Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian'ı nasıl okuyorsunuz? :D
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6
Üye
Konu Sahibi
Symbian'ı nasıl okuyorsunuz? :D
yabancı videolardan gördüğümüzü değil, kendimiz nasıl okuduğumuzu yazalım
Şahsen ben siyambiyan diye okurum
-omer-
Üye
sinbiın diye okuyorm sanırm gercegi bu
_ardaa
Üye
kendi zevkine kalmış mesela bizde euro'ya avro diyende var yuro diyende var yüro diyende var, ama genelde sembiyın diye okunuyor bende bazen sembiyın diyorum bazen simbiyan diyorum nasıl eserse öyle
simbiyın arkadaşlar yapmayın sembiyan nedir xd bi english language teaching bölümünde okuyan öğrenci olarak sizi kınıyorum xd fonetik= 'sımbjan ordaki a shiva aslnda xd
s3rseri
Üye
Youtube da nokia videolarini izleyin orda yöneticiler telaffuz ediyor dikkatli dinleyin doğrusunu ana kaynağından öğrenin işte ...
ozggurr
Üye
Bu gun solumda Alman, onumde Nijeryali, arkamda Fransiz, Fransizin arkasinda da Italyan vardi, hepsi ingilizce konustular birileriyle telefonda ben de ister istemez dinledim, YES bile hepsinin agzindan farkli cikiyor kardeslerim yahu, siz symbian diyorsunuz
mangdaşire
Üye
simbiyan diye okuyorum.
pasha14
Üye
Okuyoruz işte bir şekilde.
Sambian diyorum ben kolayıma geliyor.
melgklay
Üye
simbian doğrusu bencede.. hem bakın genel olarak herkes böyle okuyormuş demekki doğrusu bu.. genel ne diyorsa odur :P