SymbianAnna güncellemesi ile gelen Shazam 30 günden Sonra Ücreti ne kadar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
SymbianAnna güncellemesi ile gelen Shazam 30 günden Sonra Ücreti ne kadar?
SymbianAnna güncellemesi ile gelen Shazam 30 günden Sonra Ücreti ne kadar? Şimdi Öde dersem kaç TL gider ?

SilentOne

SilentOne

Üye
en fazla 5 tldir tahmini

e_smile

Üye
ne programı ki o

serkanet

Üye
soundhound var güzel databasesi geniş ne parası veriyon :)

e_smile

Üye
sade n8e gelmiş galiba bende yok öyle bişi :D

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
5 TL mi bilmiyorumki /soundhound yükledim şimdi. Upgrade'ye basınca 4.99 Dolar Yazıor :D

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
shazam 5 tlsoundhound 10 tlshazam daha kullanışlı görsel açıdan alırsan shazam :oke:
şimdi denemeler yaptım shazam sadece yabancı şarkıları buluyor. soundhound türkçeleride buldu :)

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
spartuas

spartuas

Üye
Symbian Belle Güncellemesi Gelince Satın Aldığımız Programda Uçup Gitmesin S^3'den Annaya Geçer Gibi :)
Düşündürücü bir soru sordun. Üyeliğini Aylık al. Belle gelmeden üyeliğin bitsin. Bellede soundhound gitmesse tekrar alırsın ?Ayrıca belle telefonu komple değiştirecek. Soft veya hard format atman gerekebilir. Bence 1-2 aylığına al. Belle yükle sonra sınırsız al ve yeni güncellemeye kadar kullan :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
shazam nasıl kullanılıyor bi anlatın yha yüklemiştim hiç anlamadım geri sildim yha

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Düşündürücü bir soru sordun. Üyeliğini Aylık al. Belle gelmeden üyeliğin bitsin. Bellede soundhound gitmesse tekrar alırsın ?Ayrıca belle telefonu komple değiştirecek. Soft veya hard format atman gerekebilir. Bence 1-2 aylığına al. Belle yükle sonra sınırsız al ve yeni güncellemeye kadar kullan :oke:
Telefon Komple Değişecekse Belleden sonra 30 günlük deneme yine verirler :)

----------Eklendi @ 01:47:43 ---------- Yazıldı @ 01:45:12 ----------

shazam nasıl kullanılıyor bi anlatın yha yüklemiştim hiç anlamadım geri sildim yha
Bir yerde müzik duydun ve hoşuna gitti. Ama şarkının adını bilmiyorsun. Shazamı açıyorsun. Uygulamada Büyük bir buton var ona basıp şarkıyı dinletiyorsun. oda şarkının ismini buluyor. Ama İnternet Paketi veya WLAN şart.

spartuas

spartuas

Üye
Telefon Komple Değişecekse Belleden sonra 30 günlük deneme yine verirler :)----------Eklendi @ 01:47:43 ---------- Yazıldı @ 01:45:12 ----------Bir yerde müzik duydun ve hoşuna gitti. Ama şarkının adını bilmiyorsun. Shazamı açıyorsun. Uygulamada Büyük bir buton var ona basıp şarkıyı dinletiyorsun. oda şarkının ismini buluyor. Ama İnternet Paketi veya WLAN şart.
o shazam için geçerli. Sen soundhound yüklüyeceksin. Soundhound bellede gelmiyor.onu gene manuel yükliyeceksin ve tekrar üyelik alman gerekecek :oke:

----------Eklendi @ 01:50:33 ---------- Yazıldı @ 01:48:59 ----------

yabancı müzikleri buluyor. Türkçe müzik bulmasını istiyorsan soundhound yükle reis :D

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
o shazam için geçerli. Sen soundhound yüklüyeceksin. Soundhound bellede gelmiyor.onu gene manuel yükliyeceksin ve tekrar üyelik alman gerekecek :oke:
Annayada gelmedi zaten. Soundhoundu şimdi yükledim :)

SilentOne

SilentOne

Üye

----------Eklendi @ 01:50:33 ---------- Yazıldı @ 01:48:59 ----------

yabancı müzikleri buluyor. Türkçe müzik bulmasını istiyorsan soundhound yükle reis :D
eyw reiz ccc indirem direk bakem buluyomu :)

----------Eklendi @ 02:00:12 ---------- Yazıldı @ 01:58:11 ----------

walla oldu süper yha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt