Symbian3 yeni oyun geliyor benim yapımın yorumlar lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkmen619

Üye
    Konu Sahibi
Symbian3 yeni oyun geliyor benim yapımın yorumlar lütfen
arkadaşlar ben yeni ve maxicepte yayınlayacagım bir oyun yapmayı düşünüyorum ama siz ne istersiniz bilmiyorum talking uygulama mı kim 500 milyar ister gibi bilgi yarısmasımı yapsam ya da daha degişik HD yapamam :D ucmayalım lütfen yorumkarı bekliyorum oyunum eger bir karar alırsam 1 aya biter yani ögrenciyim 7.sınıf onun için pek yüksek birşey yapamam ama hatasız olacaktır

yorumları bekliyorumm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
androiddeki football kick oyununu yap bakem :)

thurq123

Üye
temple run yada jetpack joyride

meg1ddo

meg1ddo

Üye
o zaman uygulama yap, mesela güzel bir müzik çalar olabilir...

turkmen619

Üye
    Konu Sahibi
meg1ddo güzel bir fikir haklısın deneyeceğim ama şu lanet olası kod hatası beni yiyor ondan oyun yapmalıyım daha çok isteklisi var

---------- Eklendi @ 20:03:38 ---------- Yazıldı @ 20:02:26 ----------

androiddeki football kick oyununu yap bakem :)

baaşüstüne efendimiz :D

kardeş ne diyorsun sen ya o oyunu bir ekip yapıyor ben tek kişiyim :D

---------- Eklendi @ 20:04:37 ---------- Yazıldı @ 20:03:38 ----------

arakdaşlar ben kendim oyun yapıcam oyun adı vermeyin ana fikir verin yani oyun konusu port yapmıcam

kedimi_7_m

Üye
kim 500 milyar ister guzel ama türkçe olsun ve kaliteli :D

kefenmez

Üye
Sevgili kardesim sana önerim talking tarzı uygulama yapıcaksan taraftara yonelik olabilir misal galatasaraylılar icin aslan konusması, bjk icin kartal vs. Bence bu tutar ülkede deger kaybetmeyen tek şey futbol . Ayrıca başka bir önerim defans tarzı oyunlar insana cok vakit gecirtebiliyo kule kur gelen yaratıklara vursun kuleyi gelistir yeni özellikler gibi bir oyununda çok rabet gorceğini dusunuyorum .

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
TheMadness

TheMadness

Üye
Basit bir uygulama ya da oyundan başla, sonra kendini daha da geliştirirsin.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
makas oyunu yap mesela 5-6 tane araba yap otoban gibi bir yol olsun kalabalık olsun ve o arabaların arasından çarpmadan makas atarak en yüksek puan yapılmaya çalışsın :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
NonaZayi

NonaZayi

Üye
survivor programına benzer oyun yapabılırmısın =)mini yarısmalar olsun yenıldıkce adamların elensin falan. :) çok isterdim öyle bişey

thurq123

Üye
Yahu adam hd olmaz diyor...

ya onun tarzı bı oyun da olabilir benimki sadece bi tavsiye temple run a benzeyen düşük grafikli basit bi oyun yapılabilir yada jetpeck joyride çakması gibi bir şey demek istemiştim

---------- Eklendi @ 22:59:06 ---------- Yazıldı @ 22:54:53 ----------

survivor programına benzer oyun yapabılırmısın =)mini yarısmalar olsun yenıldıkce adamların elensin falan. :) çok isterdim öyle bişey

arkadaşa katılıyorum böylede bir şey olsa hiç fena olmazdı hatta süper olur

ShiniGami

Üye
oyun portlayabilir misin?

bandoLeRos

bandoLeRos

Üye
Gençler aşmış ya biz 7. sınıfta oyun oynamayı beceremezdik adam oyun yapyor :)

• Beğen
Tepkiler: umt07
hasan356

hasan356

Üye
500milyar ister gibi oyunlarınların flash ları mevcut forumda bence video oynatıcı player güzel olur hemen hemen her formatı oynatacak bir player nokia n95 de var mesela core player belle ye uyarlanırsa süper olur birde google latitude annada çalışıyodu bellede çalışmıyo onun için bir uyarlama yapılabilir...:)

---------- Eklendi @ 16:04:23 ---------- Yazıldı @ 15:56:14 ----------

Birde ovi maps 3.8 veya 3.9 için mobesa radar ları söyleyen yama yapabilirmisin mobesa radar kordinatları internettde mevcut bunu ovi map navigasyona nasıl işleyebiliriz radara yaklaşdığında zil çalsın mesela...

mcalisir

Üye
tabu oyunu yapar misin? Çok zor olmaz heralde

slant1111

slant1111

Üye
yapılmış oyunlarla uğraşma bence,denenmemş bşe yapmalısn onun içnde düşünmek lazm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yapabileceğin birkaç şeyi yazsaydın ona göre bir anket olmuş olurdu,
ne yapayım diye soruyorsun herkes farklı birşey istiyor açtığın konu amacının dışında ilerliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt