Öneri Symbianınızın Değerini Bilin !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu eksikler de gelecek güncellemeler ile giderilecektir

Symbian bizim gibiler yüzünden bitti arkadaşlar sürekli kaçak kullandık uygulamaları nokia'da haklı bence ben olsam bende yapardım herkez kaçakcı bende dahil :P

Tepkiler: Silinen Üye 14714
android ve iosçularda da var bir ton warez kullanan..ama sistemleri ayakta symbian malesef teknolojiye yenildi..bu arada telefonda nfcyi sürekli açık tutmak şarjı ne kadar etkiler..? nokia 701 için soruyorum

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
nfc açık fakat kullanmıyor san fazla bi etkisi olmaz şarjza

BRKTNL

Üye
Değerini bilelim bilmesine de elbet bi yere kadar. Adamlar çatır çatır oyunlar, uygulamlar, bilmem neler kullanıyor Symbianın artık esprisi kalmadı. Bi uygulama çıkıyor altında, "ios, android, wp". Bunu gördüm mü yetiyor zaten. Kısaca symbianı ihtiyarlar bile kullanmıyor bu saatten sonra şahit olmuşluğum var kaç kere

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
sonuna kadar haklısınız kardeşim dediğim gibi desteği kestiler zaten bir sistem için desteği çekmek o sistemi yok etmekten beter etmektir

Tepkiler: BRKTNL
Windows Phone 8 henüz yeni bir işletim sistemi. 8.1 güncellemesi ile birçok ''olması gereken'' özellik gelecek. Store ise hızla gelişiyor. Ondan az sabır, aldığın işletim sistemli telefon henüz genç.
Düşük seçim yapmışsınız 1 gb ram li bi model seçseydiniz daha iyi olurdu
Wp 8 için 512 mb stabil çalışmakta. 1 gb Ram sahip Windows Phone 8li telefon telefonlar biraz tuzlu.

erkişi

Üye
Bende symbian kullanıcisıyım ve hala kullanıyorum aynı zamanda teknolijiden geri kalmıyorum bir androit im var fakat alışkanlıkmıdır nedir symbiankadar alışamadım siymbianın yeri başka

Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve nokia13
Cep telefonları artık özel eşyalar. Anı defterleri gibi mesela. Her şey onların içinde, çoğu iş onlarla bağlantılı falan vs. Symbian kadar bu hayatı kişiselleştirebileceğiniz bi sistem daha yok. Diğerlerinde herşey telefona emanet durumda. Erişim kontrol ve kişiselleştirme olarak symbian tek. Her zaman symbian !Cep telefonları artık özel eşyalar. Anı defterleri gibi mesela. Her şey onların içinde, çoğu iş onlarla bağlantılı falan vs. Symbian kadar bu hayatı kişiselleştirebileceğiniz bi sistem daha yok. Diğerlerinde herşey telefona emanet durumda. Erişim kontrol ve kişiselleştirme olarak symbian tek. Her zaman symbian !

Symbian Eskidi sonu geldi artık bende 4S kullanıyorum 512MB rami var GTA Sanandreas bile oynuyorum (Çok az bölümde çok az fps kaybı var rahatsız edici değil) bu da demek oluyorki donanımdan çok yazılım ve optimizasyonda önemli bu yüzden symbianda ise uygulama yok ama symbiandaki multitask hiç bi sistemde yok

toprak00

Üye
symbian can dir

Tepkiler: Abstract_Loco ve M@cros
bende n8 kullanıyorum.lumia 1020 almayı düşünüyordum.sonra bi duydum ki koca wp'de dosya yönetici yok şaka gibi tabi hemen vazgeçtim.sanırım mayıs ggibi günceleme ile geleckmiş.o zamana kadar bekleyeceğim...

wp'ye selam
symbian'a devam

Tepkiler: Toprak47

emreli01

Üye
Aklınız varsa nokiadan kaçın ..

toprak00

Üye
o o o sen wp dan dosya yönetici bekle bende n8 kulanyorm iyi gene çogu ihtiyacmi görüyu ..hem lumia 1020 de cep yalanlardan o o o sen wp dan dosya yönetici bekle bende n8 kulanyorm iyi gene çogu ihtiyacmi görüyu ..hem lumia 1020 de cep yalanlardan

cyborg78

Üye
Nokia'yı kullanan bilir, anlıyan bilir, kolay değildir öyle bir anda atıp gitmek koyvermek, nokia kimi insanın ruhuna işler çıkmaz kolay kolay .d

Nokia Konnektın Pipıl

Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve Toprak47

toprak00

Üye
Nokia'yı kullanan bilir, anlıyan bilir, kolay değildir öyle bir anda atıp gitmek koyvermek, nokia kimi insanın ruhuna işler çıkmaz kolay kolay .d

Nokia Konnektın Pipıl
aynen dostum ya nokia ve symbian bi efsane aga

Tepkiler: cyborg78

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Symbian eski topraktır dayanır bari kaynak kodları açsalar

Tepkiler: BomberMAn_01
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...