Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

TRCLAN09

TRCLAN09

Üye
tamam yazarım duruma göre sonra

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ben az sonra çıkarım, yarına yardımcı olabilirim artık, malum mobilden giremiyorum şimdilik...

TRCLAN09

TRCLAN09

Üye
tamamARKADAŞLAR RESET ATICAM TEK ÇARE BU KALDI

kıllıibo

Üye
8. Son olarakta indirdiğiniz installservers_pack.zip dosyasından aşağıyı okuyarak telefonunuza uygun installserver.exe dosyasınıeklentiden indirdiğiniz X-plore uygulaması yardımıyla c:\sys\bin konumuna atınız.

n97 mini de c:/sys görünmüyor kardeş :S
8. Son olarakta indirdiğiniz installservers_pack.zip dosyasından aşağıyı okuyarak telefonunuza uygun installserver.exe dosyasınıeklentiden indirdiğiniz X-plore uygulaması yardımıyla c:\sys\bin konumuna atınız.

n97 mini de c:/sys görünmüyor kardeş :S bi el at yahu

Emrgncy

Emrgncy

Üye
n97 mini de c:/sys görünmüyor kardeş :S

n97 mini de c:/sys görünmüyor kardeş :S bi el at yahu

x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher dan open4all yamasını aktif et.
Artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görebilirsin..

DJ SNN

DJ SNN

Üye
merhaba; Rom patche de install server çıkmıyor ne yapabilirim (mokia 500 belle)

DJ SNN

DJ SNN

Üye
İnstal Server RP+ ve Open4All RP+ var sadeceİnstal Server RP+ ve Open4All RP+ var sadece

Emrgncy

Emrgncy

Üye
İnstal Server RP+ ve Open4All RP+ var sadeceİnstal Server RP+ ve Open4All RP+ var sadece

link teki zip dsyasını indir ve x-plore ile aç içindeki rmp uzantılı dosyayı C:/patches klasörüne at ve rompatcher dan aktif et tamamdır...

DJ SNN

DJ SNN

Üye
attım ama yine gelmeedi kardeşim ne yapabilirim (x ploreden patches in içine attıktan sonra ne yapmam gerek?)attım ama yine gelmeedi kardeşim ne yapabilirim (x ploreden patches in içine attıktan sonra ne yapmam gerek?)

link teki zip dsyasını indir ve x-plore ile aç içindeki rmp uzantılı dosyayı C:/patches klasörüne at ve rompatcher dan aktif et tamamdır...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
attım ama yine gelmeedi kardeşim ne yapabilirim (x ploreden patches in içine attıktan sonra ne yapmam gerek?)attım ama yine gelmeedi kardeşim ne yapabilirim (x ploreden patches in içine attıktan sonra ne yapmam gerek?)
zip dosyasını değil içindeki rmp uzantılı dosyayı atman gerekli, o dosyayı atınca rompatcherda görünmesi lazım..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
C:/patches a attığın yerde diğer iki yama var mı?
Diğer iki yama neredeyse onların yanına at, E:/ de olabilir..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
senin atacağınla beraber 3

Emrgncy

Emrgncy

Üye
rompatcher da şu an kaç yama var :hmmm

DJ SNN

DJ SNN

Üye
2 tane