Symbian'ın ayakta kalan son kalesi yıkıldı: İşte Nokia'nın, tarihi boyunca aldığı en radikal karar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
Symbian'ın ayakta kalan son kalesi yıkıldı: İşte Nokia'nın, tarihi boyunca aldığı en radikal karar!

Windows Phone 7 resmen Nokia ceplere giriyor!

( Konu chip onlineden alıntıdır )

Daha önce , sizlere Nokia ve Microsoft arasındaki yakınlaşmadan bahsetmiştik. Ve sonunda Microsoft ve Nokia, mobil işletim sistemi Windows Mobile 7'yi ileriye taşımak için beraber çalışacaklarını açıkladı.

Microsoft, bu stratejik ortaklığın iki şirketin de 'tamamlayıcı güçlerini' kullanarak yeni bir 'evrensel mobil ekosistemi' oluşturmasını sağlayacağını ve Windows Phone 7 pazar payını yeni bir seviyeye taşıyacağını söylüyor.

Bu ortaklığın sonucu olarak Nokia, Windows Phone 7'yi telefonlarında ana işletim sistemi olarak kullanmaya başlayacak. Şirket, Microsoft ile hem yazılım hem de donanım özellikleri üzerinde çalışacak.

Microsoft'un arama motoru Bing ise Nokia cihazlarında varsayılan arama motoru haline gelecek, cihazda reklamcılık için Microsoft adCenter kullanılacak. Buna karşılık olarak Nokia, Microsoft'un Nokia Maps teknolojisini kullanmasına izin verecek. Nokia Maps, Bing ve adCenter'a engtegre edilecek, bu sayede 'eşsiz bir yerel arama ve reklam deneyimi' sağlanacak.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
iyi olur farklı olur meego n8'e kurulabilecek bunun için wp7'ye ihtiyaç duymam :D

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
hayırlı olsun

Starsley

Bu symbianın yıkıldığını anlamına gelmez çünkü bütün serilerde kullanılmıcak yeni işletim sistemi ve s3 genişletilcek buda nokia açıklaması.

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
nokia meego dan vazgeçti diye duymuştum

franzliszt

franzliszt

Üye
windows yerine tercih linux olsa bence daha iyi olurdu,ama sattıkca satacak sadece windowsla anlaşsa iyi intellede anlaştı , nokia yıda sapıttırdılar kesinlikle arm den iyi işlemciler görücez :D

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
baklalım inş

Şehriyar

Şehriyar

Üye
keske androidle anlassaydı..

kadikoy

kadikoy

Üye
nokia isletim sistemi pazarini ele geciriyor;
1.SYMBIAN elinde.
2-MEEGO (LINUX bazli isletim sistemi) ;NOKI-N9;subat-barcelona 2011 FUARINDA SUNULUYOR.
hemde Q-KLAVYE ile.12mpix 1,2 ghz vs.vs CEP-Bilgisari gibi

3-WM;windows mobile MIKROPSOFTtan ele aldimi tamamdir.
Diger Telefon ureticilerine ne kaldi ?
CEVAP;HAVA KALDI.:kop::aha:

Uruloki

Uruloki

Üye
siz olayın arkasındaki gerçeği göremediniz bence az önce bir yazı okudum eğer gerçekse ki bunu kanıtlayan şeyler var nokia yakın zamanda batacak yani batmıcak ama palm gibi olucak microsoft un oyuncağı olcak ah nerde nokia da opk zamanı

pRime.

pRime.

Üye
siz olayın arkasındaki gerçeği göremediniz bence az önce bir yazı okudum eğer gerçekse ki bunu kanıtlayan şeyler var nokia yakın zamanda batacak yani batmıcak ama palm gibi olucak microsoft un oyuncağı olcak ah nerde nokia da opk zamanı

Ben inanmıyorum buna ya bu kadar olamaz Nokia bence, bi planı vardır elbet.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
nokia android kullanaydı cep telefonlarında ne biçim kar yapardı.iphone,htc,samsung hiç geçemezdi...

Starsley

Arkadaşlar nokia yı kim geçti ki adamlar hala farkla lider

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
tutucusunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt