merhaba arkadaslar ben telefonumu hacklemeyi istiyorum lakin bi sorun yaratırmı diye tereddütlerim var onun nedenide bu işin acemisi hatta hiç bilmiyor olmam?
bi sorun yaratmıyor telefonda değilmi arkadaşlar ve hacklerken telefondan hafıza kartını cıkarmamız gerekiyormu yoksa olduğu gibi yapabiliyormuyuz? yardımcı olursanız sevinirim
Nortn belle refreshi kurdm karntina listesini restore all dedm sonra programı sildm . Rompatcheri kurdum iki dğmeyide add to auto ypıp telefnu kapttım açtım instalserber.exe yi c/sys/bin ve e/sys/bin klosörlrine attım
merhaba arkadaslar ben telefonumu hacklemeyi istiyorum lakin bi sorun yaratırmı diye tereddütlerim var onun nedenide bu işin acemisi hatta hiç bilmiyor olmam?
bi sorun yaratmıyor telefonda değilmi arkadaşlar ve hacklerken telefondan hafıza kartını cıkarmamız gerekiyormu yoksa olduğu gibi yapabiliyormuyuz? yardımcı olursanız sevinirim
garantiden çıktığı doğrudur ama servise vermeden soft format atarsan kesinlikle anlaşılmaz simdi yaptim yine hacklenmedi ?? nerde hata yapiyom
hocam telefonu kapatip actiktan sonra hacklendi cok tesekkurler eline saglik
güle güle kullan 
simdi yaptim yine hacklenmedi ?? nerde hata yapiyom
hocam telefonu kapatip actiktan sonra hacklendi cok tesekkurler eline saglik

sagolunbol bol uygulma yukluyom simdi
Sonra bana telefon kasıyor diye gelme ama 
Arkadaşlar en son aşamada takıldım kaldım
En son olarak İnstallServer Refresh dosyasını rompatcherı nereye kurduysanız o sürücüdeki patches klasörüne atın ve yamayı çalıştırın.
işte burası ben E ye kurdum lakin E içerisinde ''patches'' klasörünü bulamadım nerde olabilir yardım ederseniz sevinirim sağolun şimdiden arkadaşlar
- - - Eklendi - - -
tamam arkadaşlar onu byaptım ama bu kezde sis uzantılı tema efekti yüklediğimde yerleşik bileşen diyor ne yapmalıyım
Klasör olarak atman lazım ama önce bir mod yapman lazım mobilim link veremiyorum aşağıdalarda olması lazım "Refresh efekt ayarı" diye...Peki efekt dosyalarını nasıl çalıştıracağım sis uzantılı yada klasör olarak.
9 uncu adımı anlamadım ya .S
- - - Eklendi - - -
arkadaşım ben bi kere cihazı hacklemeye çalıştıım olmadı .s şimdide karantina list den dosyayı restore all yapamıyorum .s lütfen yardm .s