Symbian'ı nasıl okuyorsunuz? :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
İlk gördüğüm andan itibaren yıllardır 'Saymbian' olarak kullanırım okunuşunu..
Ama Simbian diyen bir arkadaşım da var.

haliloz95

Üye
siymbian die sölerim ezelden beri :D yanlış mı :D

one2one2

one2one2

Üye
aman yazıldığı gibi okumayın da :aha:

niye biz ıngilizmiyiz ben bile bile saymbian diye okuyorum onlarda bizimkini öyle okuyorlar onların böyle kompleksleri yok konuya bak symbiani nasıl okuyormuşuz bişey dicem yeri değil..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
uribaju

uribaju

Üye
niye biz ıngilizmiyiz ben bile bile saymbian diye okuyorum onlarda bizimkini öyle okuyorlar onların böyle kompleksleri yok konuya bak symbiani nasıl okuyormuşuz bişey dicem yeri değil..
ingiliz olmana gerek yok dünyaca ortak kullanılan bir dil ne dersen de bunu değiştiremezsin ;)

kereman91

Üye
simbad ve 40 haramiler

one2one2

one2one2

Üye

ingiliz olmana gerek yok dünyaca ortak kullanılan bir dil ne dersen de bunu değiştiremezsin ;)

haksızsın diyemem maalesef batılı birleşik krallığın propagandası bu. Önce dil kültür sonra din ve ırk. Buna göz yum diyorsun yani:)

Utku

Utku

Üye
SimBiyın dinleyin
Konu Kilit

Del Rey

Del Rey

Üye
Siymbiyın diye okuyorum. Gayet de havalı

----------Eklendi @ 19:44:32 ---------- Yazıldı @ 19:40:27 ----------

İngilizce biliyorsun diye İngiliz olmana gerek yok. İstediğim gibi İngilizce konuşuyorum, hatta antrenmanlarımı bizim şu Vlingo uygulamasından yapıyorum (hep de doğru yazıyor ) istediğim gibi çeviri yapabiliyorum, hatta bu sitede de birkaç çeviri yapmıştım. (sonra da dalga geçtmiştim ) Şimdi ben İngiliz miyim? Hayır.

Sen bu şekilde diyorsan; kesinlikle aşırı mı aşırı milliyetçisin. Yani şöyle; Hitler'in yaptığı gibi Türklerden başka insan olmadığını düşünüyorsun gibi geldi bana, veya diğer insanlar 2. 3. sınıf insanlarmış gibi... Bu da kötü birşey.

garagulak

Üye
sübyan denilir bizim oralarda :ehe

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
lan bu konuda da tartışma çıktı ya :d:

uribaju

uribaju

Üye
haksızsın diyemem maalesef batılı birleşik krallığın propagandası bu. Önce dil kültür sonra din ve ırk. Buna göz yum diyorsun yani:)
Keşke Türkçe olsaydı ortak dil ama değil malesef ortak dil ingilizce o yüzden ingilizce bilmek çok önemli bu devirde ama ben ortak dil olarak diyorum kendi dilimden zorum yok kendi dilim gibi dil yok zaten :oke:

pRime.

pRime.

Üye
Ingilizce okunuşu 'simbiyın'dır. Ben simbiyan diye okuyorum.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
ben simbeyn diye okuyorum bu kelimeyle tanıştığımda 10 yaşındaydım ve çözmek için 20 dk. uğraşmıştım :D

OğuzcanAbi

Üye
somebayan :D cahilller :d::d: samebıyn :d::d: :oha:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
.BlueTR

.BlueTR

Üye
ben simbayn diyorum

Nef'i

Nef'i

Üye
içimden okuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105, by şarlo ve bu_rakrak
Flo Rida

Flo Rida

Üye
walla bende simbiyan diye okuyorum.

OğuzcanAbi

Üye

alın dinleyin :d::d:

Flo Rida

Flo Rida

Üye
Siiİİİ[.dfg.sdfg]bian araya bişeler giriyo.:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt