çalan müziğin adını bilmiyorsan sana internet üzerinden adını söylüyor. Müziği dinletiyorsun.ne programı ki o

Sence Alınmaya Değer Bir Program mı ?en fazla 5 tldir tahmini
soundhound var güzel databasesi geniş ne parası veriyon![]()
5 tl para değil aslında. Bilmediğin çok müzik varsa al. Yoksa alma. 5tl ye bile bişiler bulunabiliyor artıkSence Alınmaya Değer Bir Program mı ?
:shazam 5 tlsoundhound 10 tlshazam daha kullanışlı görsel açıdan alırsan shazam5 TL mi bilmiyorumki /soundhound yükledim şimdi. Upgrade'ye basınca 4.99 Dolar Yazıor![]()

şimdi denemeler yaptım shazam sadece yabancı şarkıları buluyor. soundhound türkçeleride buldushazam 5 tlsoundhound 10 tlshazam daha kullanışlı görsel açıdan alırsan shazam![]()

pardon o ayrıntıyı unuttum. O zamn tabiki de soundhoundşimdi denemeler yaptım shazam sadece yabancı şarkıları buluyor. soundhound türkçeleride buldu![]()

Symbian Belle Güncellemesi Gelince Satın Aldığımız Programda Uçup Gitmesin S^3'den Annaya Geçer Gibipardon o ayrıntıyı unuttum. O zamn tabiki de soundhound![]()

Düşündürücü bir soru sordun. Üyeliğini Aylık al. Belle gelmeden üyeliğin bitsin. Bellede soundhound gitmesse tekrar alırsın ?Ayrıca belle telefonu komple değiştirecek. Soft veya hard format atman gerekebilir. Bence 1-2 aylığına al. Belle yükle sonra sınırsız al ve yeni güncellemeye kadar kullanSymbian Belle Güncellemesi Gelince Satın Aldığımız Programda Uçup Gitmesin S^3'den Annaya Geçer Gibi![]()

Telefon Komple Değişecekse Belleden sonra 30 günlük deneme yine verirlerDüşündürücü bir soru sordun. Üyeliğini Aylık al. Belle gelmeden üyeliğin bitsin. Bellede soundhound gitmesse tekrar alırsın ?Ayrıca belle telefonu komple değiştirecek. Soft veya hard format atman gerekebilir. Bence 1-2 aylığına al. Belle yükle sonra sınırsız al ve yeni güncellemeye kadar kullan![]()

Bir yerde müzik duydun ve hoşuna gitti. Ama şarkının adını bilmiyorsun. Shazamı açıyorsun. Uygulamada Büyük bir buton var ona basıp şarkıyı dinletiyorsun. oda şarkının ismini buluyor. Ama İnternet Paketi veya WLAN şart.shazam nasıl kullanılıyor bi anlatın yha yüklemiştim hiç anlamadım geri sildim yha
o shazam için geçerli. Sen soundhound yüklüyeceksin. Soundhound bellede gelmiyor.onu gene manuel yükliyeceksin ve tekrar üyelik alman gerekecekTelefon Komple Değişecekse Belleden sonra 30 günlük deneme yine verirler----------Eklendi @ 01:47:43 ---------- Yazıldı @ 01:45:12 ----------Bir yerde müzik duydun ve hoşuna gitti. Ama şarkının adını bilmiyorsun. Shazamı açıyorsun. Uygulamada Büyük bir buton var ona basıp şarkıyı dinletiyorsun. oda şarkının ismini buluyor. Ama İnternet Paketi veya WLAN şart.

yabancı müzikleri buluyor. Türkçe müzik bulmasını istiyorsan soundhound yükle reisshazam nasıl kullanılıyor bi anlatın yha yüklemiştim hiç anlamadım geri sildim yha

Annayada gelmedi zaten. Soundhoundu şimdi yükledimo shazam için geçerli. Sen soundhound yüklüyeceksin. Soundhound bellede gelmiyor.onu gene manuel yükliyeceksin ve tekrar üyelik alman gerekecek![]()

hayırlı olsun iyi seçimAnnayada gelmedi zaten. Soundhoundu şimdi yükledim![]()

eyw reiz ccc indirem direk bakem buluyomuo shazam için geçerli. Sen soundhound yüklüyeceksin. Soundhound bellede gelmiyor.onu gene manuel yükliyeceksin ve tekrar üyelik alman gerekecek
----------Eklendi @ 01:50:33 ---------- Yazıldı @ 01:48:59 ----------
yabancı müzikleri buluyor. Türkçe müzik bulmasını istiyorsan soundhound yükle reis![]()