Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

ersncak42

Üye
Kardeş nokia 700 fp2 ye Norton symbian hack kurulmuyor.Bu zaten yerleşik bir bileşke diye hata veriyor.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kardeş nokia 700 fp2 ye Norton symbian hack kurulmuyor.Bu zaten yerleşik bir bileşke diye hata veriyor.
Fp2 ler bu konudan hack olmaz, üst konuda fp2 ler için olan hack yöntemi var, o konudan hackle...

Snakekral

Snakekral

Üye
nokia E6-00 anna olumlu sonuç şimdide E6-00 belle refresh için deniyeceğim çok saol

incebey38

incebey38

Üye
restore all olmuyorrr

- - - Eklendi - - -

restore all olmuyorrr

- - - Eklendi - - -

c sys bin yo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
restore all olmuyorrr

- - - Eklendi - - -

restore all olmuyorrr

- - - Eklendi - - -

c sys bin yo

Restore all yaparken ne gibi bir hata alıyorsun ?

C:/sys/bin konumunu görmek için, x-plore ayarlardan kstteki dört kutucuğu da işaretle, sonra rompatcherdan open4all yamasını aktif et.

Artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görebilirsin...

incebey38

incebey38

Üye
restore all olmuyor x plore süresi gecmiş yenilermisinn

- - - Eklendi - - -

Restore all yaparken ne gibi bir hata alıyorsun ?

C:/sys/bin konumunu görmek için, x-plore ayarlardan kstteki dört kutucuğu da işaretle, sonra rompatcherdan open4all yamasını aktif et.

Artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görebilirsin...

hata veriyır değişik bişi yazıyotrr

Emrgncy

Emrgncy

Üye

myslumcu

Üye
x-plore süres geçmiş sertifika diyor yüklenmiyor C5-03 telefeon

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
şey oldu c:\sys\bin klasörüne atıyom açabilecek uygulama yok diyor tel nokia belle nokia n8

svip2

Üye
nokia E7-00 adım adım yapıldı, installserver.exe dosyası c:sys/bin klasörüne kadar atıldı hiçbir sorun yok buraya kadar.

fakat malesef işe yaramadı. Boldbeast Unsigned uygulamasını indirdim sitedeki ses kayıt programı. "güvenilmeyen bir ...." falan ile başlayan hata alındı.

bir Allah ın kulu da telefonun sürümüne nasıl bakabileceğimi söylememiş, internette de nasıl bakacağımı bulamadım. demek ki çok basit bişe de ben bilmiyorum. oysa s60v3 kurduydum zamanında. yaş 25 olsa da ihtiyarlamışız demek ki

Emrgncy

Emrgncy

Üye
nokia E7-00 adım adım yapıldı, installserver.exe dosyası c:sys/bin klasörüne kadar atıldı hiçbir sorun yok buraya kadar.

fakat malesef işe yaramadı. Boldbeast Unsigned uygulamasını indirdim sitedeki ses kayıt programı. "güvenilmeyen bir ...." falan ile başlayan hata alındı.

bir Allah ın kulu da telefonun sürümüne nasıl bakabileceğimi söylememiş, internette de nasıl bakacağımı bulamadım. demek ki çok basit bişe de ben bilmiyorum. oysa s60v3 kurduydum zamanında. yaş 25 olsa da ihtiyarlamışız demek ki
halletin mi?

serhatektas

Üye
telefonu hacklemekte kararsız kaldım şimdi hacklemenin faydaları ve zararları nelerdir bi yardım edebilirmisiniz tel:nokia 5800xpressmusic

Emrgncy

Emrgncy

Üye
telefonu hacklemekte kararsız kaldım şimdi hacklemenin faydaları ve zararları nelerdir bi yardım edebilirmisiniz tel:nokia 5800xpressmusic

Herhangi bir zararı yok, faydası çok...

unsigned, yani sertifika hatası veren uygulamaları sorunsuzca yüklersin..

serhatektas

Üye
teşekkürler

TRCLAN09

TRCLAN09

Üye
akşam deniycem bnun sağol dostum e71 cihazzımda umarım olur bundan önceki konodakini denedim olmadı galiba x-plore dosyasını daha önce tarihi geri alarak kurmuştum şimdi herşey tarih falan doğru yöntemi yaptım ama süresi geçmiş sertifika hatası aldım umarım burdaki yöntem olur akşam deniycem sağol

Üst Alt