Symbiana Veda

Sponsorlu Bağlantılar

polattt47

Üye
    Konu Sahibi
Symbiana Veda
Arkadaşlar symbian işletim sistemini sevmeme rağmen ihtiyaçlarımı karşılamaması nedeniyle vazgeçmek zorunda kaldım.Nokıa 808 almaktan vazgecince 701 i satıp Htc One m7 aldım. Sayın asigsasi darkblue61 hasand. ve aklıma gelmeyen bütün symbian bölümündeki arkadaslara yardımları için teşekkür ederim. İyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Revengeful

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: polattt47
ModX

ModX

Moderator
symbian bitmiş

MaxipmaN

Üye
:ağlarım:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
ben hâlâ Symbian

Emre

Üye
Hayırlı olsun.

zombaka

zombaka

Üye
Ben bile bıraktım Symbian ı ama yakında gene geçecem

JustWatch34

JustWatch34

Üye
Bende Symbiana devam ediyorum

polattt47

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler ben symbian kullandigim zamanlarda arkadaşlarım androide geçtiler ve bana hep symbian tel kullandigim için nokia sana paramı veriyor diye şaka yapiyorlardi. Symbian kullanan arkadaşlar devam edin sizi sıkana kadar ben mecbur kaldım yoksa asla android bir cihaz almazdim aslında burda bişey belirtmem lazım androidi tel üreten firmalar arasında hep Htcyi begenmisimdir gerek kullandığı malzeme gerek tasarımı gerek işlevselligi ve kalitesi açısından diğer firmaları kat kat geçmiş bi firma özellikle samsungun s6 ya kadar olan s6 hariç serilerini ezer gecer Htc. Htc de ise One serisi hoş diğer serilerini açıkçası beğenmiyorum. M7 ise tasarımını beğendiğim için aldım m8 de alabilirdim. Symbian dan başka platformlara gececek seniz vede kaliteli tel istiyorsaniz Htc one serisini size tavsiye edebilirim.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ne Demek Yardımımız Olduysa Ne Mutlu Bizlere Hayırlı Olsun Mübarek Güle Güle KUlln İnşallah :)

• Beğen
Tepkiler: polattt47
JustWatch34

JustWatch34

Üye
Ben 4 tel kullanıyom İos var symbian var android var

JustWatch34

JustWatch34

Üye
Nokia C6-01 Ve Galaxy win

Üst Alt