl sıp diye cince oğrenemessem symbiyanda he deyince en guncel android veya ios'la bas edebilecek duruma gelmez...

Emre

Üye
Yılların Devi Bir Çırpıda Biter mi?
Symbian'a Yeni Donanımı Vuralım ;)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
Ama bir yerden baslamak lazım. Buda tek tabanca 1 kisiyle olmaz. Birlik beraberlik aynı fikri benimsemis guruplarla olur. Aksi taktirde cesitlilik adı altında dayamacı tekel duzende boyle gelmis boyle gider mantığı devam eder gider. Kesesi az olana androidi dayarlar zengine iosla kaymak calarlar yeni sistem cıkarınca zengine koymaz, fakire ios'u dayatırlar, bizde kolleksiyona yenisini ekleriz. Erikson 688 (galiba) nokia3310 samsung s3 simdilik IPHONE 6 PLUS...

Emre

Üye
Ama bir yerden baslamak lazım. Buda tek tabanca 1 kisiyle olmaz. Birlik beraberlik aynı fikri benimsemis guruplarla olur. Aksi taktirde cesitlilik adı altında dayamacı tekel duzende boyle gelmis boyle gider mantığı devam eder gider. Kesesi az olana androidi dayarlar zengine iosla kaymak calarlar yeni sistem cıkarınca zengine koymaz, fakire ios'u dayatırlar, bizde kolleksiyona yenisini ekleriz. Erikson 688 (galiba) nokia3310 samsung s3 simdilik IPHONE 6 PLUS...
Burası Yeri Değil Ama Yakında Jolla Nokia Birleşmesi Yakındır :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
işlemci hızı ile CPU hızı aynı şeylerdir :) okuduğumdan belirteyim dedim :gul:

maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
Telefon ozelliklerini incelerken bir yerden aklıma takıldı. Aynıdır inkar edemem ama ayrı ayrı belirtilmisti. Ben karıstırmıs olabilirim.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kamera konusunda size katılıyorum. Bakınız 808 PureView 512mb ram 41mpx sensörü rahatlıkla kaldırıyordu. Gel gelelim Lumia 1020 bu sensoru kaldırsın diye 1gb fazladan ve sadece kamera için çalışan ram koydu adamlar. Bazen arıyorum eski telefonumu(808 PV) ancak gerçekten çok çok çok gelişmesi lazımdı symbianın
Symbianmı 41 Mpyı Kaldırıyor?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
senin 808 kamerayı kaldırmıyor mu?
benim 808 lık birşey yok her ne kadar kalite konusunda bizzat denediğim 1520 ve s4 den iyi olsada bu cihazdaki tek çekirdek 1.3 gh işlemci vede 1080p videolar için kullanılmış olan çip grafik arabirimimi ne dersen yavaş kalıyor normalde 1080p 30fps demek malum 1 snde 2 mplik 30 tane resim çekmek demek ama buna işlemcide dayanmiyo yetişemiyo çipde yani demem o ki 808 ile 2.4 mplik çektiğim resimler gayet kaliteli ikwn videoda öyle olmuyo hani 41 mpye laik bir kalite çıkmıyor ortaya o yüzden deo konusunda bilmiyorum resimdede sorun yok resim çektizinizde ufakbi bekletiyor oda bi resmi 20 25 mb olunca ona ne class 10 kartlar dayaniyo nede başka birşey o yüzden sıkıntı iş biraz

maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
Teknik acıklaman icin
:tşk:
ama bir sey anladım desem yalan olur. 1 resim 20 mb oluyorsa 5 mp razıyım. Bu nedir. 20 mb 5-6 mp3 yuklerim daha iyi enazından bir ise yarar.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Teknik acıklaman icin
:tşk:
ama bir sey anladım desem yalan olur. 1 resim 20 mb oluyorsa 5 mp razıyım. Bu nedir. 20 mb 5-6 mp3 yuklerim daha iyi enazından bir ise yarar.
Şimdi Full HD nin Pixseli 1920*1080pya Bu Pixsel Sayısı 2 Mpye Denk Geliyor Aşiği Yukarı Şimdi Cihaz 1 Sn Video Çekmek İçin Saniyede 30 Tane 2 Mp Video Çekiyor Buraya Kadar Tamam Mi :D

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Ben anladım. Haklısın hiç video yönünden değerlendirmedim. Sadece fotoğraf çekimi yönünden değerlendirdim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt