Emrgncy
Üye
x-plore yükleyip zip dosyalarını kolaylıkla açabilirsin...kardeş 5800 zipleri açmıo nası yapcam o aşamada kaldım :/
x-plore yükleyip zip dosyalarını kolaylıkla açabilirsin...kardeş 5800 zipleri açmıo nası yapcam o aşamada kaldım :/
hata vermemesi lazım http://www.maxicep.com/symbian-3-do...bian-3-signed-tek-simge-tam-surum-421382.html bide bunu denekardeşim x plaro.sisx eklentisi yüklenmiyor telefona süresi geçmiş sertifka hatası veriyor

Telefonun fp2 ye güncellenmiş, üst konuda fp2 ler için olan yöntemi kullan...Nortonsymbianhackldd.sis yüknemiyor bu yerleşik bir bileşen hatası alıyorum yardım eder misiniz
- - - Eklendi - - -
tel nokia 700 bu arada

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...3-dakika-da-hacklemek-guncellendi-547695.htmlSaol Kardeş Tşk Ettm
- - - Eklendi - - -
Ama ßen Burdan Yaptım Biraz UğraştırDı Ama Sorunsuz Çalışıyor Şu An TeşerkkürLer MAXİCEP.COM
Teşekkürler MaxiCep Üyeleri ... !
- - - Eklendi - - -
5800 için En ßasit Hack Linkini Atarmısınız??
Forum Çok Var Ve Kafam Karıştı ...
Hangisine Güvencem Bilemiyorum ...![]()
![]()
Yazılım Sürümü v60.0.003 yardımcı olursanız sevinirim
olmuyor yardim lutfen c7
yüklenemiyor bu bir yerleşik bileşen hatası alıyorum lütfen yardım![]()
installserver3250 beyler bırı acıklar mı ne installserver mevzusu her seyı yaptım hack ıcın bunu cözemedım yardım lutfen tel c7
- - - Eklendi - - -
installserver3250 dosyasını anlayamiyorum tel c7 bir haftadır ugraşıyorum olmuyor
]
Sen Fp1 ler için olan konulara bakıyorsundur..hepsinide denedim aynı hatayı veriyor
forumda x-plore un 1.60 versiyonu var onu bul ve yükle hata vermez...benim telefon c601 Denedim beceremedim yasüresi geçmiş sertifika diyo onu beceremedim galiba x plore dosyası o hata yi veriyo bi yardım edebilir misiniz daha acemiyim de
![]()
yükleme ayarlarını kontrol et, yazılım yüklemeyi tümü. çevrim içi sert. kont. kapalı olarak değiştir, yine hata verirse bilgilerini yedekleyip soft format at...abi şu rompactherde sertfika hatası veri napcam zıçtık
bir yerleri eksik yada hatalı yapmış olmalısın, pc de niye hata verdiğini anlamış değilim, benim telefonda hackli pc ye sorunsuz bağlanıyor...C6-01 kullanicisiyim maalesef olmuyor hatta bu hack olayindan sonra bilgisayarimi telefonuma usb ile bağladigimda telefon hiç gozukmemeye başladi![]()