[SymbianHacker] MaxiCep Mobil Browser v1.00(5) TR Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
yok dostum önceki sürümü kaldırdım sadece neyse o kolay iş, buna diğer mobile sitelerde iyi oturuyor :oke:

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: SymbianHacker

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bende qt yi sökmeye başladım :) mesela seçenekler menüsüne yeni şeyler eklemeyi falan öğrendim :) ama bitürlü link koymayı beceremedim :hmmm

- - - Eklendi - - -

uygulamayı tekrar kurup reset attım ikonda sorun yok :oke:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Geliştirilirse Süper Olur :tşk:

• Beğen
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:rica: gayret ediyorum :)

- - - Eklendi - - -

deneme

[COLOR=#00000]Bu Mesaj MaxiCep Mobil Browser ile Gönderildi
[/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum gerçekten mükemmel olmuş beklemiyordum bu kadarını hiç kasmıyor yalnız güncelleme ile daha güzel olacağını umuyorum yapacaksan tabi

1– kullanıcı adı kayıt olmuyor her zaman nick ve parola giriyoruz beni hatırla olsa güzel olur

2– en önemli şeylerden biri kontrol paneli yani abonelikler varmı göremedim olursa çok iyi olur :)

• Beğen

akinorta

Üye
Bir şey dikkatimi çekti. herkes uygulamayı SymbianHacker'ın yaptığını sanıyor ama o iş öyle değil.
Benden ona uygulama yapmamı istedi. Bende bana verdiği web sitesinin adresini içeren bir uygulama yaptım. O da benim yaptığım uygulamanın web adresi kısmını değiştirerek burada maxicep browser olarak paylaşmış sanırım. Yani ortada uygulama yapma işi yok sadece modifiye var. :nono: :bann:

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bir şey dikkatimi çekti. herkes uygulamayı SymbianHacker'ın yaptığını sanıyor ama o iş öyle değil.
Benden ona uygulama yapmamı istedi. Bende bana verdiği web sitesinin adresini içeren bir uygulama yaptım. O da benim yaptığım uygulamanın web adresi kısmını değiştirerek burada maxicep browser olarak paylaşmış sanırım. Yani ortada uygulama yapma işi yok sadece modifiye var. :nono: :bann:

Emeği olan herkese teşekkürler :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

dostum öyle olduğunu herkes biliyor zaten. Bu yorumunla beni beleşçi biriymişim gibi göstermişsin. Hiç hoş değil.
Kendi çabalarımla oluşturmaya çalıştığım bi proje var. Yakında başarabilirsem paylaşacağım.

- - - Eklendi - - -

imza kısmı yüzünden kızıyorsan yaptığın uygulamanın %70 ini modifiye ettiğim için kendi ismimi yazdım. Sana ait olan bitek arayüz kodları var. Şimdi konunun başına ismini not düşeceğim

- - - Eklendi - - -

ayrıca sana SHacker konusundaki bu yorumları hatırlatmak isterim:

Kodlama üzerinde oynamaya izin var mı? :)

- - - Eklendi - - -

ben buna göre senden izin almadan yaptım

- - - Eklendi - - -

Dostum gerçekten mükemmel olmuş beklemiyordum bu kadarını hiç kasmıyor yalnız güncelleme ile daha güzel olacağını umuyorum yapacaksan tabi

1– kullanıcı adı kayıt olmuyor her zaman nick ve parola giriyoruz beni hatırla olsa güzel olur

2– en önemli şeylerden biri kontrol paneli yani abonelikler varmı göremedim olursa çok iyi olur :)

çerezler konusunda elimden hiçbişey gelmiyor. Qt bilgim çok zayıf :( Akın Orta bi yolunu bulur belki

akinorta

Üye
günah keçisi olmuşum.. ben kodları değiştirmene bir şey demedim sadece kendine mal etmene gücendim açıkçası

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
o zaman sorun kalmadı :oke: ben kafama koydum. Qt bilgimi bu uygulama ile ilerleteceğim. Yani sürekli geliştirmeye çalışacağım. Bi tane kılavuz indirdim çok hoşuma gitti :) Forumda Qt ile ilgili bir bölüm olsaydı çok iyi olurdu. Yabancı kaynaklarla öğrenmeye çalışmak çok zor :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
elinize sağlık :good:

• Beğen
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
gülegüle kullanın :)

kilic450

Üye
rica etsem imzalar mısınız

CiA7

CiA7

Üye
Tşkrler güzel paylaşım

tolgatavli

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt