8. Son olarakta indirdiğiniz installservers_pack.zip dosyasından aşağıyı okuyarak telefonunuza uygun installserver.exe dosyasınıeklentiden indirdiğiniz X-plore uygulaması yardımıyla c:\sys\bin konumuna atınız.
8. Son olarakta indirdiğiniz installservers_pack.zip dosyasından aşağıyı okuyarak telefonunuza uygun installserver.exe dosyasınıeklentiden indirdiğiniz X-plore uygulaması yardımıyla c:\sys\bin konumuna atınız.
n97 mini de c:/sys görünmüyor kardeş :S
n97 mini de c:/sys görünmüyor kardeş :S bi el at yahu
hiç mi yama yok, yoksa sadece installserver mimerhaba; Rom patche de install server çıkmıyor ne yapabilirim (mokia 500 belle)
İnstal Server RP+ ve Open4All RP+ var sadeceİnstal Server RP+ ve Open4All RP+ var sadece
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
link teki zip dsyasını indir ve x-plore ile aç içindeki rmp uzantılı dosyayı C:/patches klasörüne at ve rompatcher dan aktif et tamamdır...
zip dosyasını değil içindeki rmp uzantılı dosyayı atman gerekli, o dosyayı atınca rompatcherda görünmesi lazım..attım ama yine gelmeedi kardeşim ne yapabilirim (x ploreden patches in içine attıktan sonra ne yapmam gerek?)attım ama yine gelmeedi kardeşim ne yapabilirim (x ploreden patches in içine attıktan sonra ne yapmam gerek?)
tamam kardeşim ben zaten rmp yi attım olmadı ???zip dosyasını değil içindeki rmp uzantılı dosyayı atman gerekli, o dosyayı atınca rompatcherda görünmesi lazım..
patches te kaç tane dosya olması lazım 3 müC:/patches a attığın yerde diğer iki yama var mı?
Diğer iki yama neredeyse onların yanına at, E:/ de olabilir..
tamam attım şuanda [Maxicep] install server-instal server RP+ ve open4all RP+ var patches c:/ desenin atacağınla beraber 3
Rompatcher dan üçünü de aktif et tamamdır...tamam attım şuanda [Maxicep] install server-instal server RP+ ve open4all RP+ var patches c:/ de
benim demek istediğim rompatcher de senin verdiin yama çıkmıyorRompatcher dan üçünü de aktif et tamamdır...