Symbian'ı Belle'meye Hazır Mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by*cambaz

Üye
aynen kardeşim

TheMadness

TheMadness

Üye
ben belledim bile. Siz daha belleyi beklemeyi belleyin :D

----------Eklendi @ 22:02:39 ---------- Yazıldı @ 22:01:58 ----------

bellede qt sorunu yok şuan. Düzelttim :D

----------Eklendi @ 22:04:54 ---------- Yazıldı @ 22:02:39 ----------

2013 te naviye düşer ama biz kullanırmıyız orasını bilmem 2012 de dünyanın sonu gelmezse
n8in var git yükle ya hem 2012 de dünyanın sonu falan gelmez mayalara mı inanıyorsun :D

----------Eklendi @ 22:07:07 ---------- Yazıldı @ 22:04:54 ----------

belleyen belledi zaten :oke: 2013'te navi'ye düşer :d:
aynen belleyen belledi bellemeyen belleyi beklemeyi belledi. 2016ya naviye düşer :P

----------Eklendi @ 22:08:54 ---------- Yazıldı @ 22:07:07 ----------

Nokia’nın Symbian işletim sistemi için yeni güncelleme, 26 Ekim’de gelebilir.Akıllı telefon pazarının tutunamayan işletim sistemlerinden Symbian, Belle güncellemesiyle biraz olsun durumunu toparlamak istiyor. Techno-Labs olarak Nokia 600, 700 ve 701 cihazlarının tanıtımında görüntülenen Symbian Belle işletim sistemi, Ekim ayının 26’sında gün ışığına çıkabilir.Peki, neden 26 Ekim? Resmi bir açıklama yok ancak 26-27 Ekim tarihlerinde Nokia Dünyası Konferansı gerçekleşecek. Şirketin bu konferans için Symbian Belle’i tanıtmak gibi planları olduğu düşünülüyor. Nokia 700, 701, 600 Video Ön İncelemeSymbian Belle işletim sistemini kullanan Nokia 600, Nokia 700 ve Nokia 701 modellerini yakından görmeye ne dersiniz?Üç Yeni ModelHer biri Symbian Belle işletim sistemi kullanan cihazlarda 1 GHz'lik işlemci bulunuyor. NFC özelliği de bulunan bu üç modelin neler yapabildiğini ve neye benzediğini aşağıdaki ilk bakış videoda görebilirsiniz.
bence 3 cihazı yada WP7 li telefonları açıklayacak.

forbidden5

forbidden5

Üye
wp7 lere biraz dikkat cekmeye çalışıp bu 3 cihazı ve belleyi gösterirler ama artık şu wp7 gelsin bi bakalım neymiş neyin nesiymiş :D

serinaga

serinaga

Üye
HADİ BAKALIM Bekleyelim mi ? Yoksa Belleyelim mi MİLLET :aha:

SilentOne

SilentOne

Üye
gelse belleyecez zaten

shanol28

shanol28

Üye
uğraşmaya değmez arkadaşlar neyin ne zaman çıkacağı belli olmuyor bunu annada gördük.usa için hala anna çıkmadı diye biliyorum bende de usa n8 var anna belle Allah ne verdiyse artık :ehe belleyin gitsin ivo 3.1 kullanıyorum başta benim hatamdan dolayı verim alamadım ama her anlatılanı harfiyen uygularsanız on numara oluyor telefon.konularda var tema efektleri konusu ordan da rofs u aldım değiştirip flashladım telefon başka bişey oldu karar sizin yine de annadan daha stabil geldi bana annada hep sorun yaşıyordum

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 imiz olsa bende bellerdimde yok malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt