Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

furkan920

Üye
kardeşim x plaro.sisx eklentisi yüklenmiyor telefona süresi geçmiş sertifka hatası veriyor

furkan920

Üye
tm bu verdiğin oldu hata vermedi teşekürler

adamol66

adamol66

Üye
Nortonsymbianhackldd.sis yüknemiyor bu yerleşik bir bileşen hatası alıyorum yardım eder misiniz :(

- - - Eklendi - - -

tel nokia 700 bu arada

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Nortonsymbianhackldd.sis yüknemiyor bu yerleşik bir bileşen hatası alıyorum yardım eder misiniz :(

- - - Eklendi - - -

tel nokia 700 bu arada
Telefonun fp2 ye güncellenmiş, üst konuda fp2 ler için olan yöntemi kullan...

adamol66

adamol66

Üye
Saol Kardeş Tşk Ettm

- - - Eklendi - - -

Ama ßen Burdan Yaptım Biraz UğraştırDı Ama Sorunsuz Çalışıyor Şu An TeşerkkürLer MAXİCEP.COM

Teşekkürler MaxiCep Üyeleri ... !

- - - Eklendi - - -

5800 için En ßasit Hack Linkini Atarmısınız??

Forum Çok Var Ve Kafam Karıştı ...

Hangisine Güvencem Bilemiyorum ... :bilmm :dry: :ah

Yazılım Sürümü v60.0.003 yardımcı olursanız sevinirim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Saol Kardeş Tşk Ettm

- - - Eklendi - - -

Ama ßen Burdan Yaptım Biraz UğraştırDı Ama Sorunsuz Çalışıyor Şu An TeşerkkürLer MAXİCEP.COM

Teşekkürler MaxiCep Üyeleri ... !

- - - Eklendi - - -

5800 için En ßasit Hack Linkini Atarmısınız??

Forum Çok Var Ve Kafam Karıştı ...

Hangisine Güvencem Bilemiyorum ... :bilmm :dry: :ah

Yazılım Sürümü v60.0.003 yardımcı olursanız sevinirim
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...3-dakika-da-hacklemek-guncellendi-547695.html

ezorluab1

Üye
eyvallah usta

suleymanx55

suleymanx55

Üye
olmuyor yardim lutfen c7

kewell67

Üye
yüklenemiyor bu bir yerleşik bileşen hatası alıyorum lütfen yardım :(

suleymanx55

suleymanx55

Üye
installserver3250 beyler bırı acıklar mı ne installserver mevzusu her seyı yaptım hack ıcın bunu cözemedım yardım lutfen tel c7

- - - Eklendi - - -

installserver3250 dosyasını anlayamiyorum tel c7 bir haftadır ugraşıyorum olmuyor
]

Emrgncy

Emrgncy

Üye
yüklenemiyor bu bir yerleşik bileşen hatası alıyorum lütfen yardım :(

Telefonun fp2 ye güncellenmiş, bu konudan hack olmaz, üst konuda Fp2 ler için olan hack yöntemi var...

- - - Eklendi - - -

installserver3250 beyler bırı acıklar mı ne installserver mevzusu her seyı yaptım hack ıcın bunu cözemedım yardım lutfen tel c7

- - - Eklendi - - -

installserver3250 dosyasını anlayamiyorum tel c7 bir haftadır ugraşıyorum olmuyor
]

Link i tıkla ve indirdiğin zip dosyasını x-plore ile aç, içinde iki zip dosyası daha göreceksin,
installserverS3.zip dosyasının içindeki dosyayı yine x-plore ile C:/sys/bin konumuna at. (Eğer C:/sys/bin konumunu göremiyorsan x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretleyip, rompatcherdan da open4all yamasını aktif et. Artık C:/sys/bin konumunu x-plore ile görebilirsin.)

instalserverRP+v1.7.zip dosyasının içindeki dosyayı yine x-plore ile C:/patches klasörüne atıp telefonu yeniden başlat...

rompatcher ı çalıştırıp içindeki üç yamayıda aktif et, hack işlemin tamamdır.

kewell67

Üye
hepsinide denedim aynı hatayı veriyor

sagoleraa23

Üye
benim telefon c601 Denedim beceremedim ya:) süresi geçmiş sertifika diyo onu beceremedim galiba x plore dosyası o hata yi veriyo bi yardım edebilir misiniz daha acemiyim de:)

cagriyasar

cagriyasar

Üye
C6-01 kullanicisiyim maalesef olmuyor hatta bu hack olayindan sonra bilgisayarimi telefonuma usb ile bağladigimda telefon hiç gozukmemeye başladi :)

erkay123456

erkay123456

Üye
abi şu rompactherde sertfika hatası veri napcam zıçtık

Emrgncy

Emrgncy

Üye
benim telefon c601 Denedim beceremedim ya:) süresi geçmiş sertifika diyo onu beceremedim galiba x plore dosyası o hata yi veriyo bi yardım edebilir misiniz daha acemiyim de:)
forumda x-plore un 1.60 versiyonu var onu bul ve yükle hata vermez...

- - - Eklendi - - -

abi şu rompactherde sertfika hatası veri napcam zıçtık
yükleme ayarlarını kontrol et, yazılım yüklemeyi tümü. çevrim içi sert. kont. kapalı olarak değiştir, yine hata verirse bilgilerini yedekleyip soft format at...

- - - Eklendi - - -

C6-01 kullanicisiyim maalesef olmuyor hatta bu hack olayindan sonra bilgisayarimi telefonuma usb ile bağladigimda telefon hiç gozukmemeye başladi :)
bir yerleri eksik yada hatalı yapmış olmalısın, pc de niye hata verdiğini anlamış değilim, benim telefonda hackli pc ye sorunsuz bağlanıyor...

Üst Alt