Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

songoku35

Üye
çok teşekkürler yardımınız için.benim telefonum için olanı attım yanlışlık nerede var ben onu çözemiyorum.

Ben korktum açıkcası tel bozulacak diye bu programları nasıl kaldırırm sonuca ulaşamazsam.

kenan1997

Üye
ne yararı var peki bunun ben pek anlamamda

Emrgncy

Emrgncy

Üye
çok teşekkürler yardımınız için.benim telefonum için olanı attım yanlışlık nerede var ben onu çözemiyorum.

Ben korktum açıkcası tel bozulacak diye bu programları nasıl kaldırırm sonuca ulaşamazsam.

Kalkar merak etme...

Telefonun işletim sistemine uygun olanı attıysan hata vermemesi lazım...

- - - Eklendi - - -

ne yararı var peki bunun ben pek anlamamda

En basit dille sertifika hatası veren uygulamaları yükleyebilmeni sağlar.

cincihoca

Üye
hocam programların hiç biri yüklenmiyor sertifika hatası alıyorum tarihide değiştirdim yinede olmadı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
hocam programların hiç biri yüklenmiyor sertifika hatası alıyorum tarihide değiştirdim yinede olmadı

Ayarlar > Uyg. Yöneticisi > Yükleme ayarları

Sırayla seç ve Yazılım yüklemeyi 'Tümü' , Çevrim içi sert. kont. 'Kapalı' olarak değiştir.

cincihoca

Üye
Hocam dediğinizi yaptım oldu ama installserver.exe dosyası e71 için hangisini alıcaz

Emrgncy

Emrgncy

Üye
9.2 olan installserver dosyasını atacaksın...

cincihoca

Üye
dediklerinizin hepsini yaptım installserver.exe de attım şimdi hack olduğunu nasıl anlıcam ne yapmam gerekiyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Önce telefonu tekrar başlat, sonra Rompatcher'ı çalıştır ve içindeki iki yamayı da aktif edip unsigned olan yani daha önce yüklemeye çalışırken sertifika hatası veren bir uygulamayı yüklemeyi dene
Hata vermeden yüklerse hack olmuş demektir...

cincihoca

Üye
Önce telefonu tekrar başlat, sonra Rompatcher'ı çalıştır ve içindeki iki yamayı da aktif edip unsigned olan yani daha önce yüklemeye çalışırken sertifika hatası veren bir uygulamayı yüklemeyi dene
Hata vermeden yüklerse hack olmuş demektir...

Sağol hocam oldu sanırım e71 e istediğim programı yükleyebiliyorum

c5_03_42

Üye
private den bazı dosyaları sildim tel gelip gidiYor ..
Acil yardım.............................

- - - Eklendi - - -

Acil yardım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Acil yardım.............................

- - - Eklendi - - -

Acil yardım

soft format at düzelir...

Bilgileri yedeklemeyi unutma..

power_24

Üye
çok tşk ederim oldu valla :)

murat_tapan

Üye
olmuyor nokia 500 herşeyi denedim...

- - - Eklendi - - -

zip in içindeki zip dosyasınımı atayım onun içindiki exe dosyasınımı ?

kenan1997

Üye
yaptıktan sonra telefonun sarjı daha erken bitmeye ve uzun zamanda dolmaya başladı bununla alakası varmıdır

Emrgncy

Emrgncy

Üye
olmuyor nokia 500 herşeyi denedim...

- - - Eklendi - - -

zip in içindeki zip dosyasınımı atayım onun içindiki exe dosyasınımı ?

C:/sys/bin klasörünü kastediyorsan exe dosyasını atacaksın...

- - - Eklendi - - -

yaptıktan sonra telefonun sarjı daha erken bitmeye ve uzun zamanda dolmaya başladı bununla alakası varmıdır

Sanmıyorum ama, rompatcher yamalarını pasif (mavi) tut, eğer hâlâ aynıysa hackle alakası yoktur.

Buda demek oluyor ki bataryanda sorun var. Ayrıca eğer arka planda çalışan uygulama varsa, sürekli internete bağlanıyorsan, bağlantın 3g ise bunlar da bataryanın çabuk bitmesinde etkilidir...

kenan1997

Üye

C:/sys/bin klasörünü kastediyorsan exe dosyasını atacaksın...

- - - Eklendi - - -

Sanmıyorum ama, rompatcher yamalarını pasif (mavi) tut, eğer hâlâ aynıysa hackle alakası yoktur.

Buda demek oluyor ki bataryanda sorun var. Ayrıca eğer arka planda çalışan uygulama varsa, sürekli internete bağlanıyorsan, bağlantın 3g ise bunlar da bataryanın çabuk bitmesinde etkilidir...
yardımcı olduğun için teşekkürler

Üst Alt