Symbian'ı Belle'meye Hazır Mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Symbian'ı Belle'meye Hazır Mısınız?
Nokia’nın Symbian işletim sistemi için yeni güncelleme, 26 Ekim’de gelebilir.
Akıllı telefon pazarının tutunamayan işletim sistemlerinden Symbian, Belle güncellemesiyle biraz olsun durumunu toparlamak istiyor. Techno-Labs olarak Nokia 600, 700 ve 701 cihazlarının tanıtımında görüntülenen Symbian Belle işletim sistemi, Ekim ayının 26’sında gün ışığına çıkabilir.

Peki, neden 26 Ekim? Resmi bir açıklama yok ancak 26-27 Ekim tarihlerinde Nokia Dünyası Konferansı gerçekleşecek. Şirketin bu konferans için Symbian Belle’i tanıtmak gibi planları olduğu düşünülüyor.

Nokia 700, 701, 600 Video Ön İnceleme
Symbian Belle işletim sistemini kullanan Nokia 600, Nokia 700 ve Nokia 701 modellerini yakından görmeye ne dersiniz?

Üç Yeni Model

Her biri Symbian Belle işletim sistemi kullanan cihazlarda 1 GHz'lik işlemci bulunuyor. NFC özelliği de bulunan bu üç modelin neler yapabildiğini ve neye benzediğini aşağıdaki ilk bakış videoda görebilirsiniz.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:hmmm bunun akıbeti annanınkinden daha kötü olacak sanki

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Nokia Annayı bile eline yüzüne bulaştırdı ,Bellede ne olacak acaba , Korkuyorum Belle çıkınca geçmeye Tırsıyorum :naughty:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
cfw çıkar onu yükleriz :D

spartuas

spartuas

Üye
26 ekimde çıkacak mı çıkmıyacakmı belirsiz. Ama nokia o gün konferans yapacak belle için. Herkes gün çıkacak diye düşünüyor. Çıkabilirde. :hmmm

m542tf

m542tf

Üye
çıksada yüklemiyorum annadan sonra acele etmeyeceğim bu sefer sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali.

• Beğen
Tepkiler: by*cambaz
polluxea♪

polluxea♪

Üye
belleyen belledi zaten :oke: 2013'te navi'ye düşer :d:

Emre-45

Emre-45

Üye
şuan belle kullanıyoruz gayet stabil çalışıyor herkese öneririm :)

zaferozkan

zaferozkan

Üye
gelmesi mümkün değil

zoniengi

zoniengi

Üye
hahaha başlığa çok güldüm =)

astegon

Üye
Unutun Belle'yi 26 Ekim'de...

Daha US, Canada , Australia gibi ülkelere Anna'yı sunamadı Nokia Belle mi gelecek...

serinaga

serinaga

Üye
Ben Daha Annayı yükleyemedim,
Giderim Az Yawaştan Belleyi Belleyi,
serinaga sorar symbian neyleyi,
Acaba şu Nokia neyi Bekleyi !

Ulen şairde yaptı ya şu NOKIA :off:

• Beğen
Tepkiler: bkurtulus ve Mehmet
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SilentOne

SilentOne

Üye
belle gelsin millet annadan sonra korkarak kurucak yha bari qt sorununu çözsün ytr geriye kalanlar yazılımın tam yüklenememişindedndir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt