[SymbianHacker] MaxiHACK - Belle Refresh İçin Hack, Avkon2, Tema Efekti Yapımı

Sponsorlu Bağlantılar

Knickknack

Üye
ama olmadı

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yaptığın herseyi yaz nerde yanlış yaptıysan düzelteyim

Knickknack

Üye
Nortn belle refreshi kurdm karntina listesini restore all dedm sonra programı sildm . Rompatcheri kurdum iki dğmeyide add to auto ypıp telefnu kapttım açtım instalserber.exe yi c/sys/bin ve e/sys/bin klosörlrine attım

pesimist27

Üye
merhaba arkadaslar ben telefonumu hacklemeyi istiyorum lakin bi sorun yaratırmı diye tereddütlerim var onun nedenide bu işin acemisi hatta hiç bilmiyor olmam?
bi sorun yaratmıyor telefonda değilmi arkadaşlar ve hacklerken telefondan hafıza kartını cıkarmamız gerekiyormu yoksa olduğu gibi yapabiliyormuyuz? yardımcı olursanız sevinirim

Knickknack

Üye
merhaba arkadaslar ben telefonumu hacklemeyi istiyorum lakin bi sorun yaratırmı diye tereddütlerim var onun nedenide bu işin acemisi hatta hiç bilmiyor olmam?
bi sorun yaratmıyor telefonda değilmi arkadaşlar ve hacklerken telefondan hafıza kartını cıkarmamız gerekiyormu yoksa olduğu gibi yapabiliyormuyuz? yardımcı olursanız sevinirim

bende acemiyim ama zararlı olsa bu kadar kişi yapmaz ama telefon hackli iken servise düşerse garantiden çıkarılabilir

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nortn belle refreshi kurdm karntina listesini restore all dedm sonra programı sildm . Rompatcheri kurdum iki dğmeyide add to auto ypıp telefnu kapttım açtım instalserber.exe yi c/sys/bin ve e/sys/bin klosörlrine attım

En son olarak Refresh hack.rmp dosyasınıda patches klasörüne attınmı

- - - Eklendi - - -

hacklemenin kesinlikle bir zararı yoktur ve hafıza kartını çıkartmanada gerek yoktur. Ama hackledikten sonra her önünüze gelen proyu yüklerseniz telde kasmalar olur tabi:) garantiden çıktığı doğrudur ama servise vermeden soft format atarsan kesinlikle anlaşılmaz ;)

Knickknack

Üye
simdi yaptim yine hacklenmedi ?? nerde hata yapiyom

hocam telefonu kapatip actiktan sonra hacklendi cok tesekkurler eline saglik

Knickknack

Üye
sagolun :) bol bol uygulma yukluyom simdi

pesimist27

Üye
Arkadaşlar en son aşamada takıldım kaldım

En son olarak İnstallServer Refresh dosyasını rompatcherı nereye kurduysanız o sürücüdeki patches klasörüne atın ve yamayı çalıştırın.

işte burası ben E ye kurdum lakin E içerisinde ''patches'' klasörünü bulamadım nerde olabilir yardım ederseniz sevinirim sağolun şimdiden arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

tamam arkadaşlar onu byaptım ama bu kezde sis uzantılı tema efekti yüklediğimde yerleşik bileşen diyor ne yapmalıyım

arslanla

arslanla

Üye
Arkadaşlar en son aşamada takıldım kaldım

En son olarak İnstallServer Refresh dosyasını rompatcherı nereye kurduysanız o sürücüdeki patches klasörüne atın ve yamayı çalıştırın.

işte burası ben E ye kurdum lakin E içerisinde ''patches'' klasörünü bulamadım nerde olabilir yardım ederseniz sevinirim sağolun şimdiden arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

tamam arkadaşlar onu byaptım ama bu kezde sis uzantılı tema efekti yüklediğimde yerleşik bileşen diyor ne yapmalıyım

Refresh te sis tema efekti kurulmuyor yerleşik bileşen hatası vermesi normaldir...

pesimist27

Üye
Peki efekt dosyalarını nasıl çalıştıracağım sis uzantılı yada klasör olarak.

arslanla

arslanla

Üye
Peki efekt dosyalarını nasıl çalıştıracağım sis uzantılı yada klasör olarak.
Klasör olarak atman lazım ama önce bir mod yapman lazım mobilim link veremiyorum aşağıdalarda olması lazım "Refresh efekt ayarı" diye...

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1.sayfada refresh için tema efekti konusu mevcut

recepp1

Üye
9 uncu adımı anlamadım ya .S

- - - Eklendi - - -

arkadaşım ben bi kere cihazı hacklemeye çalıştıım olmadı .s şimdide karantina list den dosyayı restore all yapamıyorum .s lütfen yardm .s

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
9 uncu adımı anlamadım ya .S

- - - Eklendi - - -

arkadaşım ben bi kere cihazı hacklemeye çalıştıım olmadı .s şimdide karantina list den dosyayı restore all yapamıyorum .s lütfen yardm .s

dostum konu içerisinde antivirüssüz hackleme var bide onu dene istersen :D

buraks38

buraks38

Üye
belle refresh e güncelledikten sonra tekrar hack yapmam gerekiyor mu yardım edin?

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
evet kardeşim. Bu konuda onun için zaten :D

Üst Alt