Symbianı Unutsak Sizce Nasıl Olur ?Hrkes Girsin..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Symbianı Unutsak Sizce Nasıl Olur ?Hrkes Girsin..
Beyler tepki vermenze gerek yok sadce forumun görüşlerni görmek istyorum. Evet belki braz erken olabilir ama forumdaki Symbian^3 Genel yerine Nokia Belle Genel yada Nokia ^3 Genel olsa nasl olurdu sizce ? Eğer forumca çoğunluk bu durumdan hoşlanrsa yönetcilerdn böyle bişi istyelim bence büyük yenilik olur Nokia bile symbianı silmş biz silsek çokmu :) Hernyse uzatmim yorumlarınız için şimdiden Teşekkür ediyorum arkadaşlar.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence makul bi istek anna ve belle ile uyumlu olmayan oyun ve uygulamalar karışıyor hep ayrı olması daha iyi olur bence de.

SheFy

SheFy

Üye
Ben şahsen isterim

---------- Eklendi @ 00:44:06 ---------- Yazıldı @ 00:43:28 ----------

Nokia unuttu bizde unutalım :)

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
aynen. Bakalm 1 gün felan bekleyelm forumun tpkisne göre isterz yöneticlrdn bişeyler :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
evet bence de mantıklı.nokia belle oldu hala symbian 3 bölümü yazıyor.symbian 3 kullanan kaldı kı acaba? :)

mesut1979

Üye
yaw ha nokia belle ha symbian 3 ne fark ederki 4 sene sonra bunlarin ikiside olmayacak.

SilentOne

SilentOne

Üye
1. nesil cihaz için hala symbian belle 2. nesiller için nokia belle :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
4 sene pek de kısa bi zaman değil

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
oldu 4 yıl snra olmayacak diye tüm Nokiacılar satalım telefnları boşuna kullanıyoruz o halde şahsen ben Nokiadaki malzeme olsun kullanım kolaylığı olsun şekil veya arayüz olsun bşka markalarla kıyaslamam bile o yuzdn snuna kadar kullanıcm hem sende diyosun 4 yıl var daha önümüzde..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bence de değişmeli neticede artık Nokia Belle kullanıyoruz biz. FP1 ile olmasa bile normal bir güncelleme ile 1. nesil cihazların sistemi de ilk fırsatta Nokia Belle olacaktır.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ayrıca 4 yıl uzun bir zaman telefonunu 4 yıl kullanan çok nadir yani demem o ki 4 yılı takmanın alemi yok ;)

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Symbian tarihte kötü kalıntıları olan iyi bir işletim sistemiydi.

Nokia Belle deyince daha asil bir duruş söz konusu oluyor. Bencede Nokia Akıllı Telefonlar veya Nokia Belle , Nokia Anna olabilir.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ankette ekle olabilir güzel fikir

farukbekl

farukbekl

Üye
Forumda 1000 Tane Symbian^3 Genel'e Takılan Varsa. Hepside Mi Nokia Belle Kullanıyor.. Hepsinde de Mi 603, 700, 701 Var.. Bunu Açıklarmısın. Nokia Bir Güncelleme Patlatıp Nokia Belle Yaparsa. O Zaman Tamam.. Hep Beraber..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hocam sonuçta herkes belle ye geçti ha nokia belle ha symbian belle telefondakş ufak bi yazıya neden takılıyorsun ;) belle ye geçmeyen hala vardır muhakkak ama ne azından oyun ve uygulamalar ayrılsa bile yeter

mesut1979

Üye
arkadaslar tamam 4 yil asagi bir zaman degil nokia isterse her ay güncelleme cikarsin yeni uygulamalar veya oyunlar cikiyormu hayir vede bundan sonrada cok nadir cikar telefonu telefon yapan uygulama bunuda unutmayin bir androide iosa ve wp7 ye bakin cesit cesit uygulamalar var daha bizde dogru düzgün gazete uygulamalari yok suan piyasada olan uygulamalar 4 sene evvel 6110 navigatordaki kullandigim uygulamalar yenilik hicbir sey yok varsa söyleyin ve bu durumda 2016 ya kadar gider

keys1903

keys1903

Üye
vela inna mukaddena ya sabır

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
kilif aynı kılıf neye uğraşıyorsunuz ki

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Dosyalar falan karışıyor dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt