Symbiandan Memnunmusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
Bak artik ben cevap yazmaktan sikildim. Sendeb onceki 2 yorum ne kadar guzel adamlar kendi fikrini soyluyor. Ya sen neden bole yapiosn? Yok egi tatmini yok bilmemne. Ya biraki bunlari biraz olgun olun. (Senden onceki 2 yorum gibi.)
Birsuru virus felan filan fesmekan demissin sukadar soyleyeyim. Apple olsun android olsun windows olsun linux olsun ne olursa olsun her
sistemde acik vardir ve herseye virus girer(hackerligin birinci kurali)
Fazla konusmama gerek yok. Oyun hakkindada sunu soyleyeyim. Daha dogrusu beni soyletmek zorunda birakiyosun. Ben c6-01 kullanirken o bizde yok bu bizde yok bi asphalt 6 bi dungeon hunter oynuodm ve sikintidab oluodm. Cunku oyun yok. Bana gelipde 3d oyunlari sayma. Hdleri say. Ha ben nemi oynuorm. Sadece su yeter . Modern combat 3 online.dur digerlerinide sayayim. Order chaos online. GTA 3! Nova 3!reckless get away!FİFA 2012!!!(1.5 gb kalitesini sen dusun)temple run. Temple run brave.COUNTER STRİKE PORTABLE!(pcden oynanan oyun androidde!)fruit ninja puss in boots. Angry birds istedigin her versiyonu. Son cikanlar dahil.gun club 2. MİNECRAFT.mini motor racing.samurai 2 vengenance. Sprinkle. Sprinkle junior. WHERES MY WATER.Tank hero. Sims3 free to play.
Bu sadece bendekiler ve bendeki oyunlarin yarisi silinmis halde. Yani 2 kati vardi.
Simdi bana sunu diyenler var. Ben okdr oyunu ne yapayim symbiandakiler yetior. Ben androide cok oyun oldugu icin gecmedim. Sole ornek vereyim.
Androidde 500 oyun var sen 10 tanesini seviyorsun ve indiriyorsun.
Symbian 50 tane oyun koyuyor sen 1-2 tane secebiliorsn. Sahsen bende bole oldu. Bn onla bunla fruit ninjayla avatarla yetinmeye calisirken kardesim androidinde modern combatmi olsun. Cs portablemi olsun fifa 2012 mi olsn istedigini ozgurce oynuyordu. Bnde dedim symbian yetti ama
Dayan dayan nereye kadar. Gectim androide. Durumum nasil degisti . Sole degisti. Symbianda 3-4 oyin yukluyken suan sevdigim olarak 10-15 oyun yuklu. Symbianin bana "al bunlarla yetin" demesinden biktim ve androidin "gel aga sec begen al " demesini ayakta alkisladim.

Suan beni symbiani 2 dkda silip atan biri olarak goruyorsunuz ama symbiani cooooook zor biraktim. Senelerdir symbian asigiyim halada asigim gorsem alip kullaniorm ve hosuma gidior. Ama devamli sekilde alttan alarak ben memnunum diye kendimi kandirmaktan biktim. Ha dedik dur symbian iyidir. Ha dur biraz daha bekle. Ha oyun gelecek. Ha nokia yapar. Ha nokia adam. Bekle........ bekle bekle bekle bekle bekle

.......
Bekle bekle bekle. Yeter artik. Heh heeeep soyluyorum gene soyluuorum. Ben symbiabi.ko-tu-le-mi-yo-rum. Begenen begenir memnun olan olur olmayan olmaz. Zaten konuyu acmamin amaci memnun olan olmayan oranini merqk etmem. Allah askiniza biraz olgun olun . Artik symbiana laf atiosn bilmemne gibi cocuksu tavirlardan arinin. Lutfen...

- - - Eklendi - - -

Kaavkw ve 08 mehmete gayet normal ve duzgun yorumlarindan dolayi tesekkur ederim. Gayet olgun ve normal bir sekilde yorum yapmislar. Agzimi acmam. Ama dandik dundik yorum yapanlar olunca kafam bozuluyo. Bak adamlar ben memnunum dediler bisey dedimmi? Tamam memnunsun okey bu senin gorusun. Bukdar basit iste.

bukadar anlatmışsın oyun için almadım demişsin ama yine oyundan başka bir şeyden konuş mamışsın tamam arkadaşım bul bana birtane n8 ile aynı özelliği taşıyan ve aynı fiyata bir androidli telefon onu alayım dur ben söyleyeyim sony xperia s (araştırdım) onunda kamerası 12mp ama sadece yazan o çekimi 5mp biledeğil fiyatıda pahalı n8 den şimdi neden alayım ben o telefony oyun var diyemi

• Beğen
Tepkiler: FASAFİSO

pro.engineer

pro.engineer

Üye
bu millet nden oyun olmasını bu kadar çok yüksekte görüyor anlamıyorum alt tarafı oyun yani. Hem oyunu az diye ihtiyaçlarını karşılayacak bi sistemden yada telefondan vazgeçmek bana anlamsız geliyor. Sonuç olarak bu telefon çok oyun oynamak istiyorsan git psp al oyna. Sırf oyun eksikliği yüzünden bu kadar seçici olmak bana anlamsız geliyor sanki telefonu sadece oyun oynamak için yada bütün vaktini o oyunlarla geçirmek için alıyorsun...

Bence insanlar cihaz alırken ihtiyaçlarını tamamen karşılayıp karşılamamasna bakmıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: FASAFİSO
cardanadam

cardanadam

Üye
bu millet nden oyun olmasını bu kadar çok yüksekte görüyor anlamıyorum alt tarafı oyun yani. Hem oyunu az diye ihtiyaçlarını karşılayacak bi sistemden yada telefondan vazgeçmek bana anlamsız geliyor. Sonuç olarak bu telefon çok oyun oynamak istiyorsan git psp al oyna. Sırf oyun eksikliği yüzünden bu kadar seçici olmak bana anlamsız geliyor sanki telefonu sadece oyun oynamak için yada bütün vaktini o oyunlarla geçirmek için alıyorsun...

Bence insanlar cihaz alırken ihtiyaçlarını tamamen karşılayıp karşılamamasna bakmıyorlar.

aynen öyle arkadaşım

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Ben adam bana hangi oynlar var dedigi icin saydim ve ben neden androidi tercih ettim onu soyledim. Benim icin oyun onemli. Ama diger yonlerdende android geciyor. Bazilari android copluktur,menuye bile zor giriyor demis ama bunlar asli olmayan soylentilerden ibaret. Herkesin ihtiyacina gore. Ben mesaj ceken foto ceken video ceken biri olsam kesinlikle n 8 alirim. N8 gibi donanim harikasi bi telefon yok. Kamerasi suan nokia 808 den sonra en ii kamera ve n8 ile kamerada hic bir telefon yarisamaz. Diger ozellikleride oyle. Ha ama sorun surda. Ben oyunda oynamak isterim ve istediklerimin hicbirini bana karsilamiyorsa mecbur androide gecerim. Android telefonlarin geneli performans acisindan cok yuksek. Oyun destegi(oyun demiorm) ve uygulama destegi devamli ve cok cesitli. Bende video foto ile urasmayan bi insan oldugum icin n8 i tercih etmem sacma olur. Bidaha soyluorm ben ne telefonu ne symbiani kotuluyorum. Olanlari soyluyorum. Genel bakis acisindan symbian artik iflas asamasinda ve bu belgelerlede kanitli. Donanima sesim cikmaz. Nokiadan saglam telefon yok. Hele su n8 deki donanim ve o fiyat cok mukemmel. Ama symbian bitiyor. Bazilarida sormua neden 808 kadar guzel bi telefona symbian yuklediler symbian bittiyse diye. Yaw zaten kamera telefonu. Ona isletim sistemi bile lazim degil ki symbiab fazlasiyla ihtiyaci karsilar. O telefonda sadece kamera ve video onemli. Ona anrdroid yuklesen nolcak windows yuklesen nolcak? O telefondan tek beklenti kamera zaten.....
Bakalim daha neler cikacak yorum olarak :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben adam bana hangi oynlar var dedigi icin saydim ve ben neden androidi tercih ettim onu soyledim. Benim icin oyun onemli. Ama diger yonlerdende android geciyor. Bazilari android copluktur,menuye bile zor giriyor demis ama bunlar asli olmayan soylentilerden ibaret. Herkesin ihtiyacina gore. Ben mesaj ceken foto ceken video ceken biri olsam kesinlikle n 8 alirim. N8 gibi donanim harikasi bi telefon yok. Kamerasi suan nokia 808 den sonra en ii kamera ve n8 ile kamerada hic bir telefon yarisamaz. Diger ozellikleride oyle. Ha ama sorun surda. Ben oyunda oynamak isterim ve istediklerimin hicbirini bana karsilamiyorsa mecbur androide gecerim. Android telefonlarin geneli performans acisindan cok yuksek. Oyun destegi(oyun demiorm) ve uygulama destegi devamli ve cok cesitli. Bende video foto ile urasmayan bi insan oldugum icin n8 i tercih etmem sacma olur. Bidaha soyluorm ben ne telefonu ne symbiani kotuluyorum. Olanlari soyluyorum. Genel bakis acisindan symbian artik iflas asamasinda ve bu belgelerlede kanitli. Donanima sesim cikmaz. Nokiadan saglam telefon yok. Hele su n8 deki donanim ve o fiyat cok mukemmel. Ama symbian bitiyor. Bazilarida sormua neden 808 kadar guzel bi telefona symbian yuklediler symbian bittiyse diye. Yaw zaten kamera telefonu. Ona isletim sistemi bile lazim degil ki symbiab fazlasiyla ihtiyaci karsilar. O telefonda sadece kamera ve video onemli. Ona anrdroid yuklesen nolcak windows yuklesen nolcak? O telefondan tek beklenti kamera zaten.....
Bakalim daha neler cikacak yorum olarak :)
Bak güzel kardeşim açtığın konunun amacını zaten belli ediyorsun istersen bu bölüme konu açmayı bırak. Senin için oyun çok önemli olabilir yaşın gereği birinci plandadır. Burda sinir stres yapıcağına Android forumunda takılmanı tavsiye ederim. Bak benim tabletim senin telefonundan çok daha üstün özelliklere sahip ve Android 4.0.3 ile geliyor. Ama buna rağmen Nokia Belle hız olarak kullanım kolaylığı olarak da çok daha iyi Android'den bu gerçeği herkes kabul ediyor, Android'in arayüzdeki tek artısı livewallpaper'dır. Burda konu kirliliği yapman son derece gereksiz her yorum gericektir seni :oke:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Son 4 yıldır renksiz ekran telefonlardan kullanıyordum Nokia 1280 vs ve teknolojiden uzaktım telefon açısından.
3 ay önce artık bir telefon alayım dedim radyoda Nokia 603 fiyatı 599 lira vs reklamı geçiyordu baktım internetten hoşumada gitti.
Almadan önce ufak karşılaştırlamalarda yaptım tabi mesela 600 liralık 603 e karşılık aynı fiyat aralıklarında olan Samsung'tan Ace 5830i modeli vardı iki telefonu yan yana koydum ve özellikleri ağır basan Nokia 603'tü. Bende senelerin nokiacısı olarak 603'ü aldım ama tabi symbian ne durumda android ne durumda bu konulardan uzaktım :ehe
Bir kaç aylık kullanımım sonunda gayet memnunum ihtiyaçlarımı karşılayan bir telefonum var. Özellikle canlı renk ve parlak ekranıyla artı kamerasıyla beni mest ediyor. Arkadaşım geçen Samsung Ace 5830i almış aldım elime iki telefonuda 603 ekranı rengi canlılığı parlaklığı bariz ortada ve kamerasıda daha iyi çekim yapıyor daha canlı daha renkli. Samsung'un mat bir ekranı var yada ben Nokia'nın renk canlılığına alıştığım için bana öyle geldi.
Sonuç olarak Nokia'lar yukarıda arkadaşın dediği gibi donanım olarak telefon olarak gayet iyi durumda. Fakat symbian belle ne kadar hoşuma gitsede hızlıda olsa uygulama ve oyun desteği çok geri kalmış. Ha evet ihtiyacımı karşılayacak uygulamalar var azımsayamam ama androidin daha zengin olması bütün firmaların androide oyun ve uygulama çıkarması symbianı bir nevi fakir bırakıyor. Nokia alıp rahatça kullanabilir memnun kalabiliriz ama oyun ve uygulama bakımından fakir durumdayız olay bu bence. Bunun dışında telefonumdan gayet memnunum. İleride sıkılırsam yeni oyun ve uygulamalara yönelmek istersem androide geçerim acelesi yok :ehe
Yaklaşık 3 aydır mağazada her girdiğimde hep aynı uygulamalar ve oyunlar malesef symbianın eksik yanı bu bence.

-efşan

-efşan

Üye

:oke:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Son 4 yıldır renksiz ekran telefonlardan kullanıyordum Nokia 1280 vs ve teknolojiden uzaktım telefon açısından.
3 ay önce artık bir telefon alayım dedim radyoda Nokia 603 fiyatı 599 lira vs reklamı geçiyordu baktım internetten hoşumada gitti.
Almadan önce ufak karşılaştırlamalarda yaptım tabi mesela 600 liralık 603 e karşılık aynı fiyat aralıklarında olan Samsung'tan Ace 5830i modeli vardı iki telefonu yan yana koydum ve özellikleri ağır basan Nokia 603'tü. Bende senelerin nokiacısı olarak 603'ü aldım ama tabi symbian ne durumda android ne durumda bu konulardan uzaktım :ehe
Bir kaç aylık kullanımım sonunda gayet memnunum ihtiyaçlarımı karşılayan bir telefonum var. Özellikle canlı renk ve parlak ekranıyla artı kamerasıyla beni mest ediyor. Arkadaşım geçen Samsung Ace 5830i almış aldım elime iki telefonuda 603 ekranı rengi canlılığı parlaklığı bariz ortada ve kamerasıda daha iyi çekim yapıyor daha canlı daha renkli. Samsung'un mat bir ekranı var yada ben Nokia'nın renk canlılığına alıştığım için bana öyle geldi.
Sonuç olarak Nokia'lar yukarıda arkadaşın dediği gibi donanım olarak telefon olarak gayet iyi durumda. Fakat symbian belle ne kadar hoşuma gitsede hızlıda olsa uygulama ve oyun desteği çok geri kalmış. Ha evet ihtiyacımı karşılayacak uygulamalar var azımsayamam ama androidin daha zengin olması bütün firmaların androide oyun ve uygulama çıkarması symbianı bir nevi fakir bırakıyor. Nokia alıp rahatça kullanabilir memnun kalabiliriz ama oyun ve uygulama bakımından fakir durumdayız olay bu bence. Bunun dışında telefonumdan gayet memnunum. İleride sıkılırsam yeni oyun ve uygulamalara yönelmek istersem androide geçerim acelesi yok :ehe
Yaklaşık 3 aydır mağazada her girdiğimde hep aynı uygulamalar ve oyunlar malesef symbianın eksik yanı bu bence.
İste cerceve yaptirilip duvara astirilacak bir yorum. Helal olsun sana. Keske herkes soyle konusabilse. Bende 603 u cok dusundum alsammi diye. Cok guzel telefon dedigin gibi. Ben donanima felan bise demiorm cok guzel. Sadece uygulama destegi yok ve fakir kaldi diorm ama kimseye anlatamiorm. Sen anlamissin hemde %100 anlamissin. 603 ten son anda vazgectim.nedeni ise suydu. 1.3 ghz islemciye sahip. Mis gibi telefon. Kamera mukemmel arayuz guzel. Hiz guzel ekran cok guzel. Sekli cok hosuma gitti. Ama kendi kendime soyle dedim "1.3 ghi nerde kullanacak?" Symbianda oyun destegi yokki. Bi modern combat oynayamayacaksam bi fifa 2012 oynayamayacaksam neden 1.3 ghz alayim? C6-01 de cok cok isimi gorur ozmn. İste uygulama fakirligi var. Ve suanki insanlar genel olarak uygulama ve oyuna bakiorlar kimse inkar etmesin. Dogal olarak cogu kisi oyunun programin cesidin fazla oldugu yere yani ya ios a yada androide kayiyor. Dogal olarak symbian iflasin esigine gelior. Hala soyluyorum memnun olan olur bencede nokianin telefonlari cok saglam donanim cok guzel. Bu fiyata hemde 603 mesela n8 mesela.mukemmel. ama gel gelelim 1 tane adam gibi oyun yok program cesidide cok az. İosa oyun cikior 3-5 gun sonra bize cikior. Symbianada su zman cikior diyemiorm cunku cikmior.

Yorumun icinde tesekkur ederim cok dogru tespit her cumlen tami tamina dogru...

- - - Eklendi - - -

Bak güzel kardeşim açtığın konunun amacını zaten belli ediyorsun istersen bu bölüme konu açmayı bırak. Senin için oyun çok önemli olabilir yaşın gereği birinci plandadır. Burda sinir stres yapıcağına Android forumunda takılmanı tavsiye ederim. Bak benim tabletim senin telefonundan çok daha üstün özelliklere sahip ve Android 4.0.3 ile geliyor. Ama buna rağmen Nokia Belle hız olarak kullanım kolaylığı olarak da çok daha iyi Android'den bu gerçeği herkes kabul ediyor, Android'in arayüzdeki tek artısı livewallpaper'dır. Burda konu kirliliği yapman son derece gereksiz her yorum gericektir seni :oke:
Actigim konunun amaci insanlarin dusuncelerini almak. Arada puruzlerin cikmasi benim konumun amaci disina cikmasi demek degildir. Karistirmayalim.

- - - Eklendi - - -

Bakin bana htc nokiadan iyi veya nokia sundan iyi samsung sundan kotu deyin ne derseniz deyin hicbirsey demiorm. Ben androidden memnunum veya ben symbiandan memnunum deyin gene sesim cikmaz. Hicbirsey demem. İstediginizi deyin.
Ama bana symbian androidden guzel demeyin. Hangisini begenirseniz begenin bence symbian en guzeli deyin kabulum. Ama symbiab androidden guzel demeyin zaten diyemezsiniz.
Ben normal bir sekilde konu actim ve ilk yorumlar gayet normaldi. Sonra tahmin ettigim gibi puruzler bas gostermeye basladi. Beni anlayan anlamis anlamayanlar belli.
Ben bu konuyu acarken sadece memnunmusunuz bunu ogrenmeye calisiordm. Ama konuyu amacindan saptirdilar ve konu symbianmi androidmi kismina geldi.
Keske konu sapmasaysi ama ben bu konuyu hangi bolumde acarsam acayim ille birisi saptiracak belli.

Son kez soyluyorum isteyen istedigini begenir. İsteyen nokia samsungdan guzel der. İsteyen sony ericsson htc den kotu der. Ama hic kimse symbiab androiddeb daha guzel diyemez. Symbianin batmak uzere oldugu kabak gibi ortada. Haberleri bile cikti daha ne olsun.

Bu konuyu acarak 2 cesit insan gordum:
1) harbiden symbiani begenip bana yetiyor deyip kullanan insanlar.
2) androidi cekememezlik yapip konuyu saptkrmaya ugrasan ve kendini symbian bana yeter diyerek ve kendini buna inandirmaya calisan androide anlamsiz anti tepki uygulayan insanlar.

Ben symbian asigiyim. Hala asigiyim. Sadece oyun secenegi az oldugundan dolayi ve bun cok abarttip musterileri tamamen unuttuklarindan dolayi symbiandan ayrilip androide gectim. Bende symbiab kullanirken kendimi symbianin daha ii olduguna inandirmaya calisiordm ve bunu kardesimde fark ediordu. En sonunda kardesimde bende dedim kimi kandiriyoruz? Bi fotoyla bi saglamlikle nereye ovunuyorz? Performansin ve uygulamanin bollugunun populer oldugu sistemlerin caginda yasarken symbian bana yeter diyerek kimi kandiriyoruz?(gercekten begenenler ve ihtiyacini gorenler disinda) ben symbiandayken canim modern combat istiyordu. Ama sonuc su "yok" tama ozmn wheres my water olsun? "Yok" fifa 2012 guzel oyunmus bi yuklesemde oynasam... " yok" spb shell cok guzel uygulama bunu kullanmak istiyorum ama ucretli. Androidde ucretsiz bizde ucretsiz varmiki?"yok" . Anlatmak istedigim buydu. Bi isletim sisteminde oyun ve uygulama az olurda bukadarmi az olur? Symbian cogu kullaniciya oyun ve uygulama bakimindan fakirlik yasatarak illallah dedirtti. Ve suanki tabloda symbian bolumlerinde "su oyun cikti bize yinemi yok?" Veya " su uygulama guzelmis ah bide symbiana ciksa :" veya veya " bizde neden boyle oyunlar yok!!!" Peki android tablosuna bi bakacak olursak --> " nihayet androide gectim!" Veya " oh be sonunda modern combat oynamak varmis" veya " iste ozgurluk!!!"

Su cagda su zamanda kimse kimseyi kandirmasin.
Symbian androidden guzel diye birsey yok. Belgelerle kanitli. Forumda kanitli. Oyunlarla uygulama cesidiyle kanitli. Performansla kanitli....
Ve en onemlisi " Dunyanin buyuk bi kisminin android ve iosu secerek ve bu ikisi arasinda basabas rekabet olmasiyla vede symbianin sozu bile gecmemesiyle" kanitli.

Kendinize iyi bakin. Umarim kendimi ifade edebilmisimdir....

_ardaa

_ardaa

Üye
Merak ettim android pazarlama bölümünde mi çalışıyorsun açtığın konudan hiçbir şey anlamadım desem yeridir, ne anlatmak istediğini anlamadım açıkçası:hmmm

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Symbian dan memnunmusunuz?

Heralde Memnunum Memnun Olmasam Almazdım :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yalnız şöyle birşey var Nokia'nın iflasın eşiğine geldiği falan yok bu sizin yorumunuz. Ve bence herşey oyun ve eğlence uygulamaları değildir. Çoğu insan yaşam tarzına göre ihtiyaçlarını karşılayacak telefonlar alır. Mesela sen daha çok eğlence tarzına ilgi duyuyorsun ama mesela bir şirkette çalışan x yada z kişisi hızlı, donanımı iyi ve ofis işlerine uygun epostasına bakacak görüşmelerini yapacak vs vs gibi ihtiyaçlarına göre telefon alır. ve klasik bir laf olacak ama herkesin zevki farklıdır :ehe Bu yüzden herkesin kişisel tercihine saygı duymak gerekir. Daha çok uzun şeyler yazılabilir ama gerek yok :)
ve Bence Nokia ve Symbian memnun kalınacak ürün ve yazılımlar sadece tek eksikleri oyun ve uygulama zenginliği eksikliği.

sataer

Üye
arkadaş androide geçtiği için kendi yaptığı şeyin doğru olduğuna kendşni ve bizi inandırmaya çalışıyor kısaca ego tatmin etme çabası yani.. Oyun için geçmedim deyip oyun önemli demişsin bi sürü oyun saymışsın gidip bitane ps vita alaydın keşke.. Oyun uygulama ve tarayıcı hariç androidin symbiandan hiç bi üstünlüğü yok. Symbiandaki multimedya özellikleri de hiç bi android telefonda yok. N8 i geçen tek cihaz 808 dir. De bana galaxy s inde dlna var mı? Hdmı? Dolby? 12mp kamera ve carl zeiss lens var mı? YOK. Açtığın konunun hiç bir amacı yok bu konuyu bi symbian kullanıcısı açsa deseki kardeşim ya ben aylarca oyun vs beklemekten sıkıldım dese adama deriz ki al android kurtul ciğerim.. Ama sen hem almış hem konu açmış sıvıyosun.. Şimdi ben de gelip android genele konu açayım o zaman. Zırt bırt cihaza rom root atmaktan,kernel yapmaktan,marketten virüs indirmekten,güncellemeyi telefon kasıyor diye yükleyememekten 512 mb ram li cihazda herşey kapalıyken 150 mb ram görmekten memnun musunuz? diye. Açmam neden çünkü konunun gideceği yer belli sen de öyle bi konu açmışsın derdin ne çözemedik. Her sistemin açığı vardır demişsin ama symbiana virüs girmez bunu da herkes bilir hafıza kartında virüs olursa sistem bundan etkilenmez hafıza kartına yüklü olan uygulamaların etkilenir. Androidde böle bişey yok kendisi malware yazılım zaten. Neyse yorma beni hacker abilerin gelsin onlarla atışalım. Sana oyuncağınla mutluluklar.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bir de Android alan birinden Symbian veya Nokia Belle kullanıcılarının memnuniyetinden ne ? Neyini merak ediyor ? Sürekli Nokia'yı kötülüyor her yorumunda belli işte. Android'deki tek artının oyun/uygulama olduğunu herkes bilirken bu çocuğun neden ısrarla Android'in Symbian'dan çok daha mükemmel olduğunu söylüyor anlayamıyorum hem de 2.3 sürümü ile... Tamam Android kötü değil sistem çok güzel ancak Symbian'daki kolaylık ve arayüz güzelliği başkadır ha buarada ben Nokia fanatiği değilim Nokia tamamen Symbian'ı bırakacağında yani 2-3 sene sonra ben de Sony Xperia serisine geçicem ancak şuan NOKIA BELLE FP1 Forever Dolby Digital müzik zevki yeter be :oke:

-efşan

-efşan

Üye
Android'in tek artısı oyun uygulama değildir. Geliştirilebilirlik açısından daha pratikdir.
Yahu anlamadığım bir şey ise neden bu kıyas savaşı? Hepimiz para verip alıyoruz bu cihazları.
Nokia forumda beni savun sana Lumia mı vereyim diyor?
Hem Nokia - Symbian ile başladım ben geliştiriciliğe.
Yani Symbian ve Nokia ilk aşkım benim<3

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Tuba

Tuba

Üye
Konu sahibinin isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt