Emrgncy
Üye
En basit anlatımla Sertifika hatası veren uygulamaları yükleyebilmeni sağlıyor...
Arkadaslar lütfen biri yardım etsin.gecen hafta n8 telefonumu burdan hackledım fakat bugun telefonum ne yaptıysam acılmıyor.açma tusuna basıyorum başlangıc titremesinden sonra ekran acılmıyor.8 sanıye basıyorum 3 kez titreşim yapıyor ardından tekrar acmaya calısıyorum acıolmıyor.ne yapmalıyım arkadaslar birileri yardım ederse çok sevinirim..
herşeyi harfiyen yaptım ama hata veriyor . '' File already exists '' yani restore edilemedi diyor bunu neden yapar
nokia c7 de işe yaradı fakat yaptıktan sonra telefon neden yavaşlıyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Telefonu daha önce hacklediysen ondan kaynaklanabilir, yani daha önce restore yapmışmıydın?
- - - Eklendi - - -
Rompatcher dan yamaları pasifleştir, yavaşlık hala devam ederse hackle alakalı değildir.
rompatcherdan herşeyi disable yaptım. peki yavaşlık devam ederse ne yapmam gerekli tavsiyelerin nelerdir?
x-clear gibi sistem temizleyici uygulamalarla sistemi temizlet ve Ramblow kullan...
ramblow da mı program acaba ?
5250 s60v5 yükledm x-plore da istall server exe i acmıyor
- - - Eklendi - - -
5250 s60v5 de yükledm x-plore da istall server exe i acmıyor
yaptım değişen ne olacak biri yardımcı olabilir mi ?
- - - Eklendi - - -
yaptım değişen ne olacak biri yardımcı olabilir mi ?